Дмитро Дубілет запустив сервіс для підпису документів

Безкоштовний сервіс для підпису та обміну документами Dubidoc працюватиме аналогічно до Google Docs. Проте матиме важливу функцію — за допомогою Дія.Підпис його можна підписати, а потім поділитись з ким треба через месенджер або email.

Сервіс підходить і для особистих справ, і для бізнесу. В ньому є доступ для бухгалтерів, сортування за тегами та інші фічі. Документи через Dubidoc можна пошерити і для підпису, і лише для перегляду.

Dubidoc є у вебверсії, а також застосунках на iOS та Android.

Наступного тижня користувачі почнуть отримувати інвайти. Для цього потрібно залишити свій email на сайті Dubidoc.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Оце так технології !! Чекаємо тепер на «ДюбіПад» і «ДюбіКалк» )))

«Дюбідок» — нє, ну це шо серйозно)))) ? Тобто це не тролінг? Тобто підходить такий проджект менеджер і питає як назвемо програму? А Дубілет такий — «Дубілет»,
— алеж, має бути щоб назва ще натякала на функціонал.
— ок. Дюбідокс ))))

Це якийсь ходячий стендап )))

А по темі є що сказати? Дубілет і мені не подобається. Але домахатись до назви продукту🤦‍♂️

Ось і стало видно, чого вартий іноваційний іноватор дубілєт без батута у вигляді папані

Успєшний дубіуспєх — це содрать гуглдок-морду й почепити простенький бекенд, щоб потрапити в 2010рік інновацій в цифрових підписах

Главноє ж почепити три вогники у відгуки й продать лошкам

Безкоштовний підпис документів на сайті пропонує практично кожний центр, що видає ключі. У Приватбанка можна підписати на сторінці acsk.privatbank.ua/online-services. У Дії — ca.diia.gov.ua/sign
На сайті центрального засвідчувального органу можна взагалі підписати ключами будь якого українського центру czo.gov.ua/sign. Важливий не сам підпис і його безкоштовність, а інтеграція з API державних сервісів типу ПРРО, податкової звітності, пенсійного фонду, і т.п та обміном між іншими системами документообігу — бо в кожній з них є свої «тонкощі» формату документів.

Не знаю, що то за унікальна методологія читання новин, яку використовує DOU Community, але як завжди «вчений згвалтував журналіста».

Дмитро Дубілет анонсував сервіс для «Обміну документами»!!! Підпис є стандартним і реалізує єдиний державний стандарт ДСТУ 4145-2002. Підписувати можна на порталі Дія, в будь-якій платній системі документообігу (Вчасно, ПТАХ/СОТА/Флайдо/Фридо/Медок, СтарДокс, ПаперЛесс та багото інших), або скачати одну з багатьох опенсурс реалізацій на гітхабі і підписувати прямо на своєму компі.

В чому перевага документообігу від Дубілету, окрім того, що в назві вирішили зафіксувати головного фаундера? Дмитро Дубілет стведжує, що його система обміну буде повність безкоштовною, на відміну від конкурентів, які безкоштовними роблять лише кілька документів на місяць (хоча для ФОПів більше і не треба).

На чому вони планують заробляти, аби оплачувати сервера для зберігання документів? Це не озвучено. Мабуть саме за зберігання і будуть брати гроші. Якщо треба лише прокси до порталу Дія і скачати на комп підписаний файл, то безкоштовно, а якщо потрібний онлайн архів договорів та актів, заплатіть абонку. Можливо, це лише мої думки.

Бачу суттєву відмінність від того же Медка, де можна налаштувати собі шаблони основних документів і заповнювати їх по API (XML для самого Медка, JSON для Флайдока), а тут якийсь клон Google Docs, щоб кожного разу створювати з нуля або відкривати з компа. Да і взагалі про інтеграції ні слова — мабуть вважають, що бухгалтерам нічого робити як на протязі дня сотні документів вносити в систему (особливо сервісні компанії, яким щомісяця потрібно виставляти рахунки).

Але бачу дещо спільне саме з Медком — іннтеграція з власним ПРРО, лише навпаки. Медок починали як система документообігу, а потім запустили свій Кашалот. А у Дубілета навпаки — спочатку Чекбокс и лише зараз ДубиДок.

вчасно делает то же самое а паперлес еще и бесплатный
ну главное конешно попиарить дубилета

Все це класно. І те що це ще один сервіс крім існуючих N аналогічних — теж ок. Проблема в тому аби документ підписаний в цьому чи в іншому сервісі приймала онлайн без жодного зайвого слова будь-яка заскорузла тітка в якомусь відділі соц. забезпечення міської районної адміністрації без дзвінка «ми отримали ваші документи, а тепер приїдьте підпишіть в нас кульковою ручкою». Можливо, допоможе якщо б цей сервіс був в субдомені .gov.ua

Можливо, допоможе якщо б цей сервіс був в субдомені .gov.ua

ca.diia.gov.ua/verify

Але щось здається, що для тітки це буде не аргумент...

Приймають доки подані онлайн.
Кулькова ручка маже не потрібна вже.
Звісно , що конкретна тітка може попросити.
Ну тоді їй пояснити, та і все

Приймають доки подані онлайн.

Це якщо саме для цього виду документу саме в цій потрібній мені установі створили електронну форму, яку передбачено заповнювати і підписувати саме онлайн. А для різних послуг типу соціальної допомоги на багатодітну сім’ю в міському районному відділі соціального забезпечення, наскільки це було до війни і поки що не змінилося — поки що лише офлайн кульковою ручкою на місці.

соціальної допомоги на багатодітну сім’ю в міському районному відділі соціального забезпечення

Хм, чогось думав, що всі допомоги менеджує Пенсійний фонд (там все онлайн можна, якщо вмієш).
Соцзахист отже застряг у минулому :(

P. S. Googled, так ПФУ це пільги, субсидії...
Решта не вони

Я чогось не розумію? Послуга підпису документу цифровим підписом давно доступна на сайті провайдера КЕП Дія. В чому унікальність цього сервіса?

А тут хіба про унікальність? Тут про інтеграцію з документообертом — замість двох сервісів використовується один. Це зручніше і швидше.

немає там документо оберту ))) є тільки «завантаж та підпиши».... якийсь докшарінг з мажливістю підпису, без процесінгу

Ну може допилить в наступному релізі :-)

А без восхваления своей фамилии в названии было никак?))

Дубілет просто вирішив хайпанути та побути д’Артаньяном. Така собі реклама-провокація для привертання уваги.

Цікаво що вирізняє цей сервіс від існуючих альтернатив. Той же «Вчасно» вже встиг себе непогано зарекомендувати ))

Я буду першим, який напише, що це потенційно гарний сервіс, якого не вистачало на ринку 🔥

Та не вже? І що ж такого принципово нового зробив Дубілет, чого не вистачало на ринку? Все те ж саме було і давно, і безкоштовно.

Як це що принципово нового — «дубі» в назві не було!

То був сарказм, гадаю.
Але ж, насправді, він же і зробив паперлес, який і був тим самим першим.

Так, але в одну ріку не можна зайти двічі)

Розкажи ще якусь банальність моєму сусіду, в якого одна яма на ділянці — на 2 прильоти інтервалом в 2 роки і від різного типу боєприпасів.

Що, образив фаната Дубілета? Ось почитай t.me/dmytro_dubilet/813, а потім пиши мені про банальності.

З такою «логікою» всі інші автовиробники мають негайно зупинити своє виробництво — бо Мерседес вже давно зробив автомобіль :-)

Справа в тому, що коли він зробив CheckBox, то це дійсно була інновація, а зараз — каже так ніби здогадався мотора на віз причепити)

Мені здається, що чекати «вау-ефект» з кожної фічі не варто.

papka24.com.ua — його проект за часів роботи у приватбанку. я так розумію, ідея та напрацювання для нового сервісу (але вже під власним брендом) запозичена зі приватбанківського проекту

Лол, що це за прихована реклама бетінгу?) За цим посиланням ховається якась контора Parik24, яка хоче, щоб я зробив ставку. На сайті цієї контори також є посилання нібито саме на себе, але воно вже перекидає на GGBet.

Ви про web.archive.org чули? Бачу, що ні.

«Позичено»?))) Спи...но)))

Дмитру вдалося уникнути наслідків судового позову від його російськиx інвесторів в Лондоні?

Плюс за вчасно. Ще працював з signy.online також було ок

Підписатись на коментарі