PI = 3.2, доведіть що це так або ні

Дивимся відос особливо в кінці коли лінії не стикуются, коли коло говорить про ідеальний цикл: twitter.com/...​tatus/1753844354773614999

Скролимо вниз і дивимся мій реплі:

twitter.com/...​tatus/1754067068574466448

Суть що кільце має константу 5, щоб намалювати збалансоване кільце, кільце яке дорівнює по площі його пустоті, на треба діаметр / 5 і малювати внутрішнє коло, так ми виводимо константу 5.

s =  (10 см)^2  - (10 см)^2 / 5 
s = 80 см^2
наша традиційна хибна мат
S = π * (5 см)^2 ≈ 3.14159 * 25 см^2 ≈ 78.54 см^2.
якщо
PI = 3.2 => 80 см^2

що якщо намалювати коло діаметром 10см і зовні малювати квадрат висотою і шириною 10см в результаті коло неохопитть 1/5 квадрату.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

ну не можна ж так одразу... я ще інтеграл не вивчив 😟

Ось цитата з Вікіпедії:
Число́ пі — математична константа, що визначається в Евклідовій геометрії як відношення довжини кола l до його діаметра d.

Можна взяти нитку, обмотати навколо труби відомого діаметра та поділити довжину одного оберта нитки на діаметр труби.

Можна вписати квадрат, потім п’ятикутник, потім шестикутних потім восьмикутних у коло. Знайти периметри фігур. Поділити отримані значення на фіксований діаметр і подивитися на отримане значення. Вони будуть збігатися до числа пі

Автор, а ви звідки? Чи мали доступ до базового навчання в школі? Розкажіть про себе. В мене є схожий знайомий, розказує про альтернативну фізику. Хотілося б проаналізувати що є передумовою таких розладів

В цьому повідомлення набагато більше сенсу, ніж у всіх постах ТС. Якщо хтось і шукав приклад дефініції «бот», то ми його можемо побачити на власні очі.

Підписатись на коментарі