Блокування домену Ukr.net

Домен UKR.net було заблоковано: Недоступні пошта і стрічка новин

Сабж

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

В ukr.net пояснили, чому блокувався домен
www.epravda.com.ua/news/2024/03/8/710951

віджив, але я не отримав сьогоднішнього Daily від DOU, а це чи не єдине, чому я заходжу на цю поштову скриньку

Вітаю! Ви можете поміняти пошту в профілі на DOU і вам приходитиме лист на актуальний мейл.

він актуальний)
просто вчора на нього не прийшов Daily від DOU. цікаво з чим це повязано. ваш сервіс розсилки якось, перед відправкою, валідує чи поштовий домен активний?

просто вчора на нього не прийшов Daily від DOU. цікаво з цим це повязано.

Лист не прийшов через те, що укрнет взагалі не приймав листи і не працював.

дивно. з карабаса (9:50), олх(10:47) та дім.ріа(10:49) прийшли. тому мене і здивувала відсутність вашого листа

Можливо, вони пробували відправити лист повторно, можливо вони встигли прислати до повного падіння, можливо ще якісь інші причини.

Так він же з VPN працював, а без VPN — ні...
Чи то я так вдало попав?

Якщо

Причина — відключення домену реєстратором доменних імен Network Solutions

forbes.ua/...​u-v-roboti-07032024-19696

То не зовсім ясно як допоможе VPN.

У тім то і річ, що причина мені невідома.
Але у той саме час ( приблизно 13:40 учора) без ВПН доступа не було, а під ВПН — був.
Це я методом тику побачив.
Отже домен не був відключений?

Ну написано ж

На 13:00 7 березня портал Ukr.net частково відновив роботу, але більшість сервісів все ще недоступні.

Насправді десь ближче до 13 укр нет дісно на певний час запрацював і без ВПН, (мейли внезапно прийшли) потім знову «ліг», але через ВПН був доступний.

Хіба «відключення домену реєстратором» має такі симптоми?
Тобто ВПН хіба може «обійти блокування»?

Чи насправді причина була інша, але чомусь написали про блокування 🤔

Якщо це важливо і цікаво, запитайте в підтримки чи розробників цього проєкту, може вони проводили ще якісь дії.

а можете надіслати заднім числом, будь ласка?

усе працює...
(через VPN — нє... раніше таке бачив на інших сайтах)

до речі, там пару днів тому хусити у Червоному морі кабелі пошкодили... так наче фейсбук впав на деякий час... може знову якість негаразди у всесвітній павутині 🤔

Пора злізати із DNS на щось дійсно децентралізоване. Хочоший приклад ENS але зараза не підтримується браузерами

Взагалі пофіг

Ти диви. Запрацювало на українському IP.

VPN (NL) не працює.

Ні не працює. Реально було забанено.

Знову не працює :)

На PC ні через UA IP, ні через VPN, ні через Tor, тоді як на mobile через домашній WiFi також не працює, а от через Kyivstar працює.

В мене через телеграм працювало зранку (там вбудований web app), а через браузер — ні

Ні не працює. Реально було забанено.

Воно, то працює, то ні

Підписатись на коментарі