Як обійти втрати при конвертації валюти? Які є найкращі способи виведення доларів та євро у готівку без збитків?

Отримую валюту на ФОП рахунок, дальше продаю по «невигідному курсу» і потім купую по «невигідному курсу» + мікрокомісії при продажі валюти з ФОП рахунку — втрачаючи від 1.2% до 1.5% при кожній операції купівлі-продажу.

Тож, як обійти ці втрати? Можливо, в когось є досвід виведення готівки без втрат? Чи можливо існують інші легальні шляхи, які дозволять уникнути цих втрат та ефективно конвертувати валюту?

Я чув, що деякі люди використовують іноземні картки, а потім перекидують гроші на свій особистий український рахунок, виводячи готівку без програшу. Але, чесно кажучи, я не зовсім розумію, як це працює, і яким чином оподатковується цей процес.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
1.2% до 1.5%

Це взагалi ок вiдсоток за отримання кеша в валютi.

Моніторити курс і чекати коли втрати мінімальні. Знаю що звучить тупо, але за рік такі моменти є де різниця між курсом продажу по НБУ і курсом купівлі в банку 30-40коп і тоді скуплятись. Якоїсь хитромудрої схеми вже не існує, бо всі мутки прикрили через обмеження НБУ. Як варіант 3х місячні депозити, але воно вартувало лише коли різниця була 1.5-2+грн між НБУ і готівковим

Можеш почати з пошуку по форуму

Є банки, комісія яких за продаж валюти 0.1%. І до того існують гуртові обмінки, там курс приємніший. А все інше не знаю.

Без втрат ніяк. Всеодно прийдеться валюту продати -із ФОП рахунку напряму її не вивести.
Є способи мінімізації втрат. Гугли «конвертаційний депозит». Є різні готові алгоритми для різних банків

Підписатись на коментарі