Релокація всередені країни
Доволі нестандартна тема, але не кидайте одразу помідорами.
І так маємо:
1. У мене не має вищої освіти
2. Не має офіційного доходу (працюю фрілансер — крипта, пайонерки, прямий переказ на карту і т/п)
3. Двоє дітей. Один із них навчається вже у
4. Накопичення досить скудні для закордону, але в принципі є можливість купувати житло у не дуже великих містах.
5. Живу у Дніпропетровській області де не дуже добре із тривогами та обстрілами
Що хочемо:
1. Жити в більш безпечному із точки зору русні та екологічно чистому регіоні, який русня не називає своїми «історичними землями» (давайте тільки без популізму типу — «русня хоче знищити 100% України», «пойдуть на Варшаву». Не вистачить ресурсів і вони це розуміють та і не декларують)
2. В ідеалі купити старшому квартиру в обласному центрі де можна впихнути його у ВУЗ. Далі хай влаштовує життя.
3. Я хочу жити у невеличкому файному містечку подалі від мегаполісної суєти, але так щоб добратись до обл центру десь година-дві їзди на авто.
4. Для молодшого звичайна школа. Не супер-пупер ліцей. Просто базова освіта. А вже що захоче може сам вивчати віддалено
5. Хочу займатись домашнім господарством. В ідеалі вирощувати щось дуже дороге типу фундук із присадженим до нього трюфелем.
Які області/міста можете порадити. Зара розглядаємо файне місто Тернопіль для старшого і щось поряд для інших
Найкращі коментарі пропустити