Upwork банить, а суппорт не відповідає місяцями

Добрий день. У листопаді мене забанив апворк з приводу — you have a billing information in a US sanctioned location

В мене була донецька прописка, тому мене раз в кілька років банять upwork та payoneer, потім після надання документів(ще чогось) завжди розблоковують, але не в цей раз. На мої зверення не відпоідають неділями(було і дильше місяця), а якщо є відповідь то завжди автоматична, слово в слово — We still identified that you still have a billing information in a US sanctioned location.

З платіжних систем я використовую тільки payoneer тому це не можливо. Вже 4 місяці граємо в цю гру, на форумі писати не можна бо забанений, а от часи біллити так можна, пряцюй але безкоштовно.

Одного разу мені пощастило та в мене запросили підтвердження адреси, с десятого разу прийняли чек за газ та пасспорт та написали — Your ID has been verified, and now you’re good to go

Але не розбанили, потім я отримав ту ж саму відповідь — We still identified ....

Я особисто знаю декілька людей, хто колись мешкав у м. Донецьк та зараз має бан и їм теж не відповідають в суппорті.

Можливо хоть теж в такій ситуаціі або був та вирішив — буду радий любим порадам. Можливо тут є хтось хто пряцює в upwork та може допомогти.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі