Як монетизувати знання з математики?

Вітаю. Потребую поради для спрямування зусиль у правильне русло. Коротка біографія для розуміння ситуації.

У школі загорівся математикою настільки, що ловив кайф від «колупання» та розв’язання складних задач. Особливо мене цікавили графіки та геометрична візуалізація математичних проблем. Зробив логічний висновок, що треба вступати в технічний виш і буде мені щастя... Вступив, але щастя не віднайшов :-)

З десяток років тому закінчив виповз на світ божий з одного із корпусів-казематів на ВДНГ та з того ж моменту зав’язав з подібною діяльністю через моральне виснаження. Проте знайшов своє покликання у сфері дизайну та творчості, чому був дуже радий. Але все тече, міняється, і потрібно знову себе шукати, щоб бути успішним.

Власне, думка, що не дає мені спокою весь цей час, така: повинен же ти якось монетизувати справу, яку так любив з дитинства та присвятив їй стільки часу... В яку сферу можна податись, щоб залишатись актуальним в світлі розвитку AI?

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

ну це приємно, вирішити задачі, які ніхто в класі не вирішив...
але грошей за це не платять )

питання в тому, на якому рівні знання математики зупинитися...
потрібна мотивація... чи внутрішня — цікаво... чи зовнішня...

знання, які регулярно не прокачуються, не підкріплюються мотивацією, забуваються...

Власне, думка, що не дає мені спокою весь цей час, така: повинен же ти якось монетизувати справу, яку так любив з дитинства та присвятив їй стільки часу...

хіба повинен ? 🤔

Возможно ещё будет интересно расчитывать экономику в геймдеве.

Для математиків давно вже є чим займатись — uk.wikipedia.org/...​wiki/Проблеми_тисячоліття

Quant trader/researcher/ developer може заробляти до 15 к зі старту але це більше в Європі чи Штатаx а не Україні

Як монетизувати знання з математики?

Ніяк, фізиків, хіміків, біологів, інженерів з непоганою математичною базою і так навалом продукується.
Роботодавцям потрібні по суті знання фреймворків для ML і англійська, і вже потім, якщо доростете до синьорно-архітектських висот, можна буде знайти застосування математичній базі.

Податись на вакансію артилериста

до речі мого діда у 41р поставили командувати батальоном гаубиць тому що він був добрий бухгалтер :)

То було давно і не правда.

Якщо подобається саме візуалізація даних то Data Science.
Python, Pandas, MathPlotLib і у тому ж дусі (по цим трьом ключовим словам знайдете все інше)

Але все тече, міняється

Імхо, дизайн та творчість зараз можуть бути більш високо оцінені.

Machine Learning якщо хочеться саме з математикою.
Починайте з курсів на сторінці www.kaggle.com/learn, а далі як карта ляже.
Ну і пайтон і англійська.

З моїєї аматорської точки зору , погляньте в сторону датасайнс, в комп’ютер.віжн.

Ні, комп’ютер віжн йому навряд підійде, тому що там майже скрізь треба знати C++.
Як мінімум, пайтон на нормальному рівні.

Якщо в AI/ML Ручна розмітка, або ще називають датапарсер- без досвіду та знайомств

Підписатись на коментарі