Яка альтернатива IBKR для резидентів України

Підкажіть, будь ласка, яка є альтернатива IBKR для народженого в Донецькій області (прописка Дніпро)? живу в Україні, а IBKR вперто відмовляє реєструвати.

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному3
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Через рік таки вдалося зареєструватися в IBKR

Як це у вас вийшло? Щось змінилося?

Подав паспорт ID карту України + витяг з дії про адресу реєстрації. Поміняв валюту, зареєстрував рахунок у євро. Подавав раз на квартал, і таки зареєстрували

В какой IBKR отнесли, Британия/Венгрия или США?

Підкажіть, будь ласка, Ви їм якось окремо відправляли чи в дефолтну форму прийому документів разом з ID? Бо така ж історія із Запоріжжям

Завантажував у звичайну форму прийому документів. Отримував відмови поки не змінив валюту на євро

Вітаю! Підкажіть, будь ласка,
(1) кожен раз використовували однакові дані, такі як, наприклад, номер телефону, секретні питання? Отримав відмову пару днів тому, зараз знайшов Ваш пост, і хочу спробувати ще раз з валютою євро. Але боюсь, що в системі може бути зашита якась логіка типу якщо прям всі реєстраційні дані співпадають з нещодавно реджектнутим кандидатом, то такого не перевіряємо, відхиляємо автоматично
(2) читав, що валюта це просто валюта відображення аккаунту, яку можна змінити в будь-який момент.. Чи не можете пригадати ще якісь зміни? Може з пропискою в Дніпрі неуспішні кейси були з київського IP, а успішний з дніпровського, чи ще щось неочевидне

Одразу повторно подавав після перших відмов і почали відмовляти автоматично.
Тоді став подавати раз на 3 місяці. За цей час у мене змінилася робота, досвід на фондовому ринку. І відповідно дані також змінилися. IP ролі не грають. Десь за два місяці перед успішною заявкою писав їм у підтримку з поясненням, що займаюся законною діяльністю і не маю стосунку до підсанкційних осіб

Через трохи більше, ніж місяць після першої відмови подав ще раз з валютою євро. Отримав відмову впродовдж 4 годин. Не знаю, чи це автоматична (перший раз це зайняло близько 24 годин)

У меня тоже место рождения в Дон области, удалось открыть счет в MEXEM , это дочка IBKR www.mexem.com

Фридом Европа полет нормальной второй год. Та же проблема с ibkr freedom24.com/...​e&utm_campaign=pfu3129824

А он разве не под санкциями со стороны нашего доблестного СНБО? Это же Freedom Finance.

Фридом Украина да, Фридом Европа к Украине никакого отношения не имеет

Комісія з цінних паперів США по ним проводить розслідування. Теж будуть під санкціями, тільки американськими www.cnbc.com/...​hit-by-short-sellers.html

Уже все прошло. Обвинения ложные

Так у нас санкции вводят не по обвинениям, а по беспределу. Если на одну дочку ввели, то и на все остальные введут. Вопрос времени...

Вони допомагають русні обходити санкції. Через русню я не можу зареєструватися на IBKR. І тепер було б дивно їх фінансувати

На них ввели санкции ровно потому, почему и на вас — с местом рождения фаундеру не повезло. Инфа что они там что-то кому-то помогали обходить — это какая-то прохладная история. Не понимаю зачем человеку выехавшему из рф и имеющему казахстанское гражданство таким заморачиваться и ставить собственный бизнес под удар. Думаю, реальная причина в том, что белым господам на каких-то конкретных людей плевать. Широкими мазками наложили санкции, а дальше ваши проблемы.

Ну розслідування SEC покаже, хто є хто

Кто введет? На кого? Вы о чем? Причем тут Украина к юр лицу, которое не в Украине?

FF допомагає русні обходити санкції, які наклали штати, і отримає за це санкції вже на себе

При том, что Украина через группу Ермака-Макфола и влияет на то, на кого будут наложены санкции. Не прямо, косвенно, но влияет. Если ввели против украинской дочки, значит, что на всю эту контору наши положили глаз. И вопрос времени пока они пролоббируют санкции штатов или евросоюза на другие дочки этой конторы в тех юрисдикциях. Потом будет проблематично вывести деньги, будете через Казахстан их вытаскивать или где там материнская компания находится нынче.

Ви ж про автора коментаря? :)

Якщо навіть і зареєструєтесь — SWIFT платежі з України за кордон все ще заборонені.

У межах до 100к грн на місяць дозволені

privatbank.ua/peverodi-swift, абзац «Як працюють SWIFT-перекази в умовах воєнного стану». IBKR не входить в цей список.

Сорян
Це p2p дозволено до 100к

Це не проблема. Через wise легко поповнити рахунок. Доларовою картою можна платити

І як, знайшли альтернативу? В мене Крим фігурує, може тому теж відмовили

Tiger broker когда то хотел попробовать

Херня. Завернет по той же причине, что и interactive

Підписатись на коментарі