Не бачу проблем, щоб це не працювало німецькою. Створіть GPTs і буде ок!
Віз учора, вранці, малих до школи. Включив їм цю штуку, поспілкуватися. Коли вже доїхали до школи, ця штука почала говорити що вичерпався увесь доступний ресурс, і треба почекати. :-) Слабенько, слабенько.... :-)))
Та да, вистачає хвилин на 20, мабуть, потім треба якийсь час почекати
Вже далі пішли — така приблуда є тепер — записуєте відео і скормлюєте ШІ — він робить переклад, а тоді робить відео, де ви, вашим лицем і вашими губами промовляєте на чистісінькій англійській мові. Прощавайте субтитри.
Це все костилі.
Погугліть «Розмовний клуб англійської онлайн».
Є багато безкоштовних або за символічну плату. Тільки активно спілкуючись із живими людьми можна опанувати мову.
Я сразу как появились кастомные gpt сообразил так делать) вот что еще можно улучшить, в gpt можно добавлять свои файлы, туда пишем темы которые плохо знаем, можно в процессе дополнять список уча какую то книгу, после каждой темы просить давать предложения для перевода на англ. Через пол года я чувствую что стал разнообразнее использовать грамматику.
Тільки що поставив. Дійсно, прикольно. Скинь будь ласка посилання на GPTs. Не знаю що це за s у кінці але думаю розберуся.
11 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів