Де вищі зарплати в Маямі чи в Дубаї? Де насипають більше печенькі? Пенсія 401(к) план

Сьогодні я хочу підняти питання розкрутки ЮТУБ КАНАЛУ! Обережно — бо можна попасти на мій ютуб канал! Обговорюємо тему вибору локації і порівнюємо рівень зарплат в Маямі і Дубаї.

Отже в США діє прогресивна система оподаткування. Якщо у вас ЗП умовно до 200к в рік, то ви холостий і красівий будете платити податку до 25% наприклад у штаті Флорида, а якщо маєте дружину і дітей то вийде 18%. Якщо ЗП більша ніж 200к на рік — для холостого вже планка податків може сягнути понад 26%. Плюс ще 7% податку нараховується на кожну покупку коли ти зось замовляєш в інтернеті, чи в магазині. Тож при середній зарплаті програміста у сша 120к ви отримаєте чистими на руки після податків близько 7к, не враховуючи витрати на страхування.

В Дубаї середня ЗП складає близько 4-6к на місяць. Податки 0%. Страховку теж пропонує роботодавець.

Печенькі: В Дубаї є захист від держави на звільнення працівника, і в такому разі вам ще пів року будуть виплачувати частину вашої зарплати. Чого немає у Маямі.. Якщо звільнять, відразу стаєш ніщебродом бомжом.. Можеш правда від США отримати допомогу по безробіттю 200 доларів, і податися на отримання виплат на їжу і на безкоштовну страховку. Також порівнювати якість страховки США і Дубаїв немає сенсу, гіршого обслуговування і дороговизни медичних послуг ніж в Америці не буває.

Отже ми прийшли до висновку що в однакових умовах в Дубаї у вас на руках 5к, в Маямі 7к в середньому. Враховуючи що різниця 2 к у США вся піде на дорожче життя, а саме на дорожчі ціни на оренду житла, послуги, їжа, медицина.. ми виходимо майже в нуль.. Адже по відчуттям ціни на товари і послуги і на аренду житла в Дубаї нижче на 20% ніж у США.

А отже здається що на перший погляд зарплати вищі у США. Але чи зможу я дозволити собі на ті гроші якісне медичне обслуговування, і чи покриє ця різниця вартість дорожчої оренди житла і інших потреб? Ваші думки з цього приводу, господа!

Ще я знаю у США є план 401(к) пенсійний. Я не зовсім розумію як він працює і чи його вигідно брати, чи краще сомому гроші інвестувати собі на пенсію. Хто розуміється на цьому питанні — порадьде будь ласка що це дає? Спробую пояснити мою логіку і математику. Наприклад я хочу відкладати по плану 401 свої 5% з кожної ЗП. В такому разі роботодавець робить match і так само відраховує 5% на пенсійний рахунок. Питання в тому чи ці гроші можна забрати? Якщо так, то які податки при цьому сплатити? І чи ти вибираєш куди ці гроші будуть інвестовані? Також як порахувати який розмір пенсії ти зможеш отримувати? Бо може виявитися що вони лежали під низькими процентами, і якби я сам просто інвестував свої 5% без цього плану 401, то можливо отримував би ще більше просто затаривши на ці суми стоки , акції, різні там ETF.

Детальний розбір зарплат Маямі Дубаї: youtu.be/es2n2K9KNlc?si=wP3t-9RZBbuoLhi-

Що скажете?) Будете таке дивитися чи ні?

А що б ви обрали з поміж цих двох локацій?

Порадьте іншу локацію, яка на вашу думку ще краща!

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Нашому миколі покажи +2к так він навіть метанові хмари титана розхвалить як рай

ми виходимо майже в нуль

Як в нуль то маямі без питань, і якщо не в нуль то теж маямі без питань.

Нормально навалив на вентилятор. Тоді може спочатку де у Тиси брод ? А де човняри не деруть занадто ?

в США вы можете получить пенсию в результате. а в Дубае — фиг.

у майамі жахливий климат — жара та вологість, саме те для пенсіонера :)

В Дубай теж +50, щоправда якщо будеш сидіти на вулиці — поліція зарештує щоб не загинув. +30 вже не безпечно бути на відкритому сонці більше пів години, може бути сонячний удар. Працювати вважається небезпечним, потрібні міри перестороги — відпочинки, пити воду тощо. +50 не бажано з під кондеру виходити в принципі, в готелі навіть від басейну ганятимуть. Навіть на морі це тільки вечором сходити скупатись, коли пекло охолоне.

там сухе повітря як у египті, то легше

Ваші думки з цього приводу, господа!

Якщо був час зробити відео і все натайпати то було б добре виділити 10 хв погуглити ці питання або тупо в чат гпт закинути)

Ну і не розуміти що ось цей sales tax це аналог ПДВ/VAT в інших країнах, це показує рівень людини))

При виборі арабської країни vs US гроші будуть точно не на перших позиціях.

ПДВ накопичується на протязі всього ланцюга виробництва і здирається з кожного учасника

Это не так, НДС по факту платит именно конечный потребитель. Все промежуточные звенья, являющиеся плательщиками НДС платят его только на бумаге, и сразу же возвращают обратно.

але ж несуть витрати на його адміністрування, і у тих самих штатах цей податок йде виключно у місцевий бюджет, що заохочує чиновників на видачу дозволів на будівництво крупного рітейлу. ПДВ кидають у казан центрального бюджету і все

І те і інше для кінцевого користувача це те саме в тому контексті вартості життя.
Обидва це непрямі податки.

Дубай это регион для инвестиций, паспорт ОАЭ вам арабы в жизни не дадут, по окончанию контракта и бизнес визы вы обязаны покинуть страну, хоть 30 лет там работали. Это хорошо заметно по пиплу в метро и на улицах — вы там не увидите ни одного старика. Тупо работать и снимать квартиру там на любителя, сколько у вас не было денег, в Дубае их все можно потратить, а помимо аренды квартиры там очень дорого развлечения, медицина. С 6К нетто там ловить нечего. Женский контингент там практически только азиатки, а белые приезжают в основном для заработков по ночным клубам. Для арабов вы интересны только в качестве хорошей дойной денежной коровы, как только перестаете приносить доход вас выкидывают со страны. Ну и вместо холодной зимы с отоплением готовьтесь сидеть 5 месяцев под кондиционером, чтоб не испытать веселые ощущения от +42..45 на улице.
Далее расизм в неявном виде. На одну и ту же должность паспорт араба будет получать больше всех, потом американец или EU, далее вы и потом индусы. Араб будет всегда прав в суде, на дороге и везде. На пешеходном переходе вас машина не пропустит, а в ТЦ несколько арабов никогда не уступает никому дорогу, они идут тупо напролом даже если вы с ребенком или женщиной

тру рпз з доу не вважають москалів ворогами

В Україні також, зараз по-менше, але до 2014 було мало не 50%. Виїжджайте по-швидше!

Вже давно. тут я говорив лише в контексті країни за яку «агітував» пан Yaro.

Плюс ще 7% податку нараховується на кожну

Це як наш пдв
Теж намуьив та ще й хитродупий штат без податку штату

От не факт, якщо на біржі скажімо торгувати чи займатись венчурним капіталізмом — краще за США місця нема, до того же не уся теріторія — а по суті лише Сан Франциско з NASDAQ чи Нью Йорк з NYSE.
В Дубай доведеться брати в партнери — араба і платити йому за його паспорт, та і кинути на ближньому сході і в цілому в Азії — це доблесть.

середній зарплаті програміста у сша 120к

Всі питання будуть до дружини
Чи зможе працювати і ким

dou.ua/forums/topic/32253

Доречі ось якраз трохи інфи назбирав про 401(к): ви можете відраховувать скільки завгодно бабла на пенсійний рахунок, а роботодавець якщо надає план 401 то він нараховує 50% від ваших платежів, але не більше ніж 6% від вашої зарплати за рік! Ваші гроші будуть вкладені згідно програми інвестицій роботодавця, на які зазвичай купуються диверсифіковані потрфелі акцій (mutual fonds, ETF stocks, bonds). До вашої пенсії бабло собі лежить і зростає по ринку десь під 5-7% річних з врахуванням інфляції. На пенсію зазвичай у США виходять мільйонерами, так як там за 30 років виростає досить гарна сума. Плюси: ваші гроші ростуть , захищені державою, можуть бути зняті з рахунків після 73 років, після смерті можуть бути унаслідувані вашими дітьми! Мінуси: роботодавець буде вас цими виплатами привязувати до себе, адже є вестинг період на такі виплати роботодавцем по плану 401, які стають вашими тільки при умові що ви відпрацюєте на компанію 3-5 років. Не можна обирати будь які інвестиції, а тільки ті що пропонує програма 401(к) згіднотдо договору роботодавця. Також ці гроші неможна знімати раніше строку виходу на пенсію, бо будуть штрафи. Можна знімати тільки на емердженсі ситуації після 59 років і то після виплати податків на ці кошти і при сплаті штрафу 10% від суми за ранній доступ. Гроші стають доступні повністю тільки при настанні пенсійного віку 73 роки.

и можете відраховувать скільки завгодно бабла на пенсійний рахунок, а роботодавець якщо надає план 401 то він нараховує 50% від ваших платежів

Ні ж ліміт на рік
І ні, роботодавець не обов’язково доє матч
І якщо і дає то це перці 5 %

Іди ще уроки роби

Дякую що поправив мене. ТІльки розпиши краще, а то нічого не зрозуміло

Це чатжпт написав?

Матч: Я з 5 роботодавців поки не зустрів такого, що матчить 401к. Тобто просто плачу собі сам скільки хочу. Тому матч це скоріше рідкість ніж правило.

Ти не можеш скільки хочеш кидати на 401к бо це тупо. Ліміт 22500 баксів. Все що вище — оподатковуєтся як звичайний дохід.

Сенс 401к — це занизити базу податку на прибуток. Заробив 100к, відклав 22500, заплатив податки лише з 77500. Податок з 401 будеш платити коли на пенсію підеш. Тобто це tax deferred інвестиція.

Ніякий роботодавець тебе не інвестує. Він лише відкриває тобі акаунт куди ти будеш кидати гроші (автоматично). А шо з цими грошима робити — твоя справа. Сам ходиш і інвестуєш в куди хочеш з широкого спектра опцій платформи. Прогориш — то твої проблеми.

Ні, 401к не захищені державою. Це звичайна інвестиція. Тому зазвичай люди вкладаються в стабільні індекси. Їх зазвичай рекомендує платформа, де тобі відкрив аккаунт роботодавець.

Ні, 401к не привʼязує до роботодавця. Знайшов нову роботу, відкрили тобі новий акаунт — то ти взяв і перевів всі гроші зі старого на новий. Називається 401к rollover.

Шо таке вестинг період на 401к і чи не попутав ти його з вестингом опціонів/акцій компанії — я хз. Підозрюю що переплутав.

Ще є Іра IRA
Ірка дирка
Це щоб автора ще більш заплутати

ООО!!! Дякую дуже) Найкращий комент під моїм постом! Значить я ще можу і сам вибирати що купувати! Круто. І навіть переводити між рахунками. Я зустрічав інколи в описі вакансії написано — роботодавець робить матч до 4 %. Дякую що поділилися!

Только в случае банкротстства разные правила для ира и 401

Это чисто в теории. на практике первый год много кто не добавляет вообще. и есть лимит в год на человека.

Це якщо не трапиться ринкового обвалу, а вони траплялись. В цілому подобається вам або ні, впевнено себе відчували лише воротили з Уол-Стріт. Кажуть зараз теж не так вже і впевнено, бо по суті ринок скупили китайські урядові інвестиційні банки, через посередників типу Black Rock. По суті трільони доларів американської капіталізації — це китайські та арабські бенефіціари. Сучасна економіка — це економіка нафти та газу в першу чергу, тому і активи в першу чергу — акції нафто-видобуваючих компаній.

витрати на страхування.

І потім власне походи до лікаря

порахувати який розмір пенсії ти зможеш отримувати?

Я б почав з візи там і там
В дцбаях громадянства не буде ніколи
ПІРІОД

Але ж є купа публічних кейсів набутого громадянства ОАЕ. Навіть з недавніх — Хабіб. То, виходить, що «ніколи» — явне перебільшення.

купа
Навіть з недавніх — Хабіб

Тобто купа? Тобто навіть? це, мабуть, один із самих популярних мусульман світу. Принаймні серед чоловіків. Ми ж все ще про звичайних ІТшників розмовляємо, а не рок-зірок?

Я знаю таке:
31 січня 2021 року вперше влада Об’єднаних Арабських Еміратів дозволила іноземцям отримувати громадянство. Вони прийняли поправки в закон, в якому прописали кілька категорій громадян. Претендувати на громадянство зможуть інвестори, винахідники, лікарі, вчені і художники, а також члени їхніх сімей.

Судячи з повідомлень на форумі, тут третина — інвестори і ще третина — вчені. Тож оте «громадянства не буде ніколи» воно трохи дивно звучить.

самому не смешно?))

1. врач или специалист должен специализироваться в научной дисциплине, пользующейся большим спросом в ОАЭ, иметь признанный научный вклад и практический опыт не менее 10 лет. Он/она должен иметь членство в авторитетной организации в области специализации.

2. ученый должен быть активным исследователем либо в университете, исследовательском центре, либо в частном секторе. Он/она должен иметь практический опыт не менее 10 лет в той же области и внести свой вклад в указанную область. Он/она также должен иметь рекомендательное письмо от признанного научного учреждения в ОАЭ.

3. изобретатель должен иметь один или несколько патентов, одобренных Министерством экономики ОАЭ или любым другим авторитетным международным органом. Он/она также должен иметь рекомендательное письмо от МЭ.

4. интеллигенция и другие личности с творческими талантами должны быть пионерами в области искусства и культуры и должны иметь хотя бы одну международную награду. Также требуется рекомендательное письмо от соответствующих государственных органов.

по инвесторам не понятно, но из найденных условий — это «должен владеть недвижимостью в ОАЭ». И судя по условиям других групп, вряд ли сюда попадет Сырный Помидор с конурой за 300-400к с «боковыми видом» на Бурдж Халифа через бинокль. Суммы явно будут измеряться от 100 млн, если не от 1 млрд

Много друзей таких есть?)) или хотя бы знакомые знакомых. Много таких ит-ишников встречались на жизненном пути?)

Ага
Ще перший андроїд громадянство отримала

А українського громадянства теж є купа випадків що позбавили

Давай почнемо тоді із візи ОАЕ. Тобі Remote Work підходить? Знаєш, наскільки легко її отримати?

Так тож ти писав, що з того треба починати, я тому і уточнюю. Автор, може, з чогось іншого почав і вже громадянин.

Черговий інфоциган

Ці цигани, капец!) Цікаво, цигани продають щось, впарюють? Чи всі блогери це цигани?

Пиши тут як людина
Ніфіг манити в ютюпчик

так я ж он написав жирними буквами на початку моєї статті про ЮТУБ канал. Гляньте ось зверху на статтю. Нікого не нікуди не заманюю. Якщо хтось хоче подивитися цікаві відео, то чому б про це не написати? З одної сторони ми тут обговорюємо в коментах цікаві моменти, а ще як бонус хтось може піти і чекнути інфу на ютуб каналі. Не думаю що ютуб канал — це відразу скам. Є дуже багато класних цікавих блогерів, їх дивляться мільйони. Невже тут всі пишуть чисто для хоббі, бо вони великі письменники))

Аудиторія доу читає а не дивиться
Як наприклад на мітингу відео дивитися?

ютуб канал — це відразу скам

Ділися профітом

ну то чудово, звичайно що треба ділитися профітом! Щодо дивитися відео на мітингу- так , погоджуюсь не дуже зручно. А як щодо часу коли аудиторія ДОУ дивиться чиїсь канали і відео? Такем ж теж буває

ти ж тоді теж станеш інфоциганом, як отримаєш долю профіта) Чи ні?

Усі цигани впарюють шось неіснюче і непотрібне. Усі бЛоХеРи — інфоцигани. Впарюють інфосміття.

ну усі — то широко сказано. Мабуть ютуб дивитесь же якийсь, невже все сміття? В мене на каналі корисна інфа, нічого не впарюю. Обговорюю існуючий матеріал. Проте може вам і таке сміття. Ок

Усе там повний треш і сміття. Крім певної музики.

Ти також блогер, тільки висираєш свої думки на форумах типу ДОУ замість ютюба якогось. Виходить і ти інфоциганин.

Взагалі, читаючи твої коментарії в різних топіках, складається враження що у тебе депресивний розлад. Стільки негативу і старчеського занудства...

У Флориді є хороші державні школи, в Дубаї доведеться користуватися приватними, тож з двома і більше дітьми у Флориді дешевше.

Схоже на правду. Дійсно з дітьми виходить що сплачувати міжнародну школу — мабуть за одну дитину 1к в місяць можна віддати.. і в такому разі трохи ще бюджет уріжеться в Дубаї..

Це якщо діти нормотипові і шкільного віку
Дитсадок цікавіше

для нейровідмінних умов більше ніж в Україні у звичайних школах, гуглюй 504 план, школа починається з VPK, а це 4 рочки, якось пару років платного садочку якщо треба РПЗ зможе потягнути, або бабусю по u4u притягне до бейсменту

гуглюй 504 план

Ти знаєш що це?
Зроблять зручного вчителю овоча

на жаль знаю, але нічого такого нема, додаткові заняття по індивідуальному плану, 2х часу на тестах і більше no excuse days. воно ж будується під кожну дитину індивідуально, в залежності від потреб. але в Україні це взагалі неможливо, навіть у комерційних школах

У нас у штаті дуже ірізають фінансування
І на 504 лишають зовсім овочів
Решту накачують пігулками і ховають під килимок (відправляють в просто класи)

NC
А перед цим та сім’я була в Каліфорнії
Скаржилися

бабусю по u4u притягне

Та якраз, тут бабусю не можна в Київ притягти з села а у Флориду раптом вдасться притягти.

бо треба підбирати інструмент під задачу, а не навпаки

Дитсадок платний і в Дубаї і у Флориді, ціни теж приблизно однакові, тож порівняння чисто по школах.

Хто про що а Святсослав про школи )

Навряд чи державна школа у Флориді по якості зрівняється з приватною в Дубаї за 10к в рік, що не так вже й багато.

якщо оцінювати якість по кількості олімпіадників та результатам зно то вони дві програють якомусь «ліцею» з Дарниці

я вже приводив дані в подібному топіку пару місяців назад що це, мягко говорячи, не так

Де є статистика зно по дубайську та флоріді ?

Я думав у тебе є статистика, раз так впевнено заявляєш що:

по кількості олімпіадників та результатам зно то вони дві програють якомусь «ліцею» з Дарниці

А виявляється просто на ходу придумуєш? )

Та навіть якщо допустимо що ти правий (що скоріше всього ні), що краще, олімпіади чи це?
www.risdubai.com/...​m-project-based-learning
(за якусь штуку баксів в місяць)

Жоден із олімпіадників, медалістів із мого курсу в універі, нічого не добився, до 5-го курсу сиділи на лекціях коли інші вже працювали і реальний досвід наробляли, а потім ще й в аспіарнтуру пішли. Зараз, 15 років згодом, в кращому випадку сінйорами в якомусь глобал лоджику працюють, коли інші вже давно ліди, менеджери, трактористи в майкрософтах і гуглах, свої стартапи повідкривали. Та взяти тих же сімейку Дурових. Сильно Миколі допомогли його олімпіади? Сидить в офісі Пашці мільярди заробляє, який тусить з моделями в Дубаї, у якого прокачені менеджерскі, ораторскі і софт скіли. І це ще вдалий випадок олімпіадника.

Щось тебе бомбануло ) зно та олімпіади це ж доу мем, звісно що іноземні школи апріорі не можуть бути у рейтингу зно, це тролінг

з цифрами трохи не то нема там такого, а ще є ризик (приватна школа — це чіткий бізнес план і комітмент на 12 років по кожній дитині)

Якось я дивився відео на ютубі, там йшлося про те, що сімейні люди спеціально переїжджають з Нью-Йорка в містечко у південно-східній Флориді, бо в тому містечку вищий рейтинг шкіл.
Чому Ви вважаєте що приватна школа в Дубаї по якості краща за школу з високим рейтингом в США?

Ну з високим рейтингом то може і зрівняється, но «звичайна державна», про яку шла річь, навряд чи

Я через те і хотів би переселитися саме до південно-східної Флориди, оскільки там унікальне поєднання теплого океану і безкоштовних школ з високим рейтингом.
Ще в Сінгапурі є поєднання державних школ та теплого океану, та одна дописувачка на доу, також як і я поціновувачка теплої морської води, колись писала що в Сінгапурі вода на пляжах поганої якості — особисто я це не перевіряв.

безкоштовних шкіл не буває, в США капіталізм, за школи платять власники нерухомості через податки на неї. у омріяний частині Флориді це буде

This means that in 2023, Fort Lauderdale is estimated to collect $7,064 in property taxes.

а ось так ці кошти будуть розподілені

fl01803656.schoolwires.net/...​School Taxes Aug 2021.pdf

тобто коли ти у Штатах платиш ще за приватну школу, то ти спочатку сплачуєш публічну, а потім вже з після-такс мані ще додатково приватну маючи відчуття лоха

Одна только прайват школа станет в 4к/мес. Проперти такс на ее фоне смотрится как условно‘бесплатно’

угу, у друзів дитина зараз у приватній у Майамі — 40к на рік з кампусом та книжками, але це може субʼєктивно, я не бачу якогось супер-буста по знанням, з важливого цікавий нетворкінг, можливо це якось спрацює у майбутньому

Примерно так — нетворкинг. Но и этому нетворкингу нужно соответствовать финансово (не только за обучение отстегивать).

по бажанню, можна і не на кампусі жити smapse.com/...​-preparatory-school-nbps

хоча я от подивився на сайтіку, там ще дорожче, може то вони ціну за семестр казали )) але 94 відсотків поступають у лігу кліща

угу, у друзів дитина зараз у приватній у Майамі — 40к на рік з кампусом та книжками,

Это дешево....

Одна из рядом прайват: 40k только тутишн, +30k за кампус
www.oakschristian.org/...​tuition-and-financial-aid

рейтинг у школах у Штатах це така штука, яку треба вміти читати. якщо в Україні це тільки результати ЗНО, то тут ні, індекс більш складний, наприклад

www.greatschools.org/...​icity*Test_scores*English

можна побачити, що 10/10 у розділі Equity отримано через те, що майже 25 відсотків студентів це люди Hispanic race, а для них встановлена дуже низька база по результатам, але вони перформять набагато краще бази що дає додаткові бали )

це ж не каліхворнія, які індуси, jiffy feets+hispanic

про це і натяк, треба дивитися уважно в ті рейтінги і взагалі розуміти нейборхуд

майже 25 відсотків студентів це люди Hispanic race, а для них встановлена дуже низька база по результатам, але вони перформять набагато краще бази що дає додаткові бали

А при вступі до університету Hispanic race беруть з нижчим прохідним балом?
А, бачу це так по англійській мові. По математиці, сподіваюся, однакові бали вимагаються, без коефіцієнтів.

Виглядає як байт на свій ютупчек, це і є ідея проривного стартапу з сусіднього топіку ?

Для розкрутки каналу ідея постить ютуб ссилки на ДОУ не прокатить, так як після модерації ссилки на ютуб канал видаляються) Але якби не видалялися, то можна було б розкручувати канал думаю. Вже прийшло аж 2 підписника з ДОУ. Ну і з приводу проривного стартапу — не бачу монетизації каналу і на чому можна заробити. Тому якось не дуже виглядає як стартап. Більше як хоббі і спроба зрозуміти чи цікава така рубрика і чи є таргет аудиторія, яка б дивилася відео на каналі. Може якби була аудиторія США — то тоді навіть якась монетизація через 3 роки щось би приносила. Мета цих постів, аналіз контенту, відгуки від читачів і поради, збір корисної інформації і розкрутка ютуб каналу (що не прокатить мабуть бо ДОУ банить ссилки =) .. як стартап виглядає дуже мляво

ну то домоможи, як знаєш, от і розберемося разом

ну спробуй якусь тему простіше для байту, типу як тапати хомʼяка чи щось таке

обовязково — для байту тепер буду юзати хомяків!

Так я вже розібрався
І доу все розписав і розжував
А тут твій молодий канал

да.. знов якийсь всратий блогер зелений щось віщає)) бля .. внатурі. Ну добре, піду пошукаю на ДОУ де та інфа про план 401

Доречі, якщо у вас є чим цікавим поділитися з глядачами — запрошую до мене на відео)

непогано! Але такого каналу в мене немає щоб такі теми обговорювать.

Моя стратегія це мати амер. контракт у країні з малими податками або вигідною номад візою.

Дякую! А як ви оцінюєте таку можливість на сьогодні знайти такий прямий контркт на Америку з Європи? Чи це можливо? Є реальні кейси? І в такому разі що по Номад локаціям? Які країни порадите? Знаю тільки одного живого чоловіка легенду, який зміг таке зробити знайшовши контракт прямий на Америку через Апворк...

Підписатись на коментарі