DOU, Шалені Кабани і Precoro дарують Macbook Air за донати для ЗСУ. UPD: Розіграли!

Ми вдячні спільноті за постійну підтримку зборів для ЗСУ — ви неодноразово доводили свою потужну силу і збирали космічні суми за короткий час. Ми не зупиняємось, адже війна триває, а значить — і збори. Тож триває збір 2 млн грн на дрони для ЦСО «А» СБУ («Альфа»).

На знак подяки спільноті — оголошуємо розіграш 💥MacBook Air💥 від Precoro.

Правила участі:

• Мінімальний донат — 250 гривень.
  • Якщо ви хочете і можете задонатити більше, то ви отримаєте більше шансів отримати подарунок! Кількість шансів під час розіграшу порахуємо як сума донату, поділена на 250.
  • Розігруємо за допомогою рандому 20 лютого.

❗️Донати можна надсилати на монобанку

Усі зібрані кошти спрямовуємо на 50 дронів «Дартс» для «Альфи» СБУ.

Дякуємо за приз Precoro — українській продуктовій IT-компанії, яка допомагає клієнтам з понад 80 країн автоматизувати процес закупівель і в такий спосіб зекономити час та гроші. Мета Precoro — довести, що ми можемо створювати якісні продукти в Україні та продавати їх клієнтам з усього світу. У компанії пишаються тим, що команда з України успішно конкурує з американськими гігантами на світовому ринку понад 9 років.

👍ПодобаєтьсяСподобалось11
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Привіт, спільното!

Нагадаємо, що нещодавно ми розігрували Macbook Air від української продуктової компанії Precoro — за донати на «довгі дрони» для «Альфи». Ми проводили розіграш самостійно, як завжди, але переможець не вийшов на зв’язок — ні ми, ні monobank не отримали відповіді від нього.

Тому 1 березня ми розіграли повторно за допомогою функціонала монобанку для проведення розіграшів. Але, на жаль, новий переможець так само не відгукнувся.

Отже, сьогодні ми провели ще один рандом: t.me/doucommunity/7824

Вітаємо переможця! Пан Тарас вже відгукнувся і чекає на свій приз.

Дякуємо за ваші донати 🤗

Спільното, розіграли Macbook та вітаємо переможця. Результати за лінком: t.me/doucommunity/7744

Шановний переможцю, відгукніться, будь ласка, мені на пошту [email protected]. На жаль, саппорт монобанка не може отримати вашу відповідь.

Якщо до 1 березня не буде зворотнього зв’язку, проведемо ще один розіграш і оберемо іншого переможця 🙌🏻

А де опубліковані результати розіграшу?

В нас трапилась затримка з технічних причин з боку монобанка. Сьогодні опублікуємо результати.

#Допомога

опишіть вже трохи детальніше, що то за macbook air :) якщо на інтелі бу, то це одне — якщо сучасний m1+ — то зовсім інше :) думаю і донатів піде більше, коли люди будуть розуміти на що грають :)

Грають не за macbook air, а за ЗСУ.

той, хто зробить 100+ донатів окремих по 249 грн — я скажу так, за ЗСУ... все інше — від лукавого... кажу як той, хто робить донати (в тому числі) туди, де нічого не обіцяють...

Специфічна позиція.
Моя логіка, як волонтера, — допомагати ефективним.
Всюди є як відчайдушні і мотивовані, так і ті хто сидить рівно і нічого не робить.
А можуть ще й торгувати волонтеркою.
Можу сказати що знаю ефективних і в ЗСУ, і в НГУ, і в СБУ. І також не раз відмовляв у допомозі і через недовіру до отримувача. І через недоцільність також.
Задача волонтера якраз перевіряти й слідкувати.
За збори Кабанів гарантую. За потреби можу пруфів надати. Коли постане питання.

хм... мова ж взагалі не про недовіру до волонтера... просто тут весь пост побудований навколо того, щоб зацікавити людей пограти в лотерею плюс зробити добру справу... і моє зауваження було в тому, що якщо гарно описати приз, то зацікавлених (тих, хто задонатить) буде більше...

я цілком розумію суть таких ініціатив.. головне, що вони працюють краще, ніж просто просити в людей допомогти (така вже природа людини)...

Тут згоден. Приймаю на свій рахунок)

Насправді тема дуже важлива і дуже класно працює!
Зі слів операторів, наразі логістика русні значно обмежена на Лівобу Березі Херсонщини.
Їм протидіяти складно. Пробують підтягувати ППО. Але все марно!)
Південь україни — це степ і заховатись від дрона дуже важко. Тому результативність влучань дуже висока.
Якщо по-простому. Кожен такий дрон — це зпалена цистерна.
Зпалена вантажівка під бк і газельками снаряди не навозишся))))
Тому вони змушені підставляти великі і вже значно дорожчі Урали і КАМАЗи.
Трохи пізніше докинемо відео влучань, що вас порадують)

Підписатись на коментарі