Що таке «належно оформлені військово-облікові документи», або Чи існує бронювання?

Всі працедавці вказують обов’язковою передумовою для спроби бронювання наявність «належно оформлених військово-облікових документів» (якщо вам відомі винятки, прошу назвати таких працедавців). Я питаю у представниць працедавців: а що воно таке? Вони відповідають: він-код. Я їм:
— Якщо військовозобов’язаний громадянин пройшов ТЦК (зокрема і ВЛК, необхідну для отримання він-коду), то він уже у ЗСУ і бронювання не потребує. Якщо не у ЗСУ, то він має такі поважні причини або такі великі гроші, що теж бронювання не потребує.
А вони мені:
— Помиляєтеся! Ось знову маємо новачків, що крізь ТЦК перейшли і до нас по бронювання прийшли!

Як перейшли?.. Навіщо прийшли?.. Хтось може розгадати ту загадку?

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

А бронювання потрібне, щоб не довелося ще раз «рішати»? Може, й так...

Хтось може розгадати ту загадку?

18-25?

А бронювання потрібне «на виріст»? Можливо...

Помиляєтеся! Ось знову маємо новачків, що крізь ТЦК перейшли і до нас по бронювання прийшли!

Це або є підстави для відсрочки, тіпи єдиний опікун недієздатної особи, або визнання непридатності, куплене, або немає половини органів, або якийсь рідкісний випадок.

Загалом якщо ейчари вам таке сказали, то вам в ту компанію не треба, бо:
— вони або свідомо пиздять, що само по собі прапорець
— або тупі і просто не знають і не розуміють реалій, і якщо ейчар-відділ наповнений такими тупими істотами, то висока вірогідність що вся компанія також хуйовох якості.

Тепер по сабжу — бронювання не залежить від документів як таких. Воно залежить від стану твого запису у системі «оберіг». Там або все ок, або не ок.
Все ок там може бути тільки якщо ти пройшов влк в тцк.
А все не ок — це вся сукупність інших станів і випадків.
Це майже еквівалентно наявності військового квитка з він кодом, але документ — не першопричина дозволу на бронювання, першопричиною є запис в оберігє, а бронювання і наявність доків — то вже наслідки.

Дякую! Отже, хто не ходив на ВЛК і взагалі до ТЦК, даних не оновлював, тож в Оберегові має суцільні мінуси, про бронювання ніяк не може мріяти?

ВІН-код це не документ. Документ — це приписне, тимчасове посвітчення та військовий квиток. Якщо військозабов’язаний старше 25 років, то приписне — це вже просрочений документ і бронювання при цьому неможливе. А ще важлива військово-облікова спеціальність, вказана в документі. якщо вона «критична», то тоді бронювання взагалі неможливе.

пофіг, для бронювання в тебе повинен бути ВІН-код, з будь якого документу, та й той не всякий підходить

А перелік тих критичних ВОСів вельми великий :(

А хіба він код не в кожного військовозобов’язаного уже по дефолту є? У мене друзі, котрі встановлювали Резерв+, мали змогу побачити він код без проходження ВЛК. Після проходженння ВЛК, вроді як QR код генериться (не факт, що він лише на основі він коду, мб там ще додаткова інформація міститься).

А що стосується:

«належно оформлені військово-облікові документи»

Аналогічна ситуація при поступлені у ВНЗ.
І теж цікаво, чи самого він коду, без проходження ВЛК достатньо? Якщо у когось є інформація стосовно цього приводу, поділіться будь ласка.

Так, справді цікаво!
А якщо військовий квиток радянського зразка, останній запис там за минуле століття, то що тоді з він-кодом і взагалі перспективами?

то що тоді з він-кодом

Ну цей код отримати не так вже і складно.

Без відвідання ТЦК/ВЛК і незважаючи на військовий квиток СССР?

Без — навряд.
А квиток радянського зразку ніхто не відміняв.
От у мене у ньому vin

Дякую! Ви мене здивували! Чи пішли ви після його отримання до війська, а якщо ні, то як це вдалося, не питаю, бо надто делікатна тема ;)

Таких як я не беруть у космонавти

Дякую! Ви мене здивували!

Ну а реально, чим саме здивував?
Я змінював роботу, а згідно теперішнього законодавства, потрібно було поновитись на обліку у ТЦК.
Я не Rebell guy, пішов і поновився (тобто ні, мене не ловили на вулиці)
Нічого не трапилось (так, можливо мені просто повезло, я не знаю) .
Навпаки ВЛК мене здивувала.... чемністю лікарів! (я звик, що у державних лікарнях чемних, ну мало...)

Якби трапилось , я б тут не писав напевно.

Здивували тим, що він-код може стояти у ВК радянського зразка.
А тепер ще й чемністю ВЛК ;)

у ВК радянського зразка

Міняти книжечки, то даремно витрачати бюджетні кошти.

чемністю ВЛК

Оце так

Отримати так, а ось налiдки наразi таки, що топати в армiю доведется в 99%

топати в армiю доведется в 99%

Але хтось повинен протистояти ворогу.
Чи ні?

Вот это по нашему. А через 10000 лет будет первое умиротворение Луны и наш Империум будет нести свет в остальную вселенную.

Потім підемо давати піздюлей

«Нужно бить реалістамі» ©

З DOU ніхто не піде.
Тут не ті люди мешкають.
Тут навіть ті, хто давно поза межами України, пробують щось довести, хоча їм все по**й насправді.

Бобер пішов/поплив і поніс

Можливо, але дайте вибiр. Соррi, але сьогоднi не cередньовiччя заставляти силою воювати.
Всiляко пiдтримую вiйсько, але сам не пiду.

Всiляко пiдтримую вiйсько, але сам не пiду.

То навіщо

дайте вибiр

Тому, хто вибрав вже?

заставляти силою воювати

Заставляють?

А що нi ? Яка альтерантива пicля оновлення даних та ВЛК ?

Так тоді

але сьогоднi не cередньовiччя

Is false 🤔

Щойно Прочитав у чаті до «Подорожі Карпатами» (ІПСО напевно)
«Живу у 3х км від кордону з ворогом.
Прикордонників не бачив взагалі.
То як так, що через Тису не прйти, ми ж не з Угорцями воюємо»

у поліції є дві стратегії: щоб її бачили і боялися порушувати, або щоб її не бачили і порушника можна було зловити.

Але я казав ен про тису, а про мемчик, де жираф стоїть «по шийку» у воді і каже іншим звіряткам «айті це простовін номер получити легко»

він номер получити легко«

Звісно, що я пожартував вище.

Але, якщо чесно, от я його отримав просто.
Яким досвідом я можу поділитись, окрім власного?
Більше того, я і не звернув уваги, і аж через півроку мені хтось сказав — там штрих код повинен бути.
А я такий : «Опа, є»
Хто на ту останню сторінку заглядав, там же нема нічого цікавого.

P. S. Знаю особисто людей, у кого військового нема, або останній раз був ще у військкоматі, а у Резерв+ код є.
Отже можна прийняти за постулат: «Код є у всіх, чия справа була/є у ТЦК, незалежно від того, чи ходив «він/чоловік» туди протягом останніх 2-3х років

Підписатись на коментарі