Як Lyubomyr Ostapiv дурить свою аудиторію рекламою

Привіт, на платформі ютуб є правило розміщення реклами, але Lyubomyr Ostapiv це правило ігнорує чим дурить свою аудиторію.

Правило про прапорець «відео містить пряму рекламу»

Ось цитата з офіційних правил ютубу:
Якщо ваше відео містить платний продакт-плейсмент, особистісну рекламу, спонсорські матеріали або інший подібний контент, про це слід інформувати глядачів. Ви повинні повідомити нас про такий контент, поставивши прапорець «відео містить пряму рекламу» в інформації про відео.

Приклад порушення

Прикладом порушення правил ютубу є реклама депозиту від ПУМБ, у відео відсутній прапорець про платну рекламу.

Виправдання про «Новини компаній»

Рекламні відео на ютуб-каналі «Сімейний Бюджет» мають допис «Новини компаній» згідно коментаря від Lyubomyr Ostapiv.

Висновки

Поважні українські ютуб-блогери поважають свою аудиторію та дотримуються правил платформи, але Lyubomyr Ostapiv це правило ігнорує чим дурить свою аудиторію.
Підсвітити цю ситуацію вирішив після теми «Мій досвід з iPlan або як втратити $1800 і 6 місяців».
👍ПодобаєтьсяСподобалось10
До обраногоВ обраному2
LinkedIn

65 коментарів

Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.

Вирішив зберегти свій час та написав в редакцію, щоб зробили тему доступною для обговорення тільки користувачам з підтвердженим профілем

У Lyubomyr Ostapiv підтверджений профіль то прокоментувати зможе

Якщо бачу, що людина дурить в простих речах то очікую, що така тенденція продовжиться в складніших, те саме стосується компаній

Якщо бачу, що людина дурить в простих речах то очікую, що така тенденція продовжиться в складніших

За цією логікою: ви збрехали в заголовку, отже брешете завжди.

Я в заголовку написав правду
Я в описі теми написав правду
Я в коментарях написав правду
В мене відсутні мотиви обманювати бо брехню легко розкрити

Значення слова «Дурити»:

Обдурювати кого-небудь, навмисно вводити в оману словами чи вчинками.

Lyubomyr Ostapiv відмовлявся додавати значок «Містить пряму рекламу» до рекламних відео, тим самим навмисно вводив в оману аудиторію

Бритва чорного піару гостра з обох боків.
Я вже звик, що «розслідування» Яріка це зазвичай якийсь дрібний bitching ні про що, тому навіть якщо тут присутня якась справедлива критика, немає ніякого бажання вникати в це, воно не вартує витраченого часу.

Ось розглядав /companies/it-x100/reviews/, а потім фахівці залишились без виплат

Чорний піар:

Чорний піар — створення і розповсюдження інформації, направленої на формування в аудиторії, клієнтів, потенційних клієнтів негативного ставлення до певного явища, події, процесу, товару.

Чорний піар є частиною конкуренції

Називати мої дії «чорним піаром» то перекручування фактів бо я займаюсь захистом ІТ-спільноти від сумнівних компаній, критикуючи сумнівні компанії, в мене відсутня з цими компаніями конкуренція

Але відсутність у вас з ними конкуренції — це ні для кого не доведений факт. Отже у мене такі ж підстави підозрювати вас у чорному піарі, як і у вас — підозрювати мене в тому, що я афілійований з Любомиром.

Вже ж було, з Inforce Digital (без юридичної особи):

1) Якщо ви написали цей пост за вигоду не чиєсь прохання, закликаємо поважати себе та не залучатися до нечесної конкуренції.

Ви перші згадали про «чорний піар» то й доводьте тепер на прикладі цієї теми

Я аналізую публічну інформацію про компанії, щоб фахівці уникали проблем

Ярославе, ви в заголовку написали:

Як Lyubomyr Ostapiv дурить свою аудиторію рекламою

а в тексті — мова про порушення юзером правил ютубу.

Дурити — це злий умисел під свідомою мотивацією. Ви нічого подібного в тексті не довели.

Тому термінологічно якщо це не чорний піар, то окей, це неетично написаний маніпулятивний пост, де в тексті наведені факти, а в заголовок виведено не відповідаючий дійсності «висновок». Яка може бути довіра до такого «розслідувача»? Яка може бути довіра до оцих його слів:

Я аналізую публічну інформацію про компанії, щоб фахівці уникали проблем

Тому саме й з’являються підозри про чорний піар — але навіщо мені це доводити, я просто бачу що «розслідувач» не сумлінний, і запам’ятовую його як ненадійне джерело сумнівної інформації.

Ви ж даєте відгуки компаніям щодо їх діяльності — от і я даю відгук вашій діяльності, беріть до уваги й робіть висновки.

Єдиний висновок, який зробив, що треба одразу тему публікувати доступною для обговорення тільки користувачам з підтвердженим профілем

Значення слова «Дурити»:

Обдурювати кого-небудь, навмисно вводити в оману словами чи вчинками.

Lyubomyr Ostapiv відмовлявся додавати значок «Містить пряму рекламу» до рекламних відео, тим самим навмисно вводив в оману аудиторію

Якось під час ресерчу для додатку саме про родинний бюджет, потрапив на цей канал. Був дуже (ніт) здивований, тим що канал з такою назвою насправді не має жодного відношення до «сімейного бюджету» а є виключно інфоциганскою помийкою про крипту, реальні інвестиції, успішний успіх, й оце все. Не знаю чи є в нього хоча б одне відео саме про бюджет.

Підсвітити цю ситуацію вирішив після теми «Мій досвід з iPlan або як втратити $1800 і 6 місяців».

кожен Іван куритьмає свій (я)план

Поважні українські ютуб-блогери поважають свою аудиторію та дотримуються правил платформи,

ведуть розважально-інфомаційні трубо-передачі

Не вникав що там і в кого вилазить на якій хвилині і як воно має бути позначено, але не позначено. Скажу тільки, що любомирова активніть тут і деінде трохи нав’язлива і піднабридла. Як, до речі, і активність автора цього поста.

Рекламні відео на ютубі мають містити позначку «Містить пряму рекламу» згідно правил, допоміг вам заглибитись в тему

Такі теми доцільно також піднімати на форумах Делаверщини.

Станом на зараз, саме делаверці Делаверщини мають можливість стати успішними та досвідченими інвесторами.

Хто це? (Пішов подивився в профайл... Якийсь блогер про якісь інвестиції і т.п.).
В мене y2b весь час підкидує рекламу якихось фінансових брокерних компаній які хочуть зробити людей багатими та й ще й так щоб нічого при цьому не робити. Яким я по приколу залишаю свій телефон підписуючись як Генадій Тюбіков (хто в курсі той зрозуміє).
Штемпи дзвонять. Але ще жодного разу не вийшло домовитись :-)

Хто це?

Ти от зареєстрований 29 червня 2011 і не чув про Любомира?🤦‍♂️

Потужне розслідування і всім точно не поуй! Дякую!

Маленькі розслідування також важливі

А всі інші інтернет-ресурси у вас заблоковані, що така маленька вибірка, так?

— Ваш контент — кошачье говно!
— А что, вы другое говно не пробовали, раз сравниваете только с кошачьим?!
аргумент

Дякую за висловлення своєї думки! Різноманітність смаків робить світ цікавішим. Можливо, інший контент більше підійде вам. Бажаю вам знайти те, що вас задовольнить!

не, мне все нравится, есть над чем порофлить
а сколько еще ютюберов ты вывел на чистую воду именной темой на доу?

Та жодного бо зазвичай підтримую творців якісного українського контенту на ютубі

да нет, драма не разгорается, тут толком и обсудить нечего

Мені складно уявити на якому форумі ці анекдоти будуть доречними

6 міс тому поклав на iPlan. Був 16см, тепер 25см. Дякую величезне!

я правильно понимаю что ты потребляешь его контент и одновременно жалуешься на него?
забавно

Дякую, що піднімаєте тему!

без проблем, как уже сказал — мне все равно, ни одного его видео не видел
а вот на ваш с ними батл бы посмотрел, срачи на тупые темы — самые забавные

В цій темі вже є два ваші коментарі, як вам байдуже, буде третій?

оставить коммент — 5 секунд дела, мне не сложно

То це активна байдужість чи пасивна байдужість? Риторичне питання, може відповісти за бажанням

к чему? к репутации Любомира пасивная, а к кликбейтному мусору на доу — самая проактивная, имхо тема пустышка, зачем ее одобрили незнаю

Запропонуйте свою назву для заголовку цієї теми

С правдивым заголовком смысл этой темы совершенно теряется
Любомир не обозначил несколько видео с рекламой, как того требуют правила ютюба.
Шок сенсация брекинг ньюс.
И через час апдейт в самой теме — уже обозначил.
Тоесть полный насинг бургер

Любомире, пишіть вже від основного профілю

Півроку тому, 29 червня 2023 року, позначка була відсутня /forums/topic/42878/#2645199
Вчора, 4 лютого 2024 року, позначка також була відсутня згідно коментаря /forums/topic/47383/#2778431

Любомире, пишіть вже від основного профілю

Лооол, ты меня, Любомира, раскрыл.
Всех кого я на форуме уже посылал, знайте — это Любомир был ахаха

Ви в коментарях регулярно пишете, що вам байдуже, але продовжуєте виправдовувати Любомира

я же говорил что тебе мой заголовок не понравится, выставляет тебя как мелочного мстительного фаната, даже не знаю откуда у тебя такие крепкие эмоции к нему, он твои деньги потерял?
что в моем заголовке не отображает действительность? потому что твой заголовок реально манипулятивный кликбейт

Запропонуйте свою назву для заголовку цієї теми

я же уже написал ее выше

Любомир не обозначил несколько видео с рекламой, как того требуют правила ютюба.

вот вся суть ужасного происшествия, для которой потребовалась отдельная тема на доу

Це дійсно банальна та трохи роздута ситуація бо триває вже давно

Та ви роздуваєте ще більше своїми коментарями

а я тебя сразу предупредил что мне все равно, я комменты быстро пишу и было натхнення порофлить немного.
ю а велкам

То таке треба зберігати

Є ще повно тем, які варто висвітлювати, прикладу мене дивує як один з ютуб-блогерів, СТО, в одному своєму сюжеті критикує розрекламовані ІТ-курси, а в наступних вже сам рекламує платні курси

Блюющий эмодзи, заголовок отвратительный кликбейт
Он тебя не дурит, у него не с тобой контракт а с ютюбом.

В даному випадку, виправдовуючи Любомира, піднімаєте тему вище

да мне пофиг что там у него, тема — пустышка с кликбейтным заголовком и попыткой очернить чела на пустом месте
такая драма, я не могу

Напишіть побільше коментарів, як вам байдуже, Любомире!

В даний момент рекламні відео на каналі «Сімейний Бюджет» вже містять офіційну позначку «Містить пряму рекламу»

Коментарі про виправдовування Любомира збережені:

лол, создал тему, тут же сам ее опроверг, мастер черного пиара

Якщо бачу, що людина дурить в простих речах то очікую, що така тенденція продовжиться в складніших

Тоесть, ты так разочаровался в Любомире что решил тему создать? Из-за флажка на нескольких видео?
Это любовь

Тему створив за п’ятнадцять хвилин бо писав Любомиру ще півроку тому, 29 червня 2023 року, /forums/topic/42878/#2645199

Підписатись на коментарі