ШІ-мовний клуб у вас в кишені

Мої намагання вивчити англійську стали схожими на старого японського самурая, який не пам’ятає мету, а пам’ятає лише шлях, яким мусить іти.

Після того, як я декілька разів «успішно опанував» граматику, я, нарешті, зрозумів, що краще говорити з помилками, ніж видавати дивні звуки, типу «бее» або «мее», намагаючись згадати правила складання мовних конструкцій.

Коротше кажучи, з граматикою я зав’язав, а от знайти з ким би поговорити, не привертаючи уваги санітарів, виявилося проблемою. І коли здавалося, що самурай вже має завершити свій шлях в єдиний прийнятний для нього спосіб, я про сеппуку, сталося чудо!

У чату GPT, нарешті, з’явився додаток з голосовим асистентом з яким можна поговорити, відкинувши будь-які докори сумління та залишки сорому. Ну і ще бонус. Якщо годину на день ви проводите за кермом, коли руки зайняті, а розум ніт, то шлях самурая може знайти друге дихання.

То ж тим, хто дочитав до цього місця, кейс, сподіваюсь, зрозумілий. Зробіть собі з додатка GPT голосового асистента, і вчіться розмовляти. Ну а наприкінці декілька порад:
— краще створити власний GPTs.
— попросіть його в кінці зробити огляд ваших помилок і поставити вам оцінку.
— можу скинути посилання GPTs, яким я користуюся.

P.S. До появи штатного голосового асистента від OpenAI я розробляв таку штуку для себе на React Native з використанням OpenAI API. Встиг навіть зібрати прототип! Але штатна фіча від OpenAI працює цілком прийнятно, тому обмежився створенням GPTs)
👍ПодобаєтьсяСподобалось6
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Чи є таке для німецької мови? Якщо так, будь ласка, дайте посилання.

Не бачу проблем, щоб це не працювало німецькою. Створіть GPTs і буде ок!

Віз учора, вранці, малих до школи. Включив їм цю штуку, поспілкуватися. Коли вже доїхали до школи, ця штука почала говорити що вичерпався увесь доступний ресурс, і треба почекати. :-) Слабенько, слабенько.... :-)))

Та да, вистачає хвилин на 20, мабуть, потім треба якийсь час почекати

Вже далі пішли — така приблуда є тепер — записуєте відео і скормлюєте ШІ — він робить переклад, а тоді робить відео, де ви, вашим лицем і вашими губами промовляєте на чистісінькій англійській мові. Прощавайте субтитри.

Це все костилі.
Погугліть «Розмовний клуб англійської онлайн».
Є багато безкоштовних або за символічну плату. Тільки активно спілкуючись із живими людьми можна опанувати мову.

Я сразу как появились кастомные gpt сообразил так делать) вот что еще можно улучшить, в gpt можно добавлять свои файлы, туда пишем темы которые плохо знаем, можно в процессе дополнять список уча какую то книгу, после каждой темы просить давать предложения для перевода на англ. Через пол года я чувствую что стал разнообразнее использовать грамматику.

Тільки що поставив. Дійсно, прикольно. Скинь будь ласка посилання на GPTs. Не знаю що це за s у кінці але думаю розберуся.

Цікава задумка. І напевно корисна.

Підписатись на коментарі