LobbyX про мобілізацію — ваші запитання, їхні відповіді!😎

Так, у особисто у тебе є можливість задати питання, адже я можу ці питання передати керівниці військового департаменту в LobbyX, що займається працевлаштуванням в ЗСУ. Вона навіть погодилась на інтерв’ю, залишились тільки питання, що вас цікавлять!👌

Тема мобілізації, а головне мобілізації айті-спеціалістів зараз стоїть дуже гостро. Я думаю, вам, як і мені, цікаво дізнатись про всі нюанси рекрутингу до лав ЗСУ від LobbyX. Тому чекаю ваші запитання — від них залежить, чи вийде це інтерв’ю, чи ні. 🫡

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

4 коментарі

Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.
Вона навіть погодилась на інтерв’ю

Уже понад тиждень пройшов. То де ж інтерв’ю?

Цікавить таке питання: який відсоток людей, що потрапили в армію саме як «айтішники» на відповідні позиції, потім були переведені на більш «бойові» позиції? Тобто який шанс того, що ставши «військовим айтішником», ти потім продовжиш ним бути, а не станеш піхотинцем з автоматом на фронті.
Можливо прям зовсім точних цифр немає, типу 84.32%, але хоча б приблизно, щоб розуміти порядок величин — це ближче до 50-80%, чи ближче до 3-5%

який відсоток людей, що потрапили в армію саме як «айтішники» на відповідні позиції, потім були переведені на більш «бойові» позиції?

Вангую відповідь в дусі — ми не відслідковуємо долю кандидатів після переступання порогу ТЦК

В такому випадку буду їхню відповідь розцінювати за максимально негативним сценарієм (тобто — 100% військових айтішників втрачають свої посади і їдуть з автоматом штурмувати посадки) з відповідним (нульовим) рівнем мотивації для себе потрапити в армію.

Підписатись на коментарі