Кожен другий regular-квиток на DOU Day — за пів ціни — всього 4 дні! Побачимось на травневій конференції?

Привіт, спільното!

Ви вже знаєте, що 18 травня у Києві відбудеться велика конференція DOU Day. І це буде вперше! Таке не можна пропустити.

Ми оголошуємо акцію — пів ціни на кожен другий regular-квиток! Беріть свого друга, дружину, чоловіка, колегу — головне, щоб айтівця! Разом — веселіше!

Акція триватиме 8-11 березня включно. На кожен другий квиток у замовленні ви отримаєте 50% знижки. Акція діє тільки для квитків Regular.

Квитки ТУТ

Нагадаємо, DOU Day — велика конференція, що збере 800 ІТ-спеціалістів. На вас чекають виступи спікерів в чотирьох треках:

• Main Stage (на трьох панельних дискусіях обговоримо ринок, AI та секретну тему)
  • Architecture Stage
  • Software Development Stage
  • Product Stage

Також — секретна локація, інтерактивні стенди партнерів, нетворк, розіграш призів, концерт в кінці дня та гарантовано класний настрій, нові знайомства, знання та заряд позитиву!

Сайт конференції

Наші партнери — Djinni, SQUAD, Universe, SKELAR, Genesis, Readdle, MOJAM, Luxoft, Brainstack_, Skylum, Intellias, Yarema Dental, Lexus та багато інших.

З ким плануєте відвідати конференцію?

28%
5%
7%
42%
19%
👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Розумію, що є своє ціноутворення, витрати на організацію, але погоджуюсь із коментарями, що для першого івенту занадто секретний, щоб платити $100+ і комісію на третьому сайті, в той час коли по 2 гривні на дрони збирають

всього 18 років розвитку і ДОУ робить конференцію. Вітаю!!!
чи я пропустив і вже були доу конфи до того?

Конференцій не було. І 19 років буде за кілька тижнів.

Дякую Доу, оновлю опис в тіндері, куди хочу сходити :)

це все гумор, але не розумію ціноутворення, та ще й при такому насиченому місяці на IT події...

Це ж класно, що є вибір. Кожен може обрати те, що до душі. Наразі у нас продано понад 300 квитків за перший тиждень.

Сінйоре, знайдись 🤍🤍🤍

Якось не дуже справедливо відносно тих, хто вже купив 2 квитка за 9630.
Зазвичай ранні пташки отримають найдешевші квитки. А тут як не комісія то знижки тим хто прийшов пізніше.

було б добре росписувати по кожному спікеру на яку тему він буде виступати, бо загальний опис — це не зрозуміло про що. От мене цікавлять технічні теми мобільної розробки. Буде хоч один спікер про це росповідати? З опису я цього не бачу.

Наступного тижня опублікуємо теми і тези доповідей.

Може я чогось не розумію, але що на цій події буде такого шо аж в 4 рази крутіше за iForum?
А на айФорум минулого року квитки були по 1200 грн.

Хоча б тому, що айфорум це не технічна конференція, це щось бізнесово-рекламне.

Подивіться скільки коштують аналогічні по наповненню західні конференції.

По наповненню. А яке власне наповнення, ви його десь бачили? А спікери частково з айФорумом перетинаються. А про шо вони будуть розповідати — а сікрєт.
Це якось не дуже мотивує тратити такі гроші.
А ходити на конференцію бо «які круті дядьки там говоритимуть» — ну напевно я вже застарий для такої мотивації.

Наступного тижня будуть теми доповідей. Жодного секрету)

Може я чогось не розумію

Квитки продають не за контент а за стільки за скільки їх куплять. Очевидно аудиторія ДОУ набагато спроможніша ніж аудиторія iForum.

Ініціатива гарна. Але напрягає додатково платити 315/525 грн concert.ua, за «сервісний збір», враховуючи що про це чомусь не кажуть. Та не бачу іншого способу придбати квиток.

Так, ми додамо на лендінг інфу про комісію.

цирк

Вам не подобається, що ми записи не продаємо? Чи що конкретно вас не влаштовує?

так, я хочу купити записи і не хочу платити за них 7к, бо це не логічно

Ми будемо робити записи в будь-якому разі. Зараз ми не можемо обіцяти, що буде окремий продаж цього контенту. Але ми подумаємо над цим. І можливо після проведення конференції запропонуємо варіанти.

Вперше зустрічаю, щоб такого масштабу івенти з різними стрімами одночасно потрібно доплачувати за записи доповідей, на які фізично неможливо потрапити одночасно на самому івенті. На масштабних конференціях це як за замовчуванням, бо люди платять за контент)

Найбільші (і найдорожчі) конференції взагалі безкоштовно всі записи викладають в ютуб. Наприклад CPPCON, або ICFP.

Чи входять записи доповідей для регуляр квитка?

Наразі записи доповідей входять лише в PRO квитки.

А де логіка?) якщо конференція передбачає декілька стейджів одночасно, то людина не зможе одночасно відвідати цікаві доповіді. То виходить, що за 4,5к людина отримує 4-5 доповідей і їжу?)

Гість на конфі встигне відвідати мінімум 8 доповідей, а ще крутий нетворк та купу різних активностей.

а якщо я хочу просто записи? то мені 7к потрібно відвалити за них?

Просто записи ми не продаємо наразі.

А ще у нас зараз акція. І квиток (якщо брати з другом) коштує 3400 грн (або 86 дол). І це дуже кльова ціна, враховуючи, скільки всього ми запланували на цю конфу.

Логіка в тому, що організатори люблять гроші

На жаль, ні, та і тваринкам не дуже комфортно в такій атмосфері, де гамір.

Підписатись на коментарі