Робота в країнах ЄС трейні/джун

Всім привіт! Мене звати Вероніка, мені зараз 19, зараз я активно почала вивчати програмування та дуже хочу переїхати працювати в іншу загалом будь-яку країну ЄС, але розглядаю Німеччину та США. Я з народження маю інвалідність першої групи (не ходжу), можливо, це якось допоможе переїхати на постійне проживання і працевлаштування?

Через рік планую вступати. Це буде або Україна, або вже будь-яка інша країна, якщо вийде знайти роботу

Безмежно буду вдячна за будь-яку допомогу в цьому☺️

Бережіть себе, СЛАВА УКРАЇНІ

Мій тг: @Nika1802

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Поцікався Канадою.
Інфраструктура розвинена для людей з вадами, суспільство дуже привітно, низький поріг в культуру.

Навіть майже всі атракціони в парку розваг пристосовані до людей з інвалідністю

www.canadaswonderland.com/accessibility

Об’єктивно кажучи, самостійно переїхати в нову країну з твоєю вадою складно чисто з побутової точки зору. Тому тобі треба знайти якихось друзів в країні куди будеш їхати. А для цього потрібна мова і соціальні навички ( в найгіршому випадку підійдуть навіть релігійні спільноти).

Зараз тобі треба старанно вчитися і не тільки одному програмуванню. Але не сприймай як перешкоду, а навпаки це ціль у житті.

Їдь у Німеччину. Тут все для інвалідів — громадський транспорт, вулиці, заклади.
Навчання безкоштовне
Інвалідам держава допомагає і підтримує.
США не варіант, ще не дуже френдлі країна для людей з обмеженнями.
Навіщо шукати роботу, поступай в універ або на дуальне навчання, це легкий спосіб влаштуватись

Наявність інвалідності навряд допоможе переїхати або отримати роботу в розвинених країнах ЄС, проте вона не стане на заваді. Залежно від компанії, є преференції або фаст-треки в інтерншіпи для кваліфікованих кандидаток. Варто почитати careers section компаній, які тебе зацікавили.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

зараз я активно почала вивчати програмування

CS50?

Підписатись на коментарі