Якими бездротовими навушниками ви користуєтесь?

Привіт усім!

Підкажіть, будь ласка, якими бездротовими навушниками (цікавить саме headset з мікрофоном) ви користуєтесь? Шукаю для роботи — щоб були легкі, не тиснули на вуха, з гарною якістю звуку. Вже пробувала Jabra 65, Poly Voyager 4320 та пару інших, але якось все не підійшло. Або надто тиснуть на вуха, чи занадто важкі тощо.

Що ви можете порадити?

Дякую)

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

я собі купив пів року тому SENNHEISER MOMENTUM 4 — дуже задоволений.
Шумодав — кльова штука, не пожалійте грошей і візьміть з шумодавом.

все что беспроводное — забудьте про аудиофильское качество звука даже на дорогих, то что кодек съедает качество либо в прямой видимости и близости надо находиться, чтоб не рвалось соединение, ну а для разговора тем более, лучшее качество с микрофона я только слышал на аирподсах с проприетарным протоколом. Блютуз жует сильно качество, то что вынужден делить канал на передачу и отправку звука в режиме headset

Можу лише добавити що Sony WH-1000XM4 гірщі ніж XM3 а от XM5 вже кращі ніж XM3.

Головне, щоб AptX (і на ноуті/ПК також) бо буде звук відставати

Apple AirPods 2. Від всіх інших болять вуха.

OnePlus buds pro 2, OnePlus buds 3 — ідеальне співвідношення ціни/якості, є всі функції як шумодав, прозорий режим, мультипоінт (підключення 2 девайсів). Також практично не буває браку, висока якість звуку, хороші мікрофони. Ну і підходять практично всім по ергономіці.

Nothing ear 1 — практично все те саме, що вище, але ще крутий дизайн якщо комусь це грає роль :(

Dacom G136 MFI

Баси в них, скажемо так, відсутні — але цілий день на дзвінках сидіти — цілком ок. Або слухати книжку чи там відео з розмовами...

steelseries arctic 1
радіоканал (не блютуз), батарейка не дуже, мікро зйомний. Але сидять на голові дуже зручно, амбюшури не шкіроподібні, вуха не потіють, на вуха і голову не тисне.

Apple AirPods (перші). Вони без амбушур, тому розмову погано чутно у гучних місцях, як от проїзна частина. Разом з тим, мікрофон дуже гарний. Не було випадків, коли мене було погано чутно.
В цілому, нормально тримаються.
Кілька разів падали, одного разу — під струмінь води.
По квартирі ходити й слухати зручно. Радіус дії ~10 метрів
По якості звуку складно сказати. Я не дуже в цьому розбираюсь. Що я чую з динаміків, те я чую й в навушниках. Нема такого, щоб якийсь інструмент було гірше чути.

В принципі, нормальний вибір за свою ціну. Користуюсь 2.5 роки

Sony wh-1000xm4 (active noise cancelling фіча дуже рятує вдома коли треба працювати)
Ці для роботи, для тиші, для насолоди кіно і класичною музикою

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds 2 Basic
Ці у ліжку перед сном подивитись влог (життя інших людей), мітап, доклад, научпоп, або просто слухати підкастик без відео

Sony wh-1000xm4

Такие же, тупо кайф. Пятую версию не пробовал?

Я выбирал в mediamarkt между 4 и 5 и bose. Тестировал 3 модели, оценивал и только шумоподавление. 4 понравилась больше чем 5 :-)

А вони голос хіба давлять?
Найбільша проблема голоси високих частот

Давлять
Навіть дитини
Хоча дитячий голос не повністю зникає

Самые беспроблемные блютуз наушники — это jbl, они все примерно одинакового дизайна.

QCY T20, чудова якість за помірну ціну

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

jbl flex tune
Єдине, чого не вистачає — два конекта, до телефону та ноута. Все інше — ок.
Зі. Я не меломан.

HAVIT HV-H202d
Но они с проводами. Можно обрезать, если мешают.

Bose quiet comfort (гарно розуміють 2 сорси)
Or
In ear sony mx щось (тіпа розуміють 2 сорси але геморно і через телефоно апу)

Ще є логітек на проводі
І жа бра
Всі використовую щодня

Вгадайте, для чого стільки?

Під кожного замовника свій комп’ютер і гарнітура, перемикати контекст?(:

Galaxy Buds 2 Pro. Незадоволений: сидять у вухах гірше ніж попередня версія бадсів.

В мене 2 навушників:
Jabra 65:
+ легкі
+ не тиснуть
— не дуже добре тримаються на голові
— фігова батарея
— трохи глючні
— надто довгий мікрофон
— micro-USB
— вже не підтримуються фірмовою аппкою
Jabra 65 v2:
+ Довго тримає батарея
+ Зручніше сидять на голові
+ Більше фіч
— трохи давлять, але з часом пройшло. Або розтягнулись, або звик
— важчі

Щоб хороша батарея, легкі і не давили — можна глянути Jabra 65 flex — є огляди на ютубі

Canyon BTHS-3 , дешево і сердито, щоправда там мікрофон не найкращий так як вбудований в корпус.

Я користуюсь Bose QuietComfort 35 II, але в основному підключаю їх по проводу (так кращий звук і не треба возитись з Bluetooth), зручність (коли не дуже жарко) і якість звуку хороша.

35 гарні
35 вже ні
Ультра не пробував,
Кажуть понти

Підписатись на коментарі