Отримайте записи виступів на DOU Day за донат на збір для 95-ї ДШВ

Привіт, спільното!

18 травня в Києві відбулась конференція DOU Day, яку відвідали 1600 айтівців. Ще раз дякуємо всім, хто завітав та підтримав!

Але також мусимо підтримувати воїнів на передовій. Наразі триває збір на 50 000 000 грн, аби підсилити тих, хто на передовій боротьби — 95-ту окрему десантно-штурмову Поліську бригаду. Ініціатор збору — наші друзі з «Повернись живим». Тож ми вирішили поєднати приємне з корисним і поділитись записами технічних стейджів DOU Day 2024 за донат на збір!

Як отримати записи:

• Закидайте донат від (!) 1999 грн на банку збору
  • Надсилайте скрін донату на [email protected]
  • Ставте + в коментарях, щоб підняти топік на сайті і якнайбільше айтівців дізнались про цю можливість

Перелік доповідей, які ви отримаєте за донат (окрім доповіді секретного спікера та Анастасії Войтової):

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Вітаю, а є доповідь Артема Мартиненка?

На жаль, саме ця доповідь не доступна для перегляду в записі.

Шкода що нема розпродажу вроздріб) мені припали до душі 4 доповіді і я не хочу переплачувати за інші. Чи можна зробити монитизацію контенту більш гнучкою знизити прайс і купувати дрібним оптом: донат в 500 грн за 2 записи, 800 за 4 записи, 1500 — за 8 записів (300 грн — за 1 запис для самих жадібних донаторів типу мене). Так таким чином Ви знизите середній чек (зараз він рівнесенько 1999), але виграєте в кінцевому рахунку через кількість середніх і дрібних донатів

Це ж ДОНАТ. Ми не заробляємо на цьому ні копійки) Все — для ЗСУ.

Шкода, нема записів з PRO і Mini сцен

Теж тепер про це думаємо :( На наступний рік занотували.

Підписатись на коментарі