«Дія City точно розвиватиметься, допоки Зеленський буде президентом», — Михайло Федоров

«Ідея вже перемогла будь-які документи», — міністр цифрової трансформації поділився думками щодо можливого впливу Національної стратегії доходів на спецрежим Дія City.

Нагадаємо, основна передумова виникнення Нацстратегії доходів — зробити податкову та митну системи ефективними й поліпшити адміністрування обов’язкових платежів в Україні.

На думку Федорова, чиновники не зможуть зупити проєкт. А допоки Володимир Зеленський буде президентом, Дія City точно буде розвиватися.

«Я впевнений, що ніхто не зможе зупинити цей проєкт. По-перше, я знаю, що президент зробить усе, щоб цей проєкт не зупинився, адже він з самого початку його ідеологічно підтримував, неможливо було його реалізувати без підтримки президента»

Міністр додав, що в цьому проєкті вже залучена критична кількість компаній і людей, і такі проєкти закладають формування нової нації.

Як думаєте, чи справді спецрежиму Дія City нічого не загрожує?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

17 коментарів

Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.

В статті 4 коротких абзаци:
1) Твердження про перемогу над документами (???)
2) Мрії про податкову та митну реформу
3) Твердження, що Зеленський особисто не дозволяє закрити проект Дія Сіті попри позицію фахівців та галузевих експертів
4) Твердження, що залучені в Дія Сіті люди створюють іншу націю, відмінну від української

Як думаєте...

Я думаю, що тут про корупцію та заклик дуже схожий на сепаратиський (хоча можливо оговорились і мали на увазі не створювати нову націю, а розвивати рідну). Потрібно щоб СБУ проаналізувала ці твердження і вирішило чи потрібно порушувати кримінальні справи чи ні.

допоки Зеленський буде президентом

Весь цей концепт це якось неправильно. Начебто не так все працювати повинно в державі :thinking_face:

допоки Володимир Зеленський буде президентом

Оскільки термін цього непорозуміння закінчується на весні, то це ще раз наводить на думку, що воєнний стан будуть затягувати якнайдовше, щоб не було виборів і ота шобла не втралила владу і доступ до кормушки

Коли в дія сіті з’являться повістки, за дорученням президента, одразу паперові документи стануть знову в тренді. Ба більше немало знайомих знесли дію до біса після першого анонсу проекту про мобілізацію в її ще старому варіанті.

зробити податкову та митну системи ефективними й поліпшити адміністрування обов’язкових платежів в Україні.

А ось це прям Сев Кореєю навіяло, чи Китаем. Великий брат слідкує за тим щоб ти вчасно сплачував 60% податків з зарплати вчасно і поліпшено!
І тут на арену вийдуть старі добрі паперові гроші і тіньова економіка 90х на пів ВВП країни засяє новими барвами, прям як в старі добрі кучмівські часи.

Яким боком дія до дія сіті?

Мав на увазі дію звичайну, де з’являться повістки. А БД для цього буде, зокрема дія сіті. Якщо наразі в них різні БД.

президент то дія сіті, дія сіті то президент, всі ми президенти, отже же сві дія сіті..

президент то дія сіті, дія сіті то президент, всі ми президенти, отже же сві дія сіті..

реальність показує, що вихідні твердження не комутативні..

Один президент, одна Дія City.

А допоки Володимир Зеленський буде президентом

Я зневажаю шостого президента, місце йому в тюрмі!

Дія.City то вдала спроба оформити кріпацтво через гіг-контракти:

Гіг-спеціаліст надає Послуги за наступний місяць, навіть якщо оплата за попередній місяць ще не була здійснена.

Раніше кріпацтво просувала «IT Ukraine Association» через меморандум:

3. При обращении сотрудника одной КОМПАНИИ с вопросом о трудоустройстве в другую КОМПАНИЮ необходимо:
3.1. Поставить в известность руководство Компании, от работника которой произошел запрос
вдала спроба

Не вистачало закритих кордонів для повного успіху.

Закриті кордони то удар в спину від держслужбовців бо то шкодить економіці

«Прашла зіма настало лєто — спасіба Сталіну за ето»...

Підписатись на коментарі