SpaceX крипто афера
Добрий час.
Сьогодні з цікавістю спостерігав за крипто-аферою, у прямому ефірі.
Почалося з того, що я вчора дивився запуск ракети від Boeing з двома астронавтвми. З того ефіру дізнався що сьогодні планується ще запуск cargo ship від SpaceX.
Ну планується і планується... на офіційний канал SpaceX я не підписаний. Знайшов на youtube канал SpaceX (прямо так і написав в пошуку) () з 2.6 мільйонами підписників, відкрив ефір, ну і залишив на одному з моніторів в фоні, слухати, іноді підглядаючи туди, поки працював.
Спочатку все було, ну як би, ок. Якісь там промо від SpaceX історія того cargo ship, ведучі, прямий ефр і все таке. Короче рестрім. Аж потім чую краєм вуха, що там Маск на якійсь сцені почав виступати і задвига якусь тему про то що відскануйте ось цей QR код на вашому экрані, перейдіть за посиланням на сайт, зробіть інвестицію і тут же отримаєте в x2.
Атракціон нечуванної щедрості короче :-)
На тому сайті були номера гаманців,
Сайт доречі зробленний дуже классно, я не буду тут давати посилання на нього, бо він вже розпізнається браузерами як фішинговий. Але дам поислання на BTC гаманець в якому є транзакції: Address: 1BbqULjFYsjfMHyH4mJb6F4fe1AC5hEypT (blockchain.com)
Сидів оновлював цю сторінку і офігівав...
Короче «джентельмени удачі» сьогодні зібрали майже пів мільйона баксів і це тільки на BTC.
І от мені цікаво звідки стільки наївних людей?
Ну добре, канал на 2.6 мільйона, ефір дивилось десь біля 200 тисяч.
Ну як це взагалі можливо? LOL
3 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів