Як отримувати зарплату в USDT?

Вітаю! Є замовник в Штатах (компанія), який кидає гроші на мій рахунок ФОП.

Хочу частину зарплати отримувати в USDT, тому попросив замовника зареєструватись на біржі як бізнес акаунт і купити крипту на свій гаманець. Але це виявилось не так просто, він спробував декілька бірж, і ще ніде не вийшло закінчити реєстрацію. Кожна біржа має свої правила і набір документів для різних країн

У нього є можливість відправляти гроші по ACH або Wire transfer на рахунок банку, тому в мене запитання: чи знаєте ви криптобіржі або допоміжні платформи, які мали б рахунок для прийому платежу зі Штатів і перевели б гроші в USDT? Може, за 1-2%

Знаю, що є payoneer або інші платіжні системи, які дають рахунок, потім з них на USDT через обмінники, але ризиковано і відсоток немалий.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Тут хіба використовувати обмінники, або ніби в bybit: viddaleno.com.ua/...​emarket-notcoin-na-bybit є такий функціонал якщо обмінювати на PtoP

Зі штатами буде дуже складно. Довго пояснювати, але вони так, як ви бажаєте, скоріш за усе не зможуть зробити напряму. На усіх більш менш адекватних біржах, штати в списку заборонених юрісдікцій. Навіть в Сингапурі, шо мене вразило.

Тому замість того, щоб реєструвати акаунт замовнику, хочу зареєструвати собі, але щоб давав реквізити для оплати по wire або ach

Тут будуть суто технічні трабли з відправкою коштів. І все одно таким чином ви отримаєте бакс на фіаті, не кріпту. Що, в принципі, нічим не відрізняється від отримання оного на звичайний банківський рахунок. Щоб вам отримувати у любому цифровому активі, їм треба буде мати акаунт і морочитися з придбанням/конвертацією того ж фіата в щось, і тільки потім пересилати на ваш адрес. Так шо обійтися відкриттям тільки з вашого боку точно не вийде.

І все одно таким чином ви отримаєте бакс на фіаті, не кріпту.

Тобто йому на біржу прийде фіат?

Ну і можна ж вже на біржі конвертувати в те що треба?

Можна. Але це вже не отримання в usdt, як бажав ТС. Тут щонайменш треба мінімальні зусилля, курс знов жеж, залежить від біржі. Реакція на такі заводи від 3-х осіб які щей юр. лиця може бути різною. Комісія знов жеж що на віхд, що на вихід і конвертацію. Але якщо обрати адекватну біржу/гаманець, то я б теж від такого способу не відмомвився ))

Дякую за відповідь.

якщо обрати адекватну біржу/гаманець

Які на твій погляд адекватні?

Дякую!
Цікаво, що Bybit в цьому списку немає. А мене нещодавно туди пропонували. От тепер думаю — чи варто?

А це вже інша тема )) Ось вам рейтинг зі зворотного боку тієї самої монети coincub.com/exchanges
Зверніть увагу на критерії по яким складалися обидва рейтинга. Спрощено, оцей рейтинг — це де можна відкрити купу клонів акаунтів з мінімальними наданими доками, авторизаціями, мінімальною секьюріті, без запитань звідки гроші і куди. Тобто крутити легше, вигідніше, купа заманух і шняжок. А як скамнуться — то вже проблеми індіанців. Я трохи ржав з недоліків Біткоїна в цьому рейтингу — параноідальна безпека. )) На байбіт навіть просто заходити збираюся, на кракен — тим паче. Можливо використовувати такі нички виключно як транзит, щоб придбати стейблкоіни і перекинути далі. Тобто тримати там шось не багато і не довго.

А як плануєте платити податки з USDT?

Так може і переходить бо НЕ планує

можете отримувати USD на Wise, а потім через p2p конвертувати в USDT. Бірж вистачає

Не советую, вайс за операции с криптой банит. К тому же сейчас вайс не открывает счет украинцам больше.

На обидві сентенці відповідь — брехня

Не советую, вайс за операции с криптой банит. К тому же сейчас вайс не открывает счет украинцам больше.

Бред, это обычная п2п операция. В комментариях главное ничего не писать

А если тому кому ты переведешь, заблочат вайс за торговлю криптой-отмывание денег, а у тебя будут много рандомных отправителей — мухамедов из алжира, и это подозрительно, то думаешь твой акк банить не будут?) ну проверяй расскажешь)

А если тому кому ты переведешь, заблочат вайс за торговлю криптой-отмывание денег, а у тебя будут много рандомных отправителей — мухамедов из алжира, и это подозрительно, то думаешь твой акк банить не будут?) ну проверяй расскажешь)

А сам то проверял? Если не быть совсем дубом, то придраться не к чему. Какая нафиг вайзу разница кому ты отправляешь в их системе?

Да проверял, в начале войны это был чуть ли не единственный способ деньги из украины вывести на брокерский счет, потом взялись сильнее и я перестал так делать чтобы бан не словить, но знаю людей которые баны неожиданные получили за p2p с криптой. И насколько я помню бинанс даже удалил вайс по причинам отмывания денег

minfin.com.ua/...​olut-yaki-ye-alternatyvy

я с 22 года пользуюсь без проблем. п2п транзакции каждый месяц

И насколько я помню бинанс даже удалил вайс по причинам отмывания денег

Ну удалил и что? Выбираешь Bank Transfer и там те же Wise менялы
Да и кроме бинанса хватает бирж

Я так розумію, рахунок відкривають, не відкривають карту

не відкривають карту

А кой ляд вона треба? Це ж транзит, як багато інших, шоб євро через сепу без комісій тягнути

Так це те саме, що і через Payoneer, а я хотів без посередників-бірж

Тут або біржа з п2п площадкою, або якась п2п площадка (типу Paxful).
Ще як варіант можна в вайзі свапнути USD -> EUR, через сепу поповнити європейські біржі, і далі конвертнути в USDT

Терплячий у вас замовник

Мусить трохи потерпіти, бо міняти мене складно і ризиково

Підписатись на коментарі