Скільки днів відпустки вам потрібно, щоб повністю відпочити й перезавантажитися?

Вітаємо, спільното!

Поговорімо про відпочинок і відпустки. Ваша компанія пропонує вам 21 день на рік чи більше? Чи достатньо вам цього? А може, ви взагалі не використовуєте свою відпустку повністю?

Цікавить також, як саме ви звикли використовувати свої відпустки: берете одразу всю чи ділите на частини? І чи вдається вам відпочити й відволіктися під час коротких (1-3 дні) відпусток? Беріть участь в опитуванні та діліться думками в коментарях.

Берете відпустку всю одразу чи частинами?

3%
21%
38%
28%
9%
349 голосів  ·  показати результати
👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Почав брати вихідний щоп’ятниці, щоб трохи відновитися після зими. В сукупності +4 вихідних за місяць, але це і близько не те саме у порівнянні з тижневою відпусткою.

Зазвичай один великий шмат беру днів на 10-12, а інші по 1-2-3 дні протягом року за потреби чи доєдную до свят (у нас вони лишились у компанії). Взагалі 25 робочіх днів відпустки (що є десь 35 календарних) на рік вистачає, ще й лишається щось перенести на наступний. Але у нас обмежень немає, можна взяти хоч все за раз, випадки, що колеги йдуть на місяць- дуже нормальні.

беру по два-три дні в суме з вихідними виходить 4-5 днів, майже кожний місяць щоб куда-то скататись, змінити трошки обстановку, більше брати нема сенсу бо стає нудно, або дорого, або сили закінчуються і хо вже додому сидіти працювати.

Зазвичай беру міні-відпустки по 5 робочих днів, що вкупі з вихідними днями до і після складає 9 днів відпочинку від роботи. Частіше за все це 1 відпустка навесні (квітень або травень), 1 влітку (липень чи серпень) і 1 восени (вересень чи жовтень).
Решту днів використовую за необхідності вирішити якісь справи, які не виходить вирішити на вихідні.

Спочатку був ковід, потім закриті кордони, так що давно вже нікуди далеко не вибирався, а для подорожей Україною, зміни обстановки і відновлення — 9 днів більш-менш достатньо.

Якось я взяв 2 тижні підряд (тобто сумарно з вихідними вийшло 16 днів відпочинку), але щось я не відчув, наче відпочив набагато більше, ніж за 9 днів. Так що для «простого відпочинку і відновлення» мені 9 днів цілком вистачає, а от якби я вигорів і потребував би «капітального відновлення», то скоріш за все б звільнився і не працював мінімум 3-6 місяців, може й більше.

На личном опыте могу сказать, что перезагрузка происходит примерно через 4 недели. До этого можно отдохнуть, но полной перезагрузки не будет.

Колись пішла у відпустку у великі гори аж на 6 тижнів. Компанія нормально відпустила. Останні 2 роки не ходила у відпустку, не бачила сенсу в подорожах, і дуже стомилася

Коли навчалася в виші витрачала відпустку на модулі/екзамени. Після диплому така: «я дійсно можу витратити відпустку як завгодно, серйозно?»)

Колись придумав назву для книжки — «Відпустка довжиною в життя», але із сюжетом виникли певні проблеми (в основному через відсутність життєвого досвіду щодо відпусток). Якщо хтось таки хоче написати таку книжку — welcome.

Безлимит, но порой лучше был бы лимит, за который потом не будет грызть совесть и стеснение при попытке взять отпуск.
Люблю мотопутешествия и даже 2 недели порой очень мало, нужен беспрерывный месяц.

Так це ж залежить не від кількості днів, а від якості проведеного часу!

Теоретично, два-три дні туризму горах чи катання на сноуборді може куди краще перезавантажити ніж 10-15 днів лежання на диванні і залипання в соцмережі/серіали.

Саме тому не любив турецькі/єгипетські оллінклюзіви бо все одноманітне і тих 7-10 днів зливаються в один суцільний сніданок-басейн-обід-море-вечеря, моральний відпочинок мінімальний.

Ну, в оллінклюзиві тебе ж ніхто за парканом не тримає. Хіба що це ресорт побудований десь у пустелі де до найближчого поселення кілометрів 5-8 (і то може виявитися якимось арабським селом). Так що справа радше не в оллінклюзиві.

Три дні шахового турніру мені достатньо, щоб очистити мозок він програмування та засмітити його турами та конями.

в моїй теперішній компанії безліміт на відпустки/лікарняні
але більш ніж 14днів за раз взяти не можна (хоча це ніби як обговорюється індивідуально)

Не в количестве дело, а в том, как ты их тратишь. Если сидеть дома, то и 2х месяцев мне может быть мало, а вот если правильно набронировать поездочек, то стандартных 20 или около того хватит с головой.

в ідеалі і в мирний час та без ковіду, це повіинно бути 2 перерви по 5 днів (тиждень) і 14 днів один раз , на даний момент мені десь так і видають але я не витратив усю(вдома сидіти нема сенсу)

Чув колись, але так і не поняв, хто така ваша ця «відпустка»

Працюю в компаніях в середньому менше року, усі відпустки беру грошима, якщо потрібно відпочити, то просто прошу відкласти вихід на нову роботу на тиждень.

Здебільшого беру відпустку для вирішення питань, що вимагають понад 1 день і не їх не вдається розв’язати за вихідні через брак часу або недоступність місця / людини, яка потрібна для цього.
Тому так вийшло що за 6 років в ІТ я лише 2-3 рази брав відпустку терміном понад 10 днів і лише один раз для відпочинку.

робота повинна бути відпусткою,

В Німеччині багато де дають 30 днів на рік. Але в невеликих фірмах чи на Сході може бути й менше, бачив 24. По закону наче 20 мінімум. Відношення до відпустки — «спортивне» — можу і рік без неї обійтися, а якось брав 30 днів (6 тижнів) за раз.

Додайте будь ласка варіант «Відпустка не передбачена / ніколи не брав відпустку».

підпрацьовую в німечині, хз чи прокатить це як варіант для опитування.
працюю лише 5 годин на тиждень, тим не менш маю два тижні відпустки на рік

головне не скільки а як і куди

Я в минулому році потратила майже всю відпустку (18 робочих днів) взагалі не на відпочинок, а на всякі побутові справи типу переїзд/то/се/пяте/десяте — і це взагалі печально — коли відпустка якби була, але по факту ти не відпочивав

Беру на тиждень чотири рази на рік, мені такий формат більш підходить

Працюю по контракту, беру коли треба та скільки треба якщо не імпактит поточні проекти.

В минулому році не брала ні відпустку, ні державні свята — почуваю, що трохи замахалася. В цьому році сподіваюсь поїхати з дитиною у табір на два тижні — сподіваюсь, що відпустять. А так, теоретично можна брати, скільки хочеш, але ж залежить від поточної ситуації на проекті.

Завжди дивувався з тих людей, які беруть відпустку багато разів по декілька днів)
І ніразу за рік не брали відпустку на 5-7 днів підряд)

Якщо ви при цьому відновлюєтесь глобально — мій вам респект))

відновлюєтесь глобально

А ми глобально не руйнуємось просто.

Та просто це як у поході — якщо ти робиш великий відпочинок то потім дуже дуже тяжко встати та знов почати йти. Набагато легше просто зробити коротку паузу, або ж зовсім не зупинятися, просто уповільнитися.

Взяти більш ніж на тиждень майже завжди проблема. Але я вважаю це необхідністю, щоб відчути, що ти був у відпустці.
Найгірше розбивати по дням — дні витратив, а у відпустку, вважай, не пішов.

Ще не бачив IT компанію, яка спокійно відпускає відразу на 21 день у відпустку.
Таке є тільки у школі у вчителів

Ходив на місяць декілька разів, чудово все працює

Декілька так, а відразу одним куском на всі дні?

Декілька разів в різні роки, всю відпустку одним шматком.

Ще не бачив IT компанію, яка спокійно відпускає відразу на 21 день у відпустку.

Схемка так себе, если честно. Для двух компаний это закончилось тем, что я заканчивал текущую пачку задач в горизонте пары недель и уходил в отпуск навсегда.

Взагалі не бачив, щоб давали 21 день відпустки на рік. Завжди два тижні. Мабуть не в тих кампаніях працював(

Коли порівнюють дні треба завжди уточнювати це робочі дні чи календарні. Бо 15 робочих днів з урахуванням вікендів перетворюються на 21 календарний. А якщо десь скористатися святами, то й більше.

Два тижні календарні звісно. Ну це якщо говорити саме про оплачувану відпустку.

Я в декрет уходила на 8 місяців і нічого — клієнт мене почекав — повернулася назад на той же проект — то може залежить від того наскільки ти «цінний сотрудник»? Знаю люди в сабатікал уходили на рік та поверталися (але неоплачуваний сабатікал). Знаю люди в ЗСУ пішли і компанія їх чекає, підтримує, донатить.

Підписатись на коментарі