DOU і mono розігрують Ecoflow Delta за донати на збір для ЗСУ (UPD: розіграли)

UPD: розіграли

Триває найбільший збір спільноти DOU — 50 млн грн для РУБпАК 95-ї бригади ДШВ. Наші друзі, mono — мультипродуктова fintech-компанія, долучаються до збору і розігрують зарядну станцію Ecoflow DELTA 1800 Вт, 1260 Вт*год.

Чому варто взяти участь в розіграші? По-перше, донатити на знищення русні завжди приємно, а кожен донат — це внесок в перемогу. А по-друге, приз — Ecoflow DELTA — актуальний як ніколи, адже ситуація з енергетикою складна, а мати зарядну станцію — означає підвищити енергетичну автономність.

Отже, правила участі в розіграші:

1. Мінімальний донат — 250 грн.
  2. Участь в розіграші беруть донати, зроблені саме на цю монобанку.
  3. Якщо ви хочете і можете задонатити більше, то ви отримаєте більше шансів на приз! Кількість шансів під час розіграшу порахуємо як сума донату, поділена на 250.
  4. Розігруємо за допомогою рандому 5 липня.
  5. Для отримання призу переможець має надати скан паспорта та ІПН у форматі PDF і підписати акт прийняття-передачі з представниками mono, адже передача призу є офіційною процедурою і mono сплачує за це податки.

❗️Донати надсилайте на монобанку. Щоб взяти участь в розіграші — зробіть донат від 250 грн (більше донатів — більше шансів).

Усі зібрані кошти передамо на збір 50 млн грн з «Повернись живим» для 95-ї бригади ДШВ.

mono — мультипродуктова fintech-компанія, розробник:

• monobank — перший український необанк і в ТОР-10 найбільших необанків світу, 8 млн клієнтів, TOP-1 застосунок на App Store та Google Play.
  • Expirenza — безконтактне меню в ресторанах, оплата рахунку, чайові та відгуки.
  • Base — інструмент отримання легального заробітку для авторів контенту.

Із початку повномасштабної війни «Банка» від mono стала легендарним інструментом краудфандингу та символом розквіту донатерства. За два роки на «Банки» зібрали понад 50 млрд грн. mono запускає власні збори та активно донатить командою, а компанія вже переказала на оборонні та гуманітарні потреби понад 1 116 000 000 грн.

👍ПодобаєтьсяСподобалось6
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

🎉 Вітаємо переможців!

Ми розіграли EcoFlow від mono та DOU — переможець вже вийшов на зв’язок. Також п’ять щасливчиків, яких теж обрав рандом, отримають мерч DOU: t.me/doucommunity/8953

Дякуємо вам!

З такого відео ніц не зрозуміло. Що є, що немає. Можливо це вина Моно яке переробило вивід данних і тепер немає навіть імен. Але ж ви мабуть їх знаєте і могли би тут написати. Не те щоб мені особисто вони були потрібні бо оскільки мені повідомлення від Моно не прийшло зрозуміло що я в список не переможців не потравим. Але якщо, знов таки вбудований перфекціоніст не дає пройти повз, оголошуються результати розіграшу то доцільно хоч якось їх назвати. А не просто позначити однаковими котиками як це продемонстровано в цьому відео.

Дякую за відгук, я запитаю у переможців дозволу опублікувати їхні імена і прізвища тут. На жаль, так, функціонал розіграшу монобанку не дає змоги показати дані, більше того — навіть організатор побачить їх тільки після того, як переможцю прийде сповіщення і він дасть дозвіл відкрити дані.

Отже, у всіх уточнила.

EcoFlow виграв Віталій Кузьменко

Мерч:
Микита Скороход
Яніна Москалюк
Максим Яковенко
Ростислав (прізвище не вказуємо на прохання переможця)
Ярослав Савлук

Призи вже поїхали до переможців.

Дякую

Дивне рішення у Моно, раніше було видно імена і це (на мою думку) ніяк не руйнувало чужу приватність.

Напевно, вони не мають права так світити імена, чи що( показують імена як емоджі котиків.

Сьогодні останній день, завтра вже розіграш. Долучайтеся, будь ласка.

Delta чи Delta 2?

Бо перша скоріш за все вже не виробляється, а залишки з 2022 року давно распродані.

Без претензій, просто вбудований перфекціоніст не дав пройти повз.

Ось нам сфотографували все, що на DELTA написано: s.dou.ua/...​_2024-07-01_15.55.22.jpeg

Чому написано, що Дельта 800 Вт всього? Дальте 1 на 1260 Втʼг видає 1800 Вт потужності

Та і нащо про ті 800 ват написали у рекламному банері 🤷‍♂️

це помилка, на жаль( виправляємо на 1800, дякую!

Та ні, напишіть ємність. Мало кого цікавить вихідна потужність

Українці не панікують, що світла все менше (клята русня!). Українці готуються 👊

Хто вам, б***ть, заголовки придумує. Незламність навкруги...

Заголовок:

DOU і mono розігрують Ecoflow Delta за донати на збір для ЗСУ

Це заголовок з телеграм каналу DOU #tech з посиланням на цей допис.

А ви в Україні? Бо хочу зрозуміти, що для вас не так з незламністю. Може у вас тільки зламність навкруги, тоді розумію, чого тригерить.

Я в Україні.
Мене тригерять розгони про незламність на словах, збори за мазду, збори за екофлоу, збори за виступ ТНМК в той час, як в стрічці повно копійчаних зборів за дякую на колеса, на ремонт радіатора, які збираються тижнями.
У мене якось справді одна зламність навкруги. Можу тільки порадіти за тих, у кого усе прекрасно і життя вдалося.

Так прорекламуй ці збори тут. Є ж тема навіть окрема.

Щоб життя вдалось і все було прекрасно, треба їбашити, а не нити. Не зламуйтесь, зберіться.

Може всеж квартиру у моря розіграєте?

Квартири, хоч і не у моря, розігрують також. Пошукайте, Лун здається це робить(;.

Ви написали питання з приводу розіграшу квартири, я відповів).

Підписатись на коментарі