Порадьте хороші курси з iOS-розробки

💡 Усі статті, обговорення, новини про Mobile — в одному місці. Приєднуйтесь до Mobile спільноти!

Хто б зміг порадити хороші курси з iOS-розробки в Україні? Дуже важливо наявність ментора. Знаю swift, UI Kit (не ідеально). Маю застосунок типу «Нагадування». Хочу знайти якісне навчання, щоб охопити якомога більше матеріалу та мати міцну теоретичну базу, також бажано підготовка до співбесіди. Заздалегідь дякую 🙏

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Є дуже багато курсів для початківців, знайти їх не важко. Але якщо хтось зацікавлений у вдосконаленні своїх знань, то раджу звернути увагу на iOS Lead Essentials

Якщо саме в Україні, то гляньте цей список ithub.ua/courses/ios-developer А так на udemy чи codecademy буде більший вибір

Епл вже все зробили) Краще вже не буде) developer.apple.com/...​torials/app-dev-training

Не знаю як щодо саме курсів, але непогані відоси є у Вʼячеслава Білого (Посилання).
А взагалі більшість якісного контенту все-таки англійською

Kodeco iOS Essentials Bootcamp. Тривалість навчання 15 тижнів. Вартість $1745. Навчання онлайн. Вчитися треба від 20 годин на тиждень. Це найкраще навчання з iOS-розробки з зірковими викладачами. Ось посилання.

Дякую. Можливо щось є з курсів в Україні?

Якщо потрібно українською мовою, подивіться такі варіанти: Sigma University, Web Academy.

Підписатись на коментарі