А як ви справляєтеся з професійним вигоранням та стресом під час війни?

Привіт усім!

Нещодавно я звернулася до коуча на онлайн-платформі з пошуку професійних коучів, і це виявилося надзвичайно корисним.
Спочатку було трохи не по собі, оскільки платформа досить нова, та і про сам коучинг є різні відгуки. Але вже після першої сесії я зрозуміла, що це було чудове рішення.

Я зіштовхнулася з професійним вигоранням, і звернутись до когось, допомогло мені визначити цілі та розробити план дій. Завдяки індивідуальному підходу я покращила свою продуктивність і знайшла баланс між роботою та особистим життям.

Чи використовує хтось із вас коучинг або інші ресурси для особистого та професійного розвитку?
Як ви справляєтесь зі стресом і підтримуєте свою продуктивність?
Можливо, є корисні ресурси або поради, якими ви можете поділитися?

Буду вдячна за ваші відповіді та рекомендації!

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

ще одна вигоріла... що то коїться людоньки!

Лучше всего справляться со стрессом и всякой фигнёй на пляже в Крыму. Я конечно понимаю, что с экономической точки зрения гораздо выгоднее ишачить с утра до вечера сидя на свободной территории Украины (той, откуда не выпускают), чтобы обеспечить себе экономическое бронирование. Экономическое бронирование — это конечно очень выгодно с экономической точки зрения. Но подумайте лучше ещё раз, может лучше выбрать экономически невыгодный вариант, чем экономически выгодный? Ну опять-таки я понимаю, что вы привыкли к определённому уровню комфорта, и поэтому сидите на свободной территории. Но с другой стороны, может всё-таки лучше чилить не в столь комфортных условиях как у вас?
x.com/...​tatus/1791544242071916614
Вы просто ещё раз подумайте.

Ее не выпускают? Может ей Испания больше нравится

Ну мы же тут все понимаем, что если кого-то ещё выпускают — это только вопрос времени, так что не стоит откладывать чилл на пляже. А в Крыму есть неоспоримое преимущество — вы патриотично остаётесь в Украине, а значит вам никто не предъявит претензий насчёт незаконного выезда через официальные пункты пропуска, по принятым законам задним числом. Ну поскольку конституция на паузе. Если же не возникнет такого желания окунаться в головокружительный водоворот украинского правового поля с полным погружением в 7D, тогда да, сможет спокойно выехать из Крыма в Испанию. Помахать всем ручкой, сказать, что счастливо оставаться, можете строить тут Прекрасную Украину Будущего, только без моего участия в этом увлекательном деле.

Ну і так, як тебе швидше за все загребуть в армію рф, то тебе чекає поцілунок з фпв😏
А ти ще в Іспанію хочеш? Обирай Каталонію. Іспанський спецназ досить ефективний. 😁

Сэр, в армию рф загребут ровно с тем же успехом, что и в украинскую армию. Могут даже в обе одновременно загрести. Так что тут как сами понимаете, риск в джва раза выше. Ещё атакамсы свистят над головой, пляж весь в окопах, ну сами всё знаете, чего там рассказывать. Ну так что, может лучше предпочтёте вариант где риск дуэтом, чем в соло?

Як тут адміністрацію позвати щоб пітуха забанили ? Одно і теж саме у кожному топіку

Полностью с тобой согласен, всё одно и то же решительно в каждом закрытом от каментов топике. У меня иногда создаётся впечатление, что там какой-то анонимный клуб анонистов. Ну вернее совсем наоборот, антианонимный клуб антиананистов.

Вот ты лох. Ловят обычно мячик, а не ракету, ну во всяком случае все нормальные люди.

З 18 травня всі стреси і проблеми пов’язані з роботою — це крапля в морі усіх наявних проблем і стресів для чоловіків від 18 до 60. Так що виходить, що більш серйозні і актуальні проблеми просто витісняють з мозку робочі проблеми, як несерйозні. Впав продакшн — та й біс з ним, головне що це ситуація, яку можна відкотити та вирішити, на відміну від смерті на фронті.

А як це відбувається? От сидиш ти гребеш, проекти розписані на пів року вперед, кожен тиждень розписаний мітингами і содзвонами із США. І ось ти приходиш в четверг на роботу, і кажеш: «я тут дані обновив, короче з понеділка в учебку, прощавайте хлопці».

І якщо до 18го числа це були поодинокі випадки, то зараз буде масово. А оскільки 80% українського ІТ це аутсорс, а заказчикам таке нафіг не треба, то прощай українське ІТ.

Ладно робота, но це й ще втрачений час. Поки весь світ адаптує АІ, пристосовується до нового ІТ з новими інструментами і задачами, українці в учебці/окопі.

ну як... кажу собі: якщо зараз не вимкнеш той дурний інтернет, та не підеш працювати на городі — зимою не буде чого їсти 😟

коучинг

Це щось типу йоги чи тантри?

Спорт, сон у берушах щоб не чути бомб та ракет (Харкiв), бухло помiрно, антiдепресанти.
Iнколи в Буковель їжджу, щоб не забути як це можна бути людиною.

бухло помiрно, антiдепресанти

цікаво ви живете!

ви собі сам ліки виписуєте? бо лікар вам повинен був сказати що бухати приймаючи АД не можна, бо можете біполярку отримати

Яке професійне вигорання зараз? Стресу дуже багато але не через роботу

може і так, якщо у когось робота по 8 годин і ставка. В мене трохи по іншому, тому є не тільки стрес))

мав на увазі той факт що стрес від поточної ситуації значно перевищує робочий стрес. Ну і в мене гарний роботодавець. Ну і є ще інший фактор, але можуть у сексизмі звинуватити

Рада, що в тебе кайфове місце роботи)
«Інший фактор» — це коли починається війна, ти намагаєшся перекваліфікуватися, потім шукаєш себе на новому місці. Зрештою, вдається отримати інвестиції та першого клієнта. Після двох років роботи майже без вихідних, адже ставишся до продукту як до своєї дитини і не можеш халатно ставитися до того, що створював разом з іншими з нуля, мій топік — це мінімум, що могло зі мною статися )
P.S. у мене теж хороший роботодавець)))

Таков путь. Це так званий життєвий цикл. Років через 20-30 попусте ))

Вам сказати прямо? Ну ок: Робота знаходиться у піраміді Маслоу трохи вище за власну безпеку. Так що робота не пріоритет зараз.

На практиці стрес від роботи множиться стресом від війни. Треба позбутися хочаб одного з них, щоб не здуріти

That’s the Neat Part, You Don’t ©.

Займаюсь спортом, хаваю шоколад.
Ще бігаю зранку, але після 18.05 напевне вже не буду

Хіба це «підготувався». Справжні щури виїхали до 18.05 з країни.

Ну запас шоколаду є?

Підписатись на коментарі