Як скасувати підписку на GetContact?

Доброго дня

У 2022 році підписався на цей шахрайський шпигунський додаток. Цей додаток показує як ви підписані у інших телефоних книгах та ідентифікує незнайомі номера. Це корисно зараз, бо дзвонять багато шахраів.

Але я не можу ніяк скасувати платну відписку, у додатку нема такоі опціі, воно кожного місяця списує по 12 доларів.

Чи єдиний спосіб — це дочекатися коли закінчиться картка (грудень 2024 у моєму випадку), чи перевипустити картку?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Чи можу я скасувати підписку в будь-який час?
Так, Ви можете скасувати підписку в будь-який час. Для управління підпискою перейдіть в Налаштування> Налаштування облікового запису> Управління аккаунтом.
Можна підвищити або понизити поточний план в будь який час. Якщо Ви бажаєте припинити дію свого плану, Ви можете скасувати його, обравши пакет, на який Ви підписалися.
тож якщо поставити галочку на тому пробному пакеті Getcontact Premium Campaign
79.00UAH/місяць Ваш поточний план
то знизу буде варіант «скасувати»

Підписку через додаток можна скасувати лише на сайті — в плеймаркеті та в додатку немає(а в додатку і функції сплати через плеймаркет взагалі)
premium.getcontact.com/uk
далі в лівий верхній кут на іконку профілю -> Налаштування облікового запису -> Там буде «Пакет підписки» і поруч"(керувати)" сірим кольором.
Там буде поточна підписка та список планів/тарифів. Відмічаєш поточну і вибираєш скасувати
Допомогло це відео www.youtube.com/watch?v=xymX6-uhFBQ

P.S. Висновок — кончені турки-шахраї з конченими методами.

Закрийте цю картку раніше, не чекайте, поки вона закінчиться.

Користувачі додатку порушують закон надаючи персональні дані інших осіб. Тому те що вас розвели на гроші — це кара за вашу ницість

А як мені по іншому відбиватись від шахраів? Не брати незнайомий номер — а може там з роботи чи банку дзвонять? А останнім часов шахраів дуже багато дзвонять, а гетконтакт іх відсіює.

От вони вас кусають ці невідомі немори. Ви спитали дозвіл у батька, сина, колеги, керівника, компаньйона, коханки, сусіда, голови ОСББ, що ви відправляєете їх персональні дані (частно прізвище, імя і род занять). І таких людей сотні у вашій телефоній книзі.
За таке у хороші часи били морду

Ви спитали дозвіл у батька, сина, колеги, керівника, компаньйона, коханки, сусіда, голови ОСББ, що ви відправляєете їх персональні дані

«публічна оферта» , якщо той дав Вам свій номер + дані, він погоджується на те, що його дані стають загально доступні 😎
Воно у реальному житті отак працює.

Будете це розказувати СБУ чому виклали в мережу персональні дані поліцейських чи військових.
Повісите цю оферту собі в камері

чому виклали в мережу персональні дані поліцейських чи військових.

А нема в мене таких.
І шо тепер?
І get contact нема.

Хоча мої дані там є.
Маю плакати?

В налаштуваннях конкретної картки, в приват, є пункт підписки. А ще краще використовувати віртуальні картки для таких сервісів

Пункт то є, але в підписках гетконтакт немає...Вже й не знаю що робити, щоб не знімали кошти..

как подтереть попу? Воняет, коллеги смотрят как-то не так.

И к чему этот комментарий? Приложение реально хитросделанное, подписаться можно, а отписаться нет. Есть что по теме сказать?

Эм, вам недостаточно того что уже отписали, для 2х ОС? Ну тогда да — берете бумажку правой рукой.....

Родной ты не в состоянии прочитать?
что автор уже выполнил все рекомендации и ничего не сработало.
Как достал этот сыроварный пафос.
По теме сказать нечего только пукаете в лужу.

родной, если ничего не работает, то и доу не поможет — другие люди на тежи кнопки понажимают с тем же результатом, внезапно. Хинт: сапорт приложения и банка, карточка которой привязана. Додуматься до этого капец как сложно.

Ну то есть более-менее нормально ты что-то можешь ответить если с тобой начать ругаться, а сразу это же нельзя было сказать? без подъедок

Ну я же никаких инсайдов не озвучил — ну 2+2=4, о чем я сразу и написал. Конечно с сарказмом, но почему нет :)

Не прибедняйся. не сарказмом а с пафосом 🙂

Я писал с сарказмом, ты увидел пафос — ну и ок.

Погуглити це займає приблизно 30 секунд

If you purchase your Subscription via our website, you can cancel the renewal of your subscription at any time by contacting us by email at [email protected]. If you purchase your Subscription via an App Provider, you can cancel the renewal of your subscription at any time with the App Provider.

Ну я купив через додаток, а там тупо зараз немає опціі відписки, у коментарях люди пишуть що прибрали.

Якщо iphone, то Settings — Your account — Subscriptions — GetContact — Cancel subscription. Для Анроіда щось подібне також має бути.

На Андроіді ніфига, тільки можна підвищити тариф

Скинь будь ласка 144 долари, щоб хватило на рік

Так, переходь на італійський сайт, зараз я з тобою продовжу

Ну це дивно. Я би писав у сапорт гетконтакту і у сапорт гугла також за підтримкою.

Ось це точно не працює? g.co/kgs/jk1fS9h

у Гугл Плей немає такоі підписки

Manage Google Account -> Payment & subscriptions -> Manage subscriptions
Але це якщо платив через google pay а не вводив # картки

Там нічого нема, я вводив картку в додатку

Якщо карта монобанк, то в налаштуваннях є керування онлайн-підписками, де можна це списання заблокувати.

Я б на вашому місці написав би в підтримку Приватбанку, там мають підказати

Цієї підписки немає в сервіси > платежі > автоплатежі?

Ні, там тільки невеликі страхування від самого привату

Доброго вечора, чи спрацював даний метод?

давно вже працює блокування в моно

Найближчим часом я замінюватиму картку, оскільки строк її дії скоро закінчується.

Можна, до речі, написати їм на пошту: [email protected]
У листі зазначити, що відмовляєтесь від підписки і написати номер за яким здійснювався вхід.

Підписатись на коментарі