Тут є програмісти чи QA ПриватБанку?

💡 Усі статті, обговорення, новини про тестування — в одному місці. Приєднуйтесь до QA спільноти!

Я вчора наткнулася на штук 5 багів в ПриватБанку, вже два дні намагаюся провести платіж, і все безрезультатно.

У них що, там все зовсім пагано з програмістами та QA?

1) Просить зробити підтвердження платежу через смс. Показує мені 4 поля в які треба ввести 8 цифр (XX-XX-XX-XX), а в смс приходить лише 4 цифри. Ясно, що я підтвердити так не можу.

2) Оператор прислала мені лінку, по якій я маю зайти і зробити моє фото з паспортом. Роблю фото, відправляю — помилка 400. Зробила те саме не з ноута, а з телефону — пройшло, слава богу. Там в тій формі два поля — номер телефону і поле загрузки картинки. Я номер ввела правильно. Чому 400 — загадка.

3) Система пише пройти актуалізацію даних. Це я третій день не можу зробити. Форма пише «ви не заповнили всі поля» хоча я ВСІ поля заповнила. Це репродюситься і в веб-браузері, і в аплікаціі.

Що за дічь??? Нема QA?? Найняли б людей, купа народу шукає роботу, в новинах було що з прибутками у Привата все ОК.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Привітбанк, П — стабільність

Хто знайде баг в приваті того саджають за хакерство

У них що, там все зовсім пагано з програмістами та QA?

Это норма. )

Найняли б людей

А родственников, знакомых, корешей руководителей куда девать?

Вітаємо.
Надішліть, будь ласка, на [email protected] опис ситуації, скріншот виникаючої помилки, і контакти для зв’язку з вами, щоб ми могли перевірити інформацію і вирішити виниклі питання.

Хах, то ще таке... А я колись отримала відповідь на запит іншого ФОПа на свій приватівський емейл. Двічі. Знайшла цю людину у лінкедіні, переслала документи, які він не отримав. Насварила підтримку Привату, мовляв це взагалі несмішно і неконфіденційно. Не знаю, чи отримувач сварився ще з ними, але був здивований.

Ще у них ніколи ’не має валюти в касі’ , а картковий курс відрізняється від каси. Привіт совок

в проге валюту заказывать не пробовали?

В проге мин. заказ от 300 $|€. Только там нужно ее купить по совсем другому курсу

Ще помилка при створенні електронного підпису (ключа) від привату якщо провайдер Ланет . Хтось щось блокує — розбиратись не хочуть. Коли повідомив сказали що не можуть надати заохочення за знайдений баг

Кажуть що куа непотрібні. Ось отримуйте тепер :)

Чого очікувати від «державного» банку. Про баги, можливо, і знають, але щоб пофіксити і задеплоіти у прод, напевно, потрібно пройти десять кіл бюрократичного аду

А що, державний — це завжди погано? За останні 5 років не пам’ятаю якихось проблем, які б заважали мені користуватися їхніми послугами.

Так в них постійно якійсь проблеми
— були проблеми з доступом к рахункам без картки через смс , послуга була активовано по замовчуванню- чим скористались багато шахраїв (вже пофіксили) ,
— послуги страхування не працюють повноцінно в додатку відправляють на сайт (страхування це окрема біль користувачів ),
-зливають персональні дані ’ мутним’ конторам — постійних дзвінки з невідомих номерів з пропозиціями придбати банківські послуги, збільшити лімити, придбати страхування тощо
-придбати валюту в касі неможливо — або брешуть що нема , або вказівка недавати
Картковий курс відрізняється від каси (!?)
-виділений банкір недоступний коли потрібен та не передзвонює, але раз в декілька місяців записують чи доволен я його роботою? Навіщо це послуга, якщо мої питання не вирішуються?
-окрема історія онлайнсапрт — коли треба в них або перевантажено або тривога. З роботом в чаті взагалі неможливо щось вирішити- зациклені відповіді.
-додаток та сайт це взагалі біль
Це так тільки очевидні..

Картковий курс відрізняється від каси

И что не так? А должен быть искусственно зафиксирован, как в совке? Наличные операции дороже для банка чем безнал, расходы на обслуживание в кассе, инкассацию и дальше во всей цепочке. Валюта это товар...

Как раз наоборот в кассе часто более интересный курс на покупку

сейчас в кучах банков онлайн покупка до 50к грн по выгодному курсу. Купил, заказал, через 1-2 дня снял.

А що, державний — це завжди погано?

Так.

Це ж державний банк. Схоже після націоналізації там працюють ті, що треба, враховуючи їхню бронь.

3) Система пише пройти актуалізацію даних. Це я третій день не можу зробити. Форма пише «ви не заповнили всі поля» хоча я ВСІ поля заповнила. Це репродюситься і в веб-браузері, і в аплікаціі.

Було. Точніше мені писалось ви не можете через інтернет оновити дані, зверніться до відділення.
2024 рік на вулиці, приват пропонує звернутися до відділення. Ні, дякую. В підсумку заблокували всі рахунки до поки не оновлю дані. До побачення, приват.

P.S. Не користуюсь приватом вже мабуть років 5. Висить рахунок зі старих часів пустий. Але кожного тижня приват нагадував про обов’язкову актуалізацію даних

так они точно также и бизнес-счет блокают, пропустил уведомление или может просто не пришло — блок всех счетов фопа или даже ТОВ. Я и сам на тот приват забил давно, удобен только тем что валюту на карту можно через терминал кинуть для покупок и на оплату частями у него самые лучшие сроки

Я активно Приватом користувалася 2010-2015, начебто тоді такої жесті не було.
Це я просто зайшла 1 раз коє-шо зробити а там такі приколи.

Підписатись на коментарі