Працівники не хочуть копіпастити у зону DNS за $2k на місяць
Я наразі єдиний співробітник у своїй компанії і компанія вже генерує $15k на місяць, через рік після запуску.
Раніше завжди вважав, що найскладніше це знайти продукт, який би користувався б попитом, і ось, нарешті це здійснилося і тепер начебто справа за простим — знайти людей до команди, які б могли виконувати цю саме роботу.
Керунок в нас досить технічний, ми займаємося email security та deliverability — хто в темі той шарить, що це пара протоколів у DNS zone для імейл систем. Та і 80% роботи це здебільшого копі-паста, так як за рік вже вдалося розробити методологію, яка біль-менш оптимізує процеси, але деякі з них усе одно трудомісткі через людський фактор.
І ось, я вже чотири місяці шукаю людину, яка б могла цим займатися пропонуючи $1.5 — $2.5 на місяць, в залежності від обов"язків і багато хто з Українців каже, що за $2k на місяць працювати не стануть.
По факту, це напів-автоматична робота, яка майже не потребує технічних знань, тільки розуміння того, що робиш, і просто деякі українці пропонують $4,000 — $7,500 на місяць (!) за таку роботу.
Враховуючи те, що наразі ми маємо десь по
Чи це наразі і справді в Україні такий вже такий рівень безробіття, де вже має бути соромно пропонувати ЗП у $2,000 на місяць? Чи можна вимагати якісь знання пропонуючи таку зарплатню для 100% віддаленої роботи?
Хто які має команди, що робити, я щось не шарю, працюю по 18 годин на добу розвиваючи компанію, а найняти нікого не можу, вже перегорів майже, відпочинки не допомгають, тому що 100% часу думаю про розвиток компанії, який наразі дуже стрімкий (наприклад, ми вже являємось офіційним партнером технологічної компанії, яку в минулому році купили за $500M) + на підході ще пара такого ж рівня партнерських угод.
Найкращі коментарі пропустити