Чи окей співпрацювати з компанією, офіс якої розташовується в росії?

Побувала на співбесіді, де політика компанії толерує співпрацю з людьми з країни-агресорки. Head of Sales чітко висловив позицію, що «глупо не работать с людьми только из-за их места положения». Бізнес є бізнес, а якщо люди засуджують вторгнення (при цьому знаходячись в росії), то з ними можна співпрацювати. Мені одній здається, що це трошки не норм?

Я нагадаю, в Україні вже два роки триває повномасштабка, а людина принципово не відчуває зв’язку з офісом в пітєрє і ракетами в Україні.

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Мені одній здається, що це трошки не норм?

Очевидно, що не одній. Є купа людей, що як розділяють, так і не розділяють ваші погляди.

Я нагадаю, в Україні вже два роки триває повномасштабка, а людина принципово не відчуває зв’язку з офісом в пітєрє і ракетами в Україні.

Навіщо це? Ви сюди за порадою прийшли, чи просто трошки попрогандонити?

Особиста моя думка: менеджмент думає прагматично, бо очевидно що росіян з «глубинки» можна наймати за копійки. Якщо ви не прагматик і вам ненависть первинна, то не співпрацюйте з цими людьми. В чому взагалі питання? Чи ви прийшли сюди людей повчити як вести бізнес? Ну то відкрийте свій і пишіть статі як і з ким співпрацювати.

Якщо глупо нє работать с ереф, то завжди можна прийняти офер, і паралельно шукати іншу роботу, виконуючи мінімільний мінімум тут, щоб забілити за послуги пару-трійку місяців, поки вони роздупляться. Нє, ну а шо, це ж бізнес.

так і зробила в 2022, 3 міс отримувала зп-шку, при цьому вже працювала на іншій роботі)

Звільнився з такої компанії в 2020-му. І зрозумів, що це була помилка туди йти з самого початку.
Якщо є офіс в рфії, де факто мова спілкування в компанії автоматично стає російська.

А чому так? Чому не українська? Какая разніца??

Як може бути українська якщо москалики нею не говорять?
Ну і так, загалом там багато людей яким какая разніца.

А хіба ОК користуватися 1С якщо офіс розробки Росії?
А хіба ОК обслуговуватися в Альфабанку чий головний офіс у Росії?
А хіба ОК таке — jobs.dou.ua/...​anies/wonderbase/offices

Не ок

Абсолютно із Вами згодна. Це треш якийсь. На третьому році війни із ерефією.

Останній запис на сторінці компанії датований 2019 роком. Тому не на третьому а щонайменше пʼятому.

Був, sensebank.ua/about

У 2022 році було ухвалено рішення про відмову від бренду Альфа-Банк, здійснено зміну юридичного найменування банку на АТ «Сенс Банк» та створено новий бренд Sense Bank.

Так був чи є? Я знаю що таке Sense банк. Не тільки створено, він націоналізований. Якщо був, то навіщо те лайно писати? Аби було?

А в Україні є Альфабанк?
Я знаю що таке Sense банк.

А нащо питаєте, якщо знаєте? Аби було?

То я це перший почав? 🤦‍♂️

кожаєва наче заблокували. Для кого пост?

Судячи по кількості неоднорідних коментів, «ньєвсьотакадназначна».

Звісно співпрацював би, якби вони ділились чутливою інформацією чи приносили розвіддані)

Не знаю що тут обговорювати

Потрібно працювати з такими компаніями, наймати туди більше українців, будувати комюніті, ростити людей в менеджери і приймати правильні рішення. Ігнорування це поразка.

З чого ви взяли що українці будуть приймати правильні рішення? Серед руснявого командування до чорта людей, народжених на території України, що з того?

Я жодним чином не згоджуся співпрацювати із громадянами РФ і сам добровільно пішов з роботи у 2022 році, оскільки декілька спіробітників були з РФ, хоча і начальство в Україні було.

Як фрілансер, у 2022 році я відмовив усім своїм клієнтам з Росії у наданні послуг і технічної підтримки. Я написав їм: «Громадяни РФ. Я громадянин України. Прошу вважати мене мертвим. Можете на мій труп повісити ярлик нацист чи якийсь інший наклеп. Не забудьте тільки подивитися у дзеркало, собі у вічі».

Не у всіх клепка працює як треба, саме на цьому кацап робить наголос вже сотні років. Тут класно розкладає тему Портніков, що самі українці не створюють націю, а відмовляються від того. От дивіться, 99% нашого населення, купують mars, snickers, durex, пʼють Моршинську, користуються P&G, купують ліки Teva, Bayer (мабуть жодна глобальна фарма не вийшла), миють підлогу karcher, їздять ліфтами Schindler, купують китайські хрінь на Алі

їздять ліфтами Schindler

Наче у них є вибір

купують китайські хрінь на Алі

Типу запчастин для fpv

Взагалі так рашу треба максимально ізолювати. Але розуміючи всі ньюанси глобалізаціі. Головне щоб користі було більше аніж шкоди.
Я наприклад відмовився від оферу коли випадково дізнався що та компанія юзає сервіси Яндексу. Але в мене була робота.
Якщо нема роботи, компанія має якийсь невеликий філіал у раші і не є відвертими рашистами та публічно засуджують війну. При умові що це єдина на данний момент можливість заробляти, платити податки та донатити. Вай нот

Ну ок, ліфти омайнути дійсно важко, але ж Аліка летить багато чого, що є аналогічного українському виробництву. Мати офіс в Рашці й публічно засуджувати війну — класичний приклад подвійних стандартів. Ти або за, або проти. Середини немає

але ж Аліка летить багато чого, що є аналогічного українському виробництву

Можна приклади? Я не жартую, дійсно цікаво.

Просто українське виробництво в 10 разів дорожче при можливо гіршій якості)))

Підписатись на коментарі