LinkedIn надав можливість верифікації акаунтів з України за допомогою Persona

Сьогодні отримав пропозицію у аккаунті LinkedIn щодо верифікації аккаунту та вирішив зробити.

Відбувається це у декілька кроків через сервіс Persona.
На майже останньому кроці підтвердив особу завдяки закордонному паспорту та NFC у телефоні.
І все — мій аккаунт верифікований на LinkedIn та отримав ту саму галочку :)

Дивно, але місяць тому намагався це зробити — не було можливості.
У списку країн де можливе підтвердження України не було.

Подивився той же список сьогодні — Україна вже є у списку країн для підтвердження:
www.linkedin.com/...​nswer/a6213028?lang=uk-UA

Детальна інструкція як верифікувати аккаунт є тут:
www.linkedin.com/...​/linkedin/answer/a1631613

Чи користувались ви верифікованим аккаунтом LinkedIn? Чи було для вас це реально корисним?

👍ПодобаєтьсяСподобалось6
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Мій акк типу тимчасово заблокували, тому що я міняв мейл на новий. Але тепер вони вимагають підтвердити особу, але мій паспорт тільки старого зразка, а прав на водіння нема. Щоби написати в супорт напряму треба мати акаунт, до якого я доступу не маю. Коло замкнулося. Наразі написав їм в твіттері, але щось сумніваюся, що буде толк

Нажаль, я не співробітник техпідтримки LinkedIn.
Спробуйте закордонний паспорт, якщо є.
Або потрібно якось вийти напряму на підтримку LinkedIn.

От тільки б знати як вийти на сапорт LinkedIn без акаунта

Паспорт старого зразка не підходить для верифікації, Думала заради цього йти замовляти нового зразка паспорт, читаючи коменти, розумію, що це також не допоможе, бо запросять закордонний

Так, потрібно саме закордонний.

І це його онкологія. Мене забанили через війну на рівні того ж паспорту. Що це означає? По-перше, вони не держ установа. щоб мати право перевіряти особисті документи, на хвилиночку, це просто соціальна мережа! По-друге, більше неможливо створити запасний / другий акаунт, так як він проживе пару днів і заблокується, поки ти не зільєш паспортні данні. Як тільки ти це зробиш, аканут заблокують, адже маєш вже блок по документам. І уявіть маразм, якщо ти українець і не маєш загранпаспотра, то ти не зможеш користуватися цією соцмережою, так як верифікація персони йде лише через нього, а український паспорт просто ігнорує, навіть якщо він ID. Не користуйтеся цією помийкою, в якій надагресивна ліберальна проросійська цензура, де боти шуршать пости і не розбираючись в контексті видалює та блокує всі пости, де є щось про ЛГБТйцукен, фемінізм та війна.

А ці кацапськи вилупки не бажають розблокувати акаунти, шо вони залочили за підтримку України і проти кацапендрії ще в перші тижні війни? (рукалице). Завжди дивувався цим подвійним стандартам. Гидко

Вже три дні намагаюсь сканувати документи — нічого не виходить, не вдається сканувати фотографії. Пробувала з різними документами. Можливо, у когось таке теж було?

вони розуміють лише закордонний паспорт

Хтось стикався з помилкою «Ineligible ID type. Please try again with another form of ID or reach out to support» на степі сканування NFT чіпу?

В саппорт ще не писав, розумію що це пригода «на пʼять хвилин» 😪

Мені складно згадати помилку, але звичайну ID-картку відхилили то підтверджував через закордонний паспорт

Я саме закордонний і юзаю. Але поки ось так

Тільки закордонний паспорт підходить. Ви як робили?

в мене також ця помилка з закордонним паспортом
айді картки нема в мене щоб спробувати

Просто покладіть смартфон на стіл та проведіть паспортом повільно з обох сторін

Десятки разів пробував зісканувати закордонний паспорт, і не виходило.
Але потім таки вдалося. Телефон — iPhone 14
Допомогло:
— навчитися сканувати спочатку через Дію
— знання, що чіп знаходиіться в задній обкладинці
— класти телефон так, щоб він знаходився на відстані ~5мм від обкладинки
— перезаванатжувати телефон після пари невдалих спроб

Хай щасить!

підкажіть будь-ласка де те меню в Дії де можна повчитись?

що робити якщо перевірку написало не пройдемо і акаунт заблоковано тимчасово?

Я думаю потрібно писати в саппорт.

Перевірив свій аккаунт — Україна є в списку . Просканував свій закордоний паспорт — ще відсканував його чіп через додаток Linkedin (NFC) . Верифікація профіля виглядає так www.linkedin.com/in/aleksandrmostovoy .

Круто що вийшло!
Можу і свій аккаунт показати з галочкою:
www.linkedin.com/in/denisbelozorov

Імя щемає бути як і паспорті
Алттернативі ні

Так... там коли веріфікуєш профіль — пишуть про це, що повинно співпадати.

Це перекреслює ідею верифіікаціїї лінкед.

Хоча на апворку іерифікацію робив.
Але там прямі гроші.
А лінкедін таке собі.
Це візитка і пасивнв рибалка.

Якщо роботодавцю теба перевірка він іі зробить

Щойно перевірив. України у списку країн немає :(

А перевіряли з території України? Та чи оновлювали мобільний додаток LinkedIn?

в мене така сама ситуація, я зараз в Болагрії, але у списку нема ні України ні Болгарії( у когось була схожа проблема?

Чи вірно розумію, що без телефона з підтримкою NFC нічого не вийде?

Схоже на те, Persona просить відсканувати NFC чіп на одному з етапів.

Весь процес майже доходить до кінця, але на останньому етапі видає помилку. Тікет вже третій тиждень в сапорті, ніяк розібратись не можуть

Так, а робили на території України?
В мене теж не з першого разу вийшло — допомогло поверх передньої обкладинки паспорту повільно проводити телефоном.

Спробував ще раз і запрацювало. Перед цим робив те саме десяток разів в різний час. Щось вони відроментували)

Але через ID картку не виходить

Круто що спробували!
Потрібно саме закордонний біометричний паспорт.

Додаткова можливість підтвердити, що «ви є ви» то завжди добре, особливо коли вже стикався зі спробами видавання сталкерів за тебе

Дякую за коментар!
Не стикався особливо з «клонами» аккаунтів. Але у знайомих у Facebook такого було чимало.
І так — верифікація у таких випадках великий плюс)

Підписатись на коментарі