Дерегуляція ЗЕД. Це можливо?

Власне САБЖ. Пропоную скоординувати спільну діяльність щоб всім разом отримати можливість працювати офіційно.

Фріленсери, апсторщики, дрібні ІТ-компанії — кому постійно приходиться возитися з цими нікому непотрібними паперами чи не виходить взагалі працювати з України офіційно — велком!

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
краще не торкатися цього, бо як завжди щось «напокращують» що будемо ще у сбу на облік ставати ...
тим більш попереду криза і гарантовано повернуть обов’язковий продаж та інші плюшкі

як на мене, краще голосувати «ногами», тобто оминати українську банківську систему як можна більше, а щоб совість приспати можна частину отриманого доходу витрачати на благочинність, у такому випадку менше шансів що на ці гроші куплять новий хелікоптер

не тыкацца, а рубицца надо.
страна в жопе, законы — позапрошлый век.

уркам-феодалам и компрадорской буржуазии — самое то.

на выборах не голосуйте за «меньшее зло», это как минимум.
и вообще, кто-то видел в стране достойных лидеров?

клептоманка с косой — лiдэр оппозиции? жлоб тягнырак?

где наш духовный Запад Украины? на заробiтках?

Я запропонував поговорити про те чи можна ІТ-шникам скористатися ситуацією коли зараз наші недолугі політики намагаються внести змінив в законодавство під тиском Євросоюзу та МВФ.

А тема політики взагалі і виборів — фтопку.

З ниттям на політичну тему — вам на правда.ком.юа и тому подібні сайти.

дякую, якось сам розберусь на якi сайти ходити.

Я в Бродського злегка не вірю. Для нього «представниками міжнародного бізнесу» є товстосуми, для котрих це питання навряд чи гостро стоїть. Якщо чесно, то й для кустарів-одиночок, в котрих пара-трійка клієнтів від сили, й котрі платять нечасто й по багато, така проблема не стоїть.

Коли перетрушували спрощену систему вперше, то саме Бродський називав всіх айтішників злодіями й податковими шахраями, й нив, щоб гайки закрутили сильніше. Ну не вірю я, що з такою (оціночне судження) гнилою й далекою від проблем малого й середнього бізнесу можна конструктивно говорити.

Я думаю що тут головне чітко мати сформульовано вимоги/пропозиції.

А далі як то кажуть, вода камінь точе...

Якщо не Бродський (поділяю вашу думку), то можна і треба донести інформацію ще до сотні інших, з тих що хочуть прокачати політичну карму — головне щоб проблема була постійно на слуху.

Михайло Бродський запропонував зібрати перелік проблем які він буде обговорювати 1

листопада на зустрічі «з представниками міжнародного бізнесу та дипломатичногно корпусу»

mihailobrodskiy.livejournal.com/738856.html

В документах на яких він посилається в його пості — є цікаві пункти до обговорення, а саме:
Національний Банк України
1. Плани щодо врегулювання діяльності платіжних систем в Україні

2. Підготовка проекту Закону «Про валютне регулювання і валютний контроль»

Пан Бродський пропонує всім бажаючим надіслати свої коментарі чи пропозиції.

Спробую йому сьогодні написати основні тези.

Приєднуйтеся.

Я думаю це хороший шанс змінити вимоги норм валютного контролю, або хоча б трохи вплинути на зарегульованість в цьому напрямку.

Адже це дозволило б офіційно працювати з так званими «апп сторами», в майбутньому отримувати PayPal і тому подібні платежі, працювати з великою кількістю дрібних замовників пред’являючи їм виключно рахунок та приймувати оплату безготівково прямо на свій рахунок в банку (без необхідності укладання двомовних договорів та актів виконаних робіт)

Ми хочемо офіційно працювати з закордонними клієнтами без гори паперів, та офіціно привозити гроші в Україну сплативши всі податки згідно законодавства.

Joseph Chereshnovsky

Пан Бродський пропонує

Вы бродски-бот?

Який хороший троль... іди... на.. поїж з руки

кушайте у своего бутерброцкого))

Підписатись на коментарі