За що ваша компанія повинна вам подякувати? Розповідайте!

Привіт, спільното! Чи знали ви, що сьогодні День подяки співробітникам? Він відзначається щорічно в першу п’ятницю березня.

Подія з’явилась у 1995 році за ініціативи Боба Нельсона — члена Recognition Professionals International. Спочатку він так хотів відзначити вихід своєї книги «1001 спосіб винагородити працівників». А потім наполіг, що для вдячності співробітникам потрібно виділити окремий день. Так зародилася ціла культура визнання у компаніях, що допомагає їм залучати таланти.

Віримо, що багато з вас придумали круті рішення для своїх проєктів або бігли за комп у вихідний, коли все «впало». Розкажіть, за що ваша компанія має вам подякувати?

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Згодився на умови контракту :)

За те що не транслював паніку менеджменту на команду в перший рік війни.

За те що я великодушно приймаю оплату.

А де тут співробітники?

«Дякую, що живий»

Вангую розбір коментів до статті на сусідньому сайті.

Ти про це ? https://******.it/2024/02/28/it-industry-and-army-32/ То такий собі висер токсичний, що ніби хтось і комусь, щось винен при чому без домовленостей.

Ще не питав підвищення платні.

Валентине, ви ж працюєте тільки другий тиждень

Ви мене з кимось плутаєте. Я цю печеру вже 20 років рию.

Подумала, що в аутстафінгу в тебе якби 2 компанії — одна — це та компанія, що тебе аутсорсить, інша — для якої ти робиш проект / пишеш код. Ви про яку з них? 😅

BTW Другі часто дякують за пророблену роботу. Та це подяка до якої бувалі відносяться доволі застережливо. Бо зазвичай це означає — що ви здали проект і там вже є питання, чи буде продовжено контракт? Чи буде подальша робота і якщо вона буде чи будуть перестановки в команді тощо? Раптом це перевід в якись сусідній стрім на сапорт з конкретним левелдауном і т.п. (тобто і не звільнили але поставили в неприйнятні умови) Це як з будівлею яку будували і нарешті збудували, що насправді для будівельників може бути далеко не найкращою новиною якщо звісно на ринку не та ситуація коли усі постійно будують і будівельників дефіцит.

Просто з другими я краще розумію, що їм треба і за що вони теоретично дякують: якісна робота, вчасні релізи, мало багів ітд.

З першими — складніше. Що треба аутстаф-компанії від робітника, окрім «ти робиш роботу — замовник дає за неї гроші». Тімворк? Менторити людей? Не створювати проблем? Просити поменше грошей? Бо у аутстаф-компанії ж інші цілі, не ті що у компанії-замовника. Хоча частково вони співпадають.

>> за що ваша компанія повинна вам подякувати
це питання до власників компаній ;)

Підписатись на коментарі