Чи будете ви оновлювати дані впродовж наступних двох місяців?

Думаю оновити дані через Резерв+, але не знаю, чи одразу не буде повістки на ВЛК?

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному2
LinkedIn

13 коментарів

Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.

Вже оновив. Резерв+ каже, що «виключено з військового обліку». Що я роблю не так?

У новий застосунок «Резерв+» планують додати функцію електронних направлень на військово-лікарську комісію (ВЛК) для військовозобов’язаних. Зазначається, що це має відбутися у найближчих оновленнях.

Про це заявила заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко в ефірі телемарафону. За її словами, це має зняти навантаження з територіальних центрів комплектування (ТЦК)

«Тобто фактично не здійснюючи візит до ТЦК і СП для того, щоб винятково отримати направлення на ВЛК, ми зможемо його в зручному вигляді отримати в застосунку», — пояснила вона.

Запрошення на ВЛК будуть розсилати в будь-якому випадку. Сьогодні якраз читала про повістки поштою, з 16-го липня вже почнуть. Причому, тепер необовʼязково буде віддавати повістку в руки — те, що було відправлено поштою, фактично буде вважатись отриманим (наприклад, якщо людини не було на місці за її адресою). Підозрюю, що людям, які не оновили дані, просто присилатимуть на старі адреси (але це вже мої особисті здогадки).

Поки що моя стратегія поведінки така:
чекаю до 15-16 липня (останні дні, коли ще можна вкластися в отой 60-денний термін і не нарватися на штраф за неоновлення даних), сиджу вдома, моніторю новини з надією на якісь позитивні зміни щодо бронювання (економічне, наприклад) або (ну це вже зовсім оптимістично) щодо закінчення війни.

Якщо до 15-16 липня нічого суттєво не зміниться, то все ж таки розглядаю такий варіант, як:
оновити дані і активно шукати через знайомих посаду в армії, де я міг би максимально застосувати свої навички/знання, а не бігати на фронті з автоматом.

Що я точно не планую робити:
шукати якісь мутні схеми виїзду закордон або оформлення фейкових документів про непридатність за станом здоров’я.

Якщо так вже станеться, що війна не скінчиться, мене не забронюють, а чекати далі вже не буде куди — доведеться змиритися, що наступний життєвий етап — це служба в армії і в моїх силах лише спробувати потрапити на найбільш релевантну позицію.

Компаніям, які працюють над розробками для ЗСУ, стане легше бронювати фахівців
dou.ua/...​ws/reservation-new-rules

Щоб забронювати спочатку треба оновити дані. А оновлення даних в ТЦК для ще незаброньованого це великий шанс отримати мобілізаційну повістку.

За такою схемою підприємства ВПК не встигають набрати потрібних спеціалістів бо їх мобілізують ще до працевлаштування. З айтішкою буде теж саме.

Тут трохи почекати і будуть ходити по домівках і проводити обшуки. !!!
У нас економіки від слова зовсім вже немає.
Те що крутися в економіці це державні гроші, тендери, закупки, військові видатки та бюджетники.
Але валютний запас росте!
По суті — країна (влада) заробляє на війні як не смішно це.
А на дрони чи укріплення грошей немає. Тільки на стадіони та окружну в Києві на третій шар асфальту.
Ця музика повинна бути вічна — гроші пакуємо, пиляємо гос замовлення, ловимо рабів, армію робимо без срочну (при панщині кріпак через 20-25 років ставав вільним), міняємо життя людей на час у руля. ..

А які варіанти — никатись від кожного поліціанта ? (Інша проблема що воно може ще не запрацювати за ці два місяця)

А які варіанти

1. Переписати майно на третіх осіб
2. Закрити всі свої рахунки і ФОП, відкрити рахунки і ФОП на третю особу
3. Домовитись з галерою щоб платили на інший IBAN
4. Самоізоляція

Не буду, не доверяю государству

Не розумію нашо.
Хто хотів воювати — вже оновлював/ходив за попередні два роки.
Я не хочу — оновлювати щоб що? Отримати кримінал замість штрафу в 500 баксів?
p.s. так наче Україна не в курсі де хто знаходиться, хай в своєму консульстві спитають

«Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженим профілем» — а товариш майор класно придумав

Підписатись на коментарі