Ваші pet-проєкти, що почали приносити дохід
Цікаво в загальних рисах,
1)що робили?
2)чому саме вони вистрілили на вашу думку?
3) яка ідея,який стек
Цікаво в загальних рисах,
1)що робили?
3) яка ідея,який стек
Цікаво чи почне приносити донати якійсь такий проект — створю відео на ютюбе де запишу, що для успішної та влучної торгівлі криптовалютою, треба використовувати такий алгоритм:
1. Завести на біржу 1000 доларів.
2. Купити з них на 500 доларів вашої улюбленої крипти.
3. Коли крипта виросте на 10 % — заведіть на біржу ще з розрахунку 500*0.1=50 щоб початкове співвідношення не змінилося 50/50 тобто буде у вас тепер 550 usdc та 550 у btc, наприклад
4. Коли крипта впаде — трохи купіть. Щоб початкове співвідношення не змінилося.
Раніше я вважав — що коли крипта росте нічого заводити не потрібно. Але це помилка! Коли крипта росте то для вас це знак — треба докладати (але не купувати)
У тих алгоритмах що у топіку «... для пошуку партнерів, інвесторів...» я не враховував цей момент, який ось тільки відкрився мені.
Якщо крипта росте- треба докладати — тобто — заводити на біржу ще usdt — щоб початкове співвідношення не помінялося.
Це дуже важливий момент.
Мабуть таки запишу це відео. Новий буде алгоритм.
Це була думка про додатність та від ємність, про темну матерію, та антиречовину, бо якщо є віртуальна речовина і це біткоін чи не може бути якоїсь віртуальної антиречовини...
Але ось зараз побачив інший шлях. Бо ось такий я креативний тестувальник.
не пам"ятаю, щоб пет проекти приносили дохід напряму, лише опосередковано, напр. отриманий досвід потім ставав у пригоді
Впіймав за хвіст нову ідею: створити форум для спілкування, де за кожен влучний коментар дають декілька криптомонет. А щоб ШІ всякі не лізли — регістрація теж платна. Ще й кожен коментар буде ставкою — а влучиш чи ні залежить від кількості лайків. Чим більше лайків ставиш тим більший шанс щось отримати. Звісно якщо влучаєш у влучних.
Розробив сайт оцінки юзабіліті, який був генератором і редактором чек-листа. Беремо профіль оцінки — наприклад «помилки на сайті» і отримуємо чек-лист — де шукати найпоширеніші.
Прикрутив Кассу, прикрутив якусь реферальну. Почав продавати тікети та абонементи.
А тоді закинув бо відволікся на шось інше. Та й не зрозумів по молодості якого успіху я тоді досяг: у мене купували абонемент на використання мого сервісу.
Тобто по молодості я був не самим досвідченим у економічному плані хлопцем.
Втратив домен, засумував.
P.S.
engine цього дива на JS+PHP+MYSQL десь на SSD
що робили?
Крав солярку
Ціна вдвічі дешевше ніж на заправці
3) яка ідея,який стек
Автобото
Жарт жартами
а оце кожен прапор щодня мав 20 літрову каністру
А офіцери ще більше дерибанили
Ну а солдатіки то раби
Так, була $ популярна тема — виджет з цитатами та красивим бекграундом.
— конструктор весільних сайтів, було дивно спостерігати результат, що хотів зробити приємно людям, виявилося що «голубі» почали його використовувати.
Типу голубі — не люди?)
— погода на Марсі
актуально для тесли
конструктор весільних сайтів, було дивно спостерігати результат, що хотів зробити приємно людям, виявилося що «голубі» почали його використовувати. Дохід так і не отримав, але досвід
один раз не той самий
Якщо у хозяйстві таких дистиляторів буде хоча б більше 100 — за чисту питну воду можна більше не платити.
... звичайну пластикову бутилку зробити медузообразної форми — тобто низ звичайний, тоді вузька шийка та великий купол, тоді вода випаровуючись та конденсуючись буде збираться під куполом — і це буде дуже чиста дистильована вода.
Якщо таку модифіковану бутилку виставити на сонце — обгорнувши низ чорною бумагою, а верх фольгою — вийде ще ефективніший пристрій.
Використовувати можна замість фільтру для водопроводної води. І в походних умовах теж можна спробувати. Діє не швидко, але постійно, забезпечує дуже чистою водою.
Ти правий. Треба разом з такою бутилкою продавати ще пакетик необхідних організму солів та мікроелементів. Щоб одразу добавляти по 2 грами на стакан. Мірну ложечку та стакани теж пропонувати у великому наборі для дистиляції.
Я не супергерой, я його помічником хочу бути. Мені у дослідницькій лабараторії затишно — одному. Я не польовий агент, я той, хто спостерігає. Я не rts player, мені більше подобаються step-by-step strategy.
Так, шукаю роботу чи то золотою рибкою, чи то джіном із лампи чи то просто системним аналітиком чи аналітиком даних.
Як бачиш, є здібності — HODL можна перевершити звичайною криптоторгівлею. Але я не використовував стоп-лоси у своєму алгоритмі.
Думаю це вигадали продавці фільтрів щоб на обратний осмос ще різні мініралізатори впарювати
хіба в акумулятор кислотний заливати, ще є аматори що розводять бімбер, і т.п.
можна. просто вона не смачна... і тому до неї додають мінералізацію. після фільтру якраз і виходить дистильована.
Не приносили дохід, але такими pet проектами користувались реальні живі люди чим я пишаюсь:
1. Telegram бот що моніторив аренду на OLX. На початку війни зробив за проханням переселенців. Багатьом це допомогло швидко увірвати пропозиції.
2. Бот який автоматично розсилав репорти на різні ворожі телеграм канали
3. Ще робив платформу де люди б викладати речі які їм не потрібні, а переселенці могли б їх резервувати та забирати. Але як показала практика волонтери працюють у цьому напрямку ефективніше.
У двохтисячних написав скрипт моніторингу і перехоплення доменів рунету, що прострочилися, для діючих компаній. Також був скрипт, який відновлював вміст по кешу/архівах. Тобто, трафік продовжував йти як раніше. Домовлявся про «аренеду» з їхніми конкурентами та змінював контакти, після чого початкова компанія перебивала ставку та платила більше. Курйоз — багатьом подобалося, що сайт їх працює, а не падає, і тоді я навіть свій хостинг під це зробив, тому що російський хостинг як був говном так і залишився.
Чому це працювало? Тоді робили велику ставку на органічний пошук і без жодного вливання в рекламу можна було відловити потік грошових клієнтів, особливо це працювало з їхніми заводами, які клали болт на свої сайти. До речі — вони намагалися подавати до суду, але безуспішно — я висилав досудівку та готовність сплатити збитки у розмірі 20 баксів (рушки коштували на той час так). Судді впритул не збагнули що таке сайти, органіка ітд і вирішували досудово на мою користь :)
Ідея — кіберсквотинг з відновленням старого сайту та орендою лідогенерації. Скрипти писав на PHP.
радіогурток, радіоаматорство, ремонт собі/родичам/знайомим/cусідам РЕА, технікум, інститут, ПК Корвет, ПК Пошук, АСУТП, аутцорц
Висновок — інвестуй в себе
Ел. Магазин — домовився со знайомим продаж товарів для ремонту. Пройшов всі етапи з нуля без досвіду — від розгортання / налаштування cms до seo та продажів. Рентабельність була біля 0.001%. Отримав досвід як не потрібно робити. Потім була ще інша ідея — пройшов стартап курс — отримав запрошення в стартап інкубатор , але щось трапилось компанія провайдер (фонд)зупинила роботу зі стартапами. Взяв паузу. Та випадково знайшов що мій стартап хтось клонував — шаблон сайту та робочий процес були майже ідентичні. Цікаво. Трохи відслідковував як справи у тієї компанії — взагалі все було не дуже добре.як результат вони закрились... я подумав як добре ще це не я )
Хочу зробити багатокористувацьку експертну систему для торгівлі криптовалютою чи золотом, на основі телеграм бота.
Монетизація — підписка.
Користувач їй інформацію про свої активи, а експертна система висновок — продавати чи купувати і скільки, чи нічого не робити.
Дуже сподіваюся, що справа піде.
А зачем тебе всратый телеграм и монетизация через подписку, если у тебя есть прибыльная «экспертная система»?
Можливо тому, що два золоті злитки це краще чим один золотий злиток?
Это дно. Если ты умеешь торговать в профит с разумным риск и мани менеджментом, то тебе нужно искать инвесторов, а не торговать сигналами в телеграмме за 50 грн в месяц.
Ми можемо обговорити це більш приватно?
Я можу скинути тобі свій телеграм або email у ЛС?
Або ти скинь мені свій телеграм або email.
Такая схема работала с форексом лет
А де він написав що його експертна система буде прибутковою і взагалі буже хоч якось працювати? Він чесно написав що хоче створити систему на якій буде заробляти за рахунок монетизації
Зняв відео про роботу алгоритму: www.youtube.com/watch?v=Ude5ETNY458
43 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів