Керівництво Осло придбало ліцензії GhatGPT для студентів та викладачів, щоб інтегрувати ШІ в освіту

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Столиця Норвегії придбала ліцензії GPT-3.5 Turbo для 110,000 студентів і викладачів.

Замість того, аби вдавати, що вплив ШІ не такий значний, поки практично всі студенти мають доступ до технології, Осло вирішило прийняти зміни та працювати над ними.

За новими правилами, ChatGPT не повинен замінювати навчання, однак процес викладання повинні переглянути для кращої інтеграції ШІ.

Що думаєте про таке рішення? Як гадаєте, чи варто було б інтегрувати ШІ в українську освіту?

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Воно вже інтегрується в Українську освіту.
Правда, наразі лише студентами )))

3.5 безкоштовний XD

Я думаю, що краще б придбало ChatGPT а не GhatGPT, як написано у заголовку

Що думаєте про таке рішення?

А які задачі він вирішує? Поклацав його — результати його роботи так само легко гугляться на першій сторінці. Чи я не вмію його готувати?

Як гадаєте, чи варто було б інтегрувати ШІ в українську освіту?

Ні

Лооол

Чи я не вмію його готувати?

Так

Уже пора писать что ИИ пузырь лопнул или ещё рано?

Якщо не можеш перемогти — очоль

Не зрозуміло, що вони купили, бо chatgpt 3.5 безкоштовний, я вже мовчу про те, що там не ліцензії, а підписки.

Тоді немає проблеми викликати будь-яку модель через апі.

Ну и ежу понятно что 110 000 пользователей это чатжпт ентерпрайз с продажами только через сейлзов и кастомизированными условиями

Рукалицо, мужик не позорься.
Это гос контракт, причём достаточно большой, на 110к пользователей.
Конечно он пойдёт в чатжпт ентерпрайз
openai.com/...​ducing-chatgpt-enterprise

Суть ентерпрайза в тому, що дають розширений доступ до gpt-4, і не через апі (це окремий продукт):

We’re launching ChatGPT Enterprise, which offers enterprise-grade security and privacy, unlimited higher-speed GPT-4 access, longer context windows for processing longer inputs, advanced data analysis capabilities, customization options, and much more.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Підписатись на коментарі