Ринок праці в Tech напрямку. Опитування

BazaIT спільно з Міністерством цифрової трансформації та Ukrainian Startup Fund, проводять опитування роботодавців щодо планів на найм у 2024 році в Tech індустрії.

З початком війни українські ІТ компанії скоротили найм, але, ми віримо, що локальні бізнеси відновлюються та планують наймати таланти у 2024 році. Хочемо це перевірити.

Опитування триватиме не довше 5 хв — docs.google.com/...​f-ydKnWYDG5f6EqA/viewform

Ваша відповідь допоможе сформувати повністю об’єктивний вигляд на ринок працевлаштування в ІТ-сфері у 2024 році

Всі, хто заповнить опитувальник, отримає гарантоване запрошення на офлайн захід в UnitCity, де зберемо активну ІТ спільноту, фаундерів компаній, HR та R спеціалістів.

*Проходячи це опитування, ви даєте згоду на обробку персональних даних

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Чи є опубліковані результати цього опитування?

Це якимось чином пов’язано з ІТ курсами ?

І так, і ні.

1. В опитувальнику є запитання про готовність наймати джунів та світчерів, тому цю гіпотезу теж перевіряємо
2. Ціль опитувальника не формувалась виключно на цій гіпотезі. Вона більше загальна, наскільки компанії готові зростати, і якщо так, то який цей відсоток росту очікується на ринку України. Також, там є запитання про напрямки в яких планують відкривати вакансій, тому зможемо побачити тех. чи нетех. персонал буде мати більше пропозицій по роботі

Є щорічне опитування Stack Overflow Developer Survey, його є сенс проходити бо потім результати обговорюються англомовними ютуб-блогерами, відповідно є можливість заявити, що в Україні достатньо фахівців

Є зарплатні опитування від DOU, на результати орієнтуються кандидати та роботодавці

Чому варто ваше опитування проходити то загадка

Я можу вам допомогти розгадати загадку)
Бачу, що ви голанд девелопер тому, впринципі, ви можете і не проходити опитування, та зберегти ці 3 хвилини для вечірнього чаю :)

А якщо вас все ж, будуть цікавити результати, щоб під чай почитати, то зможете в мене на сторінці в Лінкедін глянути — www.linkedin.com/...​viktoriacareerconsultant

У вас була можливість аргументувати «навіщо це опитування» в описі теми, в коментарях

Якщо ваша задача була створити опитування, яке будуть ігнорувати, то вам вдалось

Аргументація навіщо, написала в формі опитувальника
+ по відповідям, я бачу, що його заповнюють, значить бачать в ньому цінність

Підписатись на коментарі