Чи будете ви оновлювати дані впродовж наступних двох місяців?
Думаю оновити дані через Резерв+, але не знаю, чи одразу не буде повістки на ВЛК?
Думаю оновити дані через Резерв+, але не знаю, чи одразу не буде повістки на ВЛК?
Вже оновив. Резерв+ каже, що «виключено з військового обліку». Що я роблю не так?
-
У новий застосунок «Резерв+» планують додати функцію електронних направлень на військово-лікарську комісію (ВЛК) для військовозобов’язаних. Зазначається, що це має відбутися у найближчих оновленнях.
Про це заявила заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко в ефірі телемарафону. За її словами, це має зняти навантаження з територіальних центрів комплектування (ТЦК)
«Тобто фактично не здійснюючи візит до ТЦК і СП для того, щоб винятково отримати направлення на ВЛК, ми зможемо його в зручному вигляді отримати в застосунку», — пояснила вона.
Запрошення на ВЛК будуть розсилати в будь-якому випадку. Сьогодні якраз читала про повістки поштою, з
Поки що моя стратегія поведінки така:
чекаю до
Якщо до
оновити дані і активно шукати через знайомих посаду в армії, де я міг би максимально застосувати свої навички/знання, а не бігати на фронті з автоматом.
Що я точно не планую робити:
шукати якісь мутні схеми виїзду закордон або оформлення фейкових документів про непридатність за станом здоров’я.
Якщо так вже станеться, що війна не скінчиться, мене не забронюють, а чекати далі вже не буде куди — доведеться змиритися, що наступний життєвий етап — це служба в армії і в моїх силах лише спробувати потрапити на найбільш релевантну позицію.
Компаніям, які працюють над розробками для ЗСУ, стане легше бронювати фахівців
dou.ua/...ws/reservation-new-rules
Щоб забронювати спочатку треба оновити дані. А оновлення даних в ТЦК для ще незаброньованого це великий шанс отримати мобілізаційну повістку.
За такою схемою підприємства ВПК не встигають набрати потрібних спеціалістів бо їх мобілізують ще до працевлаштування. З айтішкою буде теж саме.
Тут трохи почекати і будуть ходити по домівках і проводити обшуки. !!!
У нас економіки від слова зовсім вже немає.
Те що крутися в економіці це державні гроші, тендери, закупки, військові видатки та бюджетники.
Але валютний запас росте!
По суті — країна (влада) заробляє на війні як не смішно це.
А на дрони чи укріплення грошей немає. Тільки на стадіони та окружну в Києві на третій шар асфальту.
Ця музика повинна бути вічна — гроші пакуємо, пиляємо гос замовлення, ловимо рабів, армію робимо без срочну (при панщині кріпак через
А які варіанти — никатись від кожного поліціанта ? (Інша проблема що воно може ще не запрацювати за ці два місяця)
А які варіанти
1. Переписати майно на третіх осіб
2. Закрити всі свої рахунки і ФОП, відкрити рахунки і ФОП на третю особу
3. Домовитись з галерою щоб платили на інший IBAN
4. Самоізоляція
Не розумію нашо.
Хто хотів воювати — вже оновлював/ходив за попередні два роки.
Я не хочу — оновлювати щоб що? Отримати кримінал замість штрафу в 500 баксів?
p.s. так наче Україна не в курсі де хто знаходиться, хай в своєму консульстві спитають
«Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженим профілем» — а товариш майор класно придумав
13 коментарів
Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.