Верифікація особи в Google Play Console у 2024

💡 Усі статті, обговорення, новини про Mobile — в одному місці. Приєднуйтесь до Mobile спільноти!

Привіт!

Хтось нещодавно зміг верифікувати особу (не організацію) при створенні аккаунту в Google Play Console?

Я надав закордоний паспорт та виписку з Монобанку на англійській мові, але система не прийняла мою виписку.
Підтримка від Гугла відповідає як робот і повторює одну й ту саму інформацію. Як я зрозумів Play Console не приймає цифрові документи (як раз такі і генерує Монобанк). Інших proof of address документів на англійській мові в мене немає.

Не зрозуміло чи вони приймають документи на українській мові.

Ось перелік прийнятних proof of address документів:

A government-issued document or photo ID ( - тут в мене просто паспорт України книжечка написаний від руки)
A utility or phone bill (with a date in the last 60 days) ( - в моєму місті всі комунальні платежі приходять на на пошту, а в веб\мобільний додаток)
A bank statement (with a date in the last 60 days) ( - виписка з Моно не підійшла. Інші банки дають виписку в цифровій формі і українською)
A lease or mortgage agreement ( - таких документів немає, але якщо б були, то певно українскьою)

Як у вас проходила верифікація і які документи надавали ви?

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Хтось може підкаже не можу зареєструватися в play.google.com/console. не можу підтвердити номер телефону. Все перепробував VPN номера Українських, Польських та США операторів, різні ПК та облікові записи
Пише
< Ми не можемо зараз перевірити ваш номер телефону. Якщо помилка не зникне, спробуйте підтвердити номер за допомогою вхідного дзвінка. >

В мене пройшло так: просто сформувати виписку з монобанка на англ. мові, роздрукувати, сфоткати і відправити (можливо чого у всіх не проходить, бо вони відсилають пдф файл, а написано, що потрібна фотка або скан копія). Там де треба заповнювати поля, заповнював теж на англ. і все так як вказано у випиці! Може комусь допоможе мій спосіб)

Доброго дня! А що робити тим, у кого є лише id картка та загран? немає книжечки з адресою

в Дії можна отримати витяг з місця проживання. Ця довідка також приймається при верифікації в Google Play Console

Така ж проблема, зробив на британські документи, але це варіант для тих у кого є знайомі...

Сьогодні верифікував, подав фото 1 та 2-3 сторінки паспорта громадянина України(в мене паспорт-книжечка) для верифікації особи і 10-11 — для місцезнаходження.

Такаж проблема, не знаю що робити (

В мене вже пройшло. Я подав всі документи на українській мові.

Добрий день! А які документи ви подавали для підтвердження?

Підписатись на коментарі