У яких компаніях ви зараз шукаєте вакансії, перебуваючи в Україні?

Привіт, спільното!

Якщо ви зараз шукаєте роботу (або уявімо, що ви шукаєте роботу), то на які компанії більше звертаєте увагу?

Беріть участь в опитуванні й діліться думками в коментарях.

Яким ІТ-компаніям надаєте перевагу під час пошуку роботи?

16%
27%
6%
43%
8%
306 голосів  ·  показати результати
👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

11 коментарів

Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.

Судячи по ігнорам на відгуки на об’яви на джинні, місцеві компанії лише імітують наявність вакансій. Але ейчарам якось треба розкручувати свій кейпіай. Тому місцевий ОйТі стрімко втрачає мої інтереси

Та він вже просто замахав постити одне й те саме. Нібито й людина, а постить як бот постійно на дві теми — Дія та прямі контракти.

Роки йдуть, а проблеми в ІТ-сфері ті ж самі, граблі ті ж самі, обговорення ті ж самі, постійно приходять новенькі, яким потрібно пояснювати те саме

Для вас це шум, а для мене це можливість створити контент який буде гуглитись, прикладу «найкращий безкоштовний онлайн-курс з програмування для початківців»

Досліджую типові проблеми та пропоную рішення, намагаюсь оформити так, щоб легко читалось та гуглилось

Ось прикладу ви писали відгук про компанію, а я намагаюсь підсвітити такі компанії раніше, шукаючи юридичну інформацію завчасно, але це стосується переважно компаній де є проєкти на Go

Значить у мене з вами тільки прямі контракти та Дія.City перетинаються

В мене ще є про CS50, Go та Rust

Незалежно від ковіду і війни завжди шукав тільки іноземні компанії для дистанційної роботи. Не планую цього змінювати.

З перекладами така ж сама ситуація. Проте поки що завантаження не дуже. Щодо бюро перекладів, місцеві для мене як червона ганчірка — не мати справ: починаючи від нульової організації процесів, конскихх тестових та мусорних рейтів. Не варті часу та зусиль.

Підписатись на коментарі