Триває опитування щодо оцінки впливу стресу, викликаного війною на IT-спеціалістів

Якщо ви працюєте в IT принаймі 3 роки — пройдіть участь в опитуванні оцінки впливу стресу, викликаного війною на IT-спеціалістів, і ми відправимо 600 грн на організаційні потреби фонду Повернись Живим або надамо сертифікат Розетка на 500 грн на ваш вибір.

Участь в проєкті — це всього два опитування: одне 25 хв, друге (за два тижні): 15 хв. Опитування повністю анонімне, дані конфіденційні.

Лінк на анкету.

На додаток до бонусів — можна вибрати 500 грн сертифікат Розетка і квиток на UA Online PMDay 2024 Spring та AI&BigData Online Day).

Проєкт фінансується MSCA4Ukraine, грантом Європейської Комісії. За результатами дослідження буде сформований звіт для відповідних установ та організацій, котрі допомагають Україні.

П.С. Будь ласка, проходьте ретельно і тільки якщо відповідаєте критеріям щодо участі (мінімум 3 роки в IT) — некваліфіковані і неуважні відповіді будуть відфільтровуватись.

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Хоч так допоможу — сподіваюся про 600 грн на організаційні потреби фонду Повернись Живим це правда.
От тільки опитування, як на мене, зроблене не дуже вдало. Думаю дуже важливо було б розділити питання на «до війни», «під час війни» та «зараз». Наприклад: зараз я безробітний, але до цього 20 років працював в ІТ. Отже — що я повинен відповідати на питання про посаду, кар’єру, роботу?
Так само зараз я у безпеці і у мене зовсім інші пріоритети. Але до цього рік був у Харкові під обстрілами і майже збожеволів. То на питання про стрес логічно було б відповідати за той період.
Тому у моїх відповідях можуть не збігатися обставини: про роботу я відповідав яка була, про стресс і почуття на війні я відповідав коли він був найбільший, а про віру у майбутнє та перспективи я відповідав з урахуванням того, що я вже далеко від війни.

Дякую за коментар. Власне ви все зробили правильно, ми виходимо з теорії, що стрес накопичується і всі запитання розбиті на групи про віховий стресс, який колись трапився, але досі впливає, а також щоденний — котрий впливає зараз. А частина з кар’єрою націлена на теперішній тривалий час, або останні три роки (як правило люди погано пам"ятають як це було давніше ніж пів року тому)

Підписатись на коментарі