Які варіанти здобуття комерційного досвіду для Android-розробника?

💡 Усі статті, обговорення, новини про Mobile — в одному місці. Приєднуйтесь до Mobile спільноти!

Вітаю IT спільноту!

Маю непереборне бажання стати android розробником ))
Пройшов повноцінні курси з Android і Java Developer! Зараз розпочинаю роботу над власним додатком для публікації в Google Store.
Розумію, що цей процес може бути тривалим, з огляду на нові правила публікації для нових розробників, тому паралельно шукаю і інші можливості для здобуття комерційного досвіду. Промоніторивши інтернет не знайшов якихось проектів орієнтованих на Android. Наприклад, такі продвинуті платформи як Mate Academy та Foxmind не пропонують подібних програм у напрямку мобільної розробки.

Прошу поради у досвідчених мобільних розробників, які взагалі існують проекти/варіанти здобуття комерційного досвіду, можливо починаючи з простого безоплатного стажування чи якихось платних проектів під керівництвом менторів?

Вдячний за вашу увагу!

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Привіт, для здобуття комерційного досвіду треба йти на роботу) Як на мене, якщо ти вже пройшов курси і можеш роби прості застосунки то роби свій проект для плей маркета. Паралельно оформи резюме нормально (у Німчинського декілька відео з розбором є), розмісти вакансію (я на джині розміщав тільки). І потім алгоритм який мені допоміг, якщо скидають тестове то робиш і ідеш на співбесіду, коли провалив(то добре, потім не так страшно) то ховаєш вакансію, вчиш те на чому завалився, а тестове можна доробити і якось покращити та додати в резюме. Потім повторюєш)

Привіт!
Альтернатив немає — тільки до нас у topizda.to!
Ось приклад — www.linkedin.com/...​sandr-osypenko-163129195
Тоді ми працювали безкоштовно та допомагали всім охочим. Наразі безкоштовний варіант скорочено до ветеранів війни з підвищеними потребами. А для решти — тільки за гроші. Бо менторам треба платити і за бекнд теж хостеру ітд.

Вітаю!
Перечитав сайт і не зовсім розумію сам процесс старту проекту по конкретному стеку технологій.
наприклад, я як людина яка хоче розвиватись в Android розробці реєструюсь і що відбувається далі? Щоб стар увати проект потрібно набрати якусь кількість бажаючих, знайти ментора і Т. д. Бо на сайті у вас якийсь максимально загальний опис а в команді тільки 1-н пайтон розробник.

Не розкриваємо всіх деталей публічно, оскільки наш сервіс неодноразово намагалися спародувати різні освітні компанії, тому не хочемо плодити конкурентів, які псують нашу ідею своїм аматорським підходом.

Перечитав ще раз сайт, я вірно зрозумів що окрім вказаної суми в розділі «реальні проекти» учаснику потрібно ще додатково оплачувати також щомісяця «ліцензійні відрахування» і загальний розмір оплати значно зростає?

Ні, членський внесок у розмірі $100 на місяць дозволяє нам забезпечити повний спектр ресурсів для вашої роботи та навчання.

«Благодійний внесок на
облачні ресурси»
«Приймаемо картки»
«Працевлаштування через видмови»

Текст на сайті написаний з помилками.

Вітання!

Я не готовий бути вашим клієнтом, тому що у вас помилки на сайті, сумнівна назва та ще купа різних причин — так іноді нам кажуть.

Відразу згадую історію одного нашого випускника за напрямком DevOps. Він мав свої проблеми та захоплення, але він їх відсунув на другий план, взяв відповідальність у свої руки і прийшов до нас. У результаті він знайшов першу роботу у напрямку через 3 місяці після завершення інтенсивності.

Навіщо я це? Хтось не хоче вчитися, шукає приводи для сумніву та успішно знаходить їх. А для інших постійно вчитися новому — це норма життя в ІТ-індустрії.

Але повернемось до теми. Чому на сайті є невиправлені помилки? Відповідь дуже проста — ваш результат залежить від помилок на сайті? Чому маса курсів з вилізаними сайтами не можуть забезпечити роботу випускників? Може бути від того, що під гарною обкладинкою лежить обіцянка, яка не дає виправдовуватись чи причина в іншому?

Насправді більшість курсів дають правильний контент на навчання базі. Проте нині на голій базі не вийти.

Ще частіше курси вирішують точкове завдання — дадуть якийсь шматочок знань та навичок з Frontend. Наприклад, ви пройшли курс з React і не можете знайти роботу. А який сенс вас брати, якщо у вас немає розуміння CORS, SEO чи оптимізації швидкого завантаження?

Те, що ми даємо у Topizda.to, навіть не курс. Це просто реальна робота у типовій IT-компанії. Цілісна симуляція роботи з поточним багажем знань і навичок на практиці в реальний проект. Її мета — показати вам ваші помилки, за які вас можуть звільнити, показати глибину відсутності важливих знань, без яких не пройти інтерв’ю. По суті — ви зрозумієте наприкінці проекту, чому вас не хотіли брати раніше, і свідомо виправлятимете ситуацію.

Я не хочу сказати, що ми найкращі. Хоча... у нас є методогія, яка скорочує термін пошуку роботи після курсів з року лише до 6 місяців. І як показує статистика, ті, хто налаштовані діяти і навчатися — досягають своєї мети. Тому так. Ми кращі)

вам вказали на помилки в тексті сайту, який є обличчям та вітриною вашого бізнесу, а ви видали простирадло тексту про мотивацію, дисципліну та секретну методологію навчання реальної роботи у типовій ІТ компанії.

Але повернемось до теми. Чому на сайті є невиправлені помилки? Відповідь дуже проста

проводячи аналогію з доставкою їжі з ресторану — якщо я побачу на сайті закладу неправильну адресу і неправильні найменування, які відрізняються від меню до меню, то це не вплине на якісь їхніх страв, звісно що, але я двічі подумаю, чи замовляти там чи ні

Дякую, дуже хороша аналогія! Якщо продовжувати порівняння — то ми, це аналог ресторану Криївка :)

Хотілось би поспілкуватись по деяким питанням які в мене виникли, по телефону вказаному на сайті не зміг дозвонитись. Які є варінти поспілкуватись по моїм питанням? Дякую.

Телефон оновлюємо, а поки що можна в LinkedIn мені написати

влаштуватись на роботу, якщо не беруть ну домалюй комерційного, зроби пет проект якщо хочеться, а можешь і не робити.

Ах і да компанії самі домальовують коли продають наприклад джунів, як сінйорів замовнику, та і багато і так розуміють що ти домалюєшь і погоджуються тебе брати.

Ну це вже буде брехня і так точно робити не потрібно це 100%.

Сидіти на без роботи і пасти задніх ось що точно не потрібно)

Насправді компанії пофіг, головне щоб замовник був вдоволений, і ти виконовував таски.

так як ти точно робити не потрібно, будешь дуже довго без роботи сидіти, прималовувати досвід це вже сиандарт де факто як в крмпаніях так і шукачів, такі правила гри, не хочешь грати по правилам ну буш без роботи сидіти

Здобуття досвіду краще починати у великої стабільної компанії.

Поки кращих відповідей нема... Поки нема взагалі ніяких відповідей то... Втілення в життя власної ідеї чи двох, щоб було чим привернути увагу потенційного роботодавця? Почав теж лупати цю скалу, десь так то собі і уявляв. Повчився—>понастворював—>похвалився.

Промоніторивши інтернет не знайшов якихось проектів орієнтованих на Android

На самому лише ДОУ просто зараз в пошуку висять 37 вакансій в категорії Android :) З них одна позиція зразу заявлена як джунівська.

Підписатись на коментарі