Я розробив пет-проєкт emilybot: розповідаю про його технічну сторону та функціональність
Вітаю!
Останні три місяці я працював над своїм особистим проєктом. Роботу час від часу призупиняв, інколи навіть на тиждень і більше, але нарешті допрацював його до достатньо функціонального стану.
Йдеться про звичайного, можна сказати, бота для Slack.
Спочатку ця ідея здавалася мені дуже цікавою, проте тепер не впевнений. Slack інтегрує свої AI можливості. Але з іншого боку, у каталозі Slack є додатки, схожі на мій.
Ось що варто знати про бота. Можете писати йому в приватні повідомлення чи одразу запросити до треда і ставити питання. Бот бачить весь контекст треда відразу.
Можна попросити бота розпізнати зображення або згенерувати нове. Все працює через OpenAI функції. Отже, спеціальних дій не потрібно, досить написати: «@Emilybot, мені треба зображення кота» або «@Emilybot, розпізнай зображення і знайди аномалії в рахунку».
Видно всю статистику використання бота командою та статистику кожного учасника (хто якими моделями скористався і скільки витратив). Можна встановлювати ліміти використання для кожного члена команди та багато іншого.
Головна особливість бота полягає в тому, що можна створювати шаблони запитів до OpenAI та використовувати їх однією командою. Наприклад, аналізувати історію каналу однією командою зі своїм промптом. Можна знаходити, наприклад, кого частіше ігнорують у відповідях чи тих, хто часто вживає ненормативну лексику. Тут багато залежить від вашої фантазії.
Також для шаблонів можна використовувати зовнішнє посилання як джерело даних. Бот буде переходити за посиланням, обробляти дані за вашим промптом і надсилати вам відповідь у Slack.
Щодо технічної складової бота:
- Розміщений на AWS ECS;
- Частина бота працює на FastAPI з Tortoise ORM;
- Інша частина — на ARQ;
- Адмін-панель на Django + DRF + React;
- Celery для різних завдань, таких як отримання списку каналів у фоновому режимі чи оновлення статусу підписки в Stripe.
Деплой всієї системи проводиться через bash-скрипт.
Зараз Slack вимагає мінімум 10 інсталяцій (які мають працювати принаймні 28 днів), і тільки після цього розглядатиме заявку на публікацію у каталозі доповнень.
Отже, мені потрібна ваша допомога. Щиро прошу вас встановити бота у вашому Slack-просторі. Бот має доступ тільки до історії тих каналів, до яких ви його запрошуєте. Історія чату зовсім не зберігається. Тобто при кожному зверненні бот спочатку отримує всю історію через Slack API і відразу ж надсилає її до OpenAI. Нічого навіть не кешується. Витiк інформації неможливий в принципі. Для тих, хто сумнівається, можу показати код.
Після установки надається пробний період на місяць і долар на рахунок. Я готовий навіть сам поповнити ваш рахунок (якщо ви напишете у приватні повідомлення).
emilybot.com
www.linkedin.com/...in/igor-lysenko-16359063
Можливі помилки, звичайно, навіть при інсталяції. Де міг робота проінсталити — я це зробив. У своїй поточній компанії, звичайно ж, теж. Тож прошу не судити суворо.
Звичайно ж, готовий відповісти на будь-які запитання.
2 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів