Резерв+ некоректно відображує дати. Помилку виправили (UPD)
Вангую хвилю хейту, але вибачайте — мені потрібно оновити паспорт, та я виключений з військового обліку був ще до війни.
Цей пост для того щоб розробники помітили ці проблеми + для людей котрі будуть звертатись у консульства — щоб знали про багу і як її пофіксити, бо можуть виникнути проблеми на місці у консульстві.
То сьогодні зранку вдалось оновити дані у цьому застосунку Резерв+ і я трохи не зрозумів — сфіга в мене не моя дата народження написана, потім подивився детальніше і дата проходження ВЛК теж не моя. Намагався звернутись у сапорт Резерв+ у вайбері, але там інший прикол — помилка на помилку:
Трохи покатався по справах і подумав що може бути не так + розмовляв з дружиною на цю тему (вона бекенд-розробник), то ми зупинились на гіпотезі, що напевно щось може бути не так з датами, то по приїзду до дому я встановив додаток на бекап телефон із українськими налаштуваннями і залогінився в додаток і вуаля:
Тобто можна зробити висновок, що вони використовують стандартні налаштування контролу відображення дати із урахуванням таймзони пристрою, тобто якщо у користувача таймзона мінусова — то в нього буде відображатись попередній день, замість коректного.
Щоб пофіксити — просто змініть час/таймзону на вашому пристрою на Українську — це має пофіксити проблему. В додаток можете переінсталювати застосунок.
Я намагався зарепортити бажину, але ніяк не зміг зв’язатися з розробниками.
Оновлення від 4 червня. Помилку усунули. Розробники прийшли в коменти.
Найкращі коментарі пропустити