«Дія City точно розвиватиметься, допоки Зеленський буде президентом», — Михайло Федоров
«Ідея вже перемогла будь-які документи», — міністр цифрової трансформації поділився думками щодо можливого впливу Національної стратегії доходів на спецрежим Дія City.
Нагадаємо, основна передумова виникнення Нацстратегії доходів — зробити податкову та митну системи ефективними й поліпшити адміністрування обов’язкових платежів в Україні.
На думку Федорова, чиновники не зможуть зупити проєкт. А допоки Володимир Зеленський буде президентом, Дія City точно буде розвиватися.
«Я впевнений, що ніхто не зможе зупинити цей проєкт. По-перше, я знаю, що президент зробить усе, щоб цей проєкт не зупинився, адже він з самого початку його ідеологічно підтримував, неможливо було його реалізувати без підтримки президента»
Міністр додав, що в цьому проєкті вже залучена критична кількість компаній і людей, і такі проєкти закладають формування нової нації.
Як думаєте, чи справді спецрежиму Дія City нічого не загрожує?
17 коментарів
Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.