IT is SELO — День Народження ноунейма. Стрім на 1 000 000 грн

Привіт усім знайомим та не дуже!

Мене звати Саша, я — VP People Operations в компанії N-iX.

Так сталось, що в цю п’ятницю мені виповнюється 40 рочків) Не те щоб я дуже радів з того, але побачив в цьому можливість. Можливість допомогти тим, завдяки кому я взагалі можу думати про свій день народження і зустрічати його у вільній країні.

Кажуть в такі дні здійснюються мрії... Мрія зараз одна і саме на ній я вирішив зосередитись.

Отже, до суті — цієї п’ятниці я, зі своїми друзями, організовуємо стрім на каналі «Селюки» гурту Курган та Агрегат. Ціль цього стріму — зібрати 1 000 000 грн для купівлі безпілотного авіаційного комплексу для 95-тої окремої десантно-штурмової Поліської бригади.

Ініціатор збору — наші друзі з «Повернись живим» та DOU. Всі кошти будуть переказані в загальний збір «Загін ІТ».

Саме тому, запрошую усіх доєднатися до стріму, зайти в гості на вищевказаний канал в п’ятницю, 07.06 о 16:00 та гарно провести час за нетривіальними розмовами про IT та підтримати збір своїм донатом.

Ну і трошки затізерю сам стрім:

Що: благодійний стрім «IT is SELO — День Народження ноунейма»

Де: YouTube канал «Селюки» гурту Курган та Агрегат

Коли: 07.06 о 16:00

З ким: гурт Курган та Агрегат в повному складі, яскраві представники української IT індустрії, стенд-ап коміки та друзі

Для чого: зібрати 1 000 000 грн для купівлі безпілотного авіаційного комплексу для 95-тої окремої десантно-штурмової Поліської бригади

Чого очікувати: лампової сільської атмосфери, багато гумору та самоіронії, неформальні розмови на серйозні теми та, звичайно, концерт гурту Курган та Агрегат. І ось тут цікаве... Що саме співатимуть хлопці — вирішувати вам! Кожен учасник гурту склав свій трек-лист та створив окрему допоміжну банку. Голосуємо своїми донатами, якщо хочемо почути «Лове» чи «Крик душі». Переможний трек-лист буде визначено наповненістю банки безпосередньо перед концертом під час стріму!

Донатити можна і треба вже! І мене привітаєте і добру справу зробите ;)

Посилання на основну банку збору — send.monobank.ua/jar/6YiENauc9t

До зустрічі на першому, ламповому, сільському стрімі країни!

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі