Візьміть участь в опитуванні про вебдоступність!

Привіт! Мене звати Діана. Я UX дизайнерка та студентка магістратури Human-Computer Interaction. Наразі я досліджую обізнаність серед українських та естонських вебспеціалістів щодо вебдоступності. Шукаю українських учасників.

Що: Опитування про обізнаність щодо вебдоступності. ~5 хвилин, ENG.

Для кого: вебдизайнери, front-end розробники, QA інженери, IT менеджери та UX дослідники з України🇺🇦.

UPD: Зібрали бажану кулькість відповідей. Дякую всім, хто взяв участь! Результати дослідження додам в коменті цього топіка, вони будуть готові не раніше травня. Також спробую опублікувати окремий матеріал з коротким описом.

Будь ласка, пройдіть опитування та поділіться посиланням з колегами. Незалежно від вашого рівня обізнаності (починаючи з нульового), ми цінуємо ваш досвід і хочемо його почути. Дякуємо!

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Дякую, що пройшли опитування! Я написала 5 хвилин, бо таким був середній час проходження на основі 50 відповідей. Вибачте, якщо ваші очікування не справдились.

Наразі середній час проходження 07:57.

Діано, вітаю. Я пройшов, але краще не робіть заголовки такими «просящими», більшість їх просто проігнорує)
Результати чи аналіз десь будуть опубліковані?

Дякую, що пройшли опитування!
Це буде магістерська дисертація, я поділюсь нею на своїх сторінках в соціальних мережах. Сподіваюсь також написати більш компактний матеріал для DOU та Medium.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Привіт, Артеме! Можу пройти ваше інтерв’ю, а ви поділитеся моїм опитуванням про вебдоступність з колегами по курсу. Що скажете? :)

Підписатись на коментарі