Як справи з безпекою у MEGOGO?
Мені потрібно поділитись історією того, як намагалися вкрасти мій аккаунт.
13 квітня після вечірнього відпочинку я вирішив подивитись яке-небудь цікаве кіно по ТБ. Вже декілька років я користуюся онлайн-сервісом MEGOGO і, як завжди, оновлюю сторінку браузера. Проте на цей раз замість мого профілю я бачу профіль якоїсь Анастасії. Помітивши це, я спробував оновити сторінку знову, але нічого не змінилося. Після декількох спроб я вирішив перелогінитись, але знову побачив порожній аккаунт без моєї підписки «Максимальна» та будь-яких інших даних.
Розуміючи, що є адекватною реакцією в такій ситуації, я звернувся до підтримки, щоб з’ясувати, що трапилося.
Після запиту, оператор надіслав мені дані, які я ніколи не розголошував: номер телефону та пошту. Це викликало у мене шок.
Як це сталося? Я ж перевіряв свою пошту та мобільний, які захищені кодом із СМС.
Я негайно звернувся до технічного відділу і зараз очікую на відповідь. Тим часом я заблокував можливість зняття коштів з карток, що були прив’язані до мого акаунту.
Але я залишаюся з питанням: як можливо вкрасти аккаунт, доступ до якого відбувається через номер телефону? Це загадка, на яку підтримка не змогла відповісти.
Також, мені вдалося зайти в свій аккаунт через вбудований браузер додатка MEGOGO і побачити чужі дані. Здавалося б, це порушення безпеки, про яке підтримка мовчить.
Навіть якщо технічний відділ вирішить мою проблему, я не отримаю відповідь на питання, як це могло статися. Це хвилює мене серйозно.
MEGOGO, як у вас стоять справи з безпекою?
29 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів