Питання з приводу ChatGPT
Добрий день! В мене виникло питання з приводу роботи Chat gpt. Я не працюю в айті, тож одразу прошу вибачити, якщо питання здається простим.)
Я написав оповідання. Після цього дав почитати другу. А він завантажив його в Chat GPT для того щоб отримати рецензію і вирішити читати чи ні. (Наскільки я зрозумів). Це було восени минулого року. Не знаю, яка в нього версія цього бота була.
Питання: чи запам‘ятовує цей чат-бот текст, який в нього додав користувач, як у моєму випадку?
Якщо так, то чат-бот може в майбутньому використовувати частини мого оповідання при спілкуванні з іншими людьми? Або просто назви чи уривки? Дякую за відповіді!
14 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівЦе найменше що вас повинно хвилювати.
Спробуйте запитати у СhatGPT, чи він знає щось про ваше оповідання, наприклад по назві чи головним героям.
про існування Гамлету подеревянського знає, але текст:
не зовсім не тейВіктор, я читаю ваші коменти. Ви складаєте враження розумної людини. Як ви вважаєте, куди найкраще інвестувати зараз кошти?
Я не Віктор, в нерухомість південної півкулі, крипту.
Дякую за відповіді!
Точно не відомо чи використовує і чи записує.
Але ви маєте діяти так ніби записує.
І ще на рахунок оповідань. Як «письменник письменнику» :) можу сказати, що вам треба буде дуже постаратися, щоб ваше оповідання в принципі хтось хотів читати. Тому не намагайтеся його сховати. Публікуйте де тільки можна. А вже десь50-те оповідання будете ховати, якщо перші 49 прочитає хоча б 10 тис людей
Слушна думка.)
Читайте дисклеймер коли починаєте користуватися ґпт, там все написано. Якщо коротко, то все що ви завантажуєте в цей чат, може і потенційно буде використано компанією-власником в її цілях. Потенційно — бо цінність вашого тексту може бути для компанії достатньо низькою аби просто записати в лог без подальшого використання.
от цікаво...як визначити цю цінність. так теоретично можна нагодувати ллм конкурентів лютим лайном в промислових масштабах. хм...звучить як ідея стартапу))
як ти визначаєш цінність інформації на своїх носіях пам’яті? 🤔
Автоматизовано? Ніяк. Ви ж не думаєте, що у OpenAI цим люди займаються.
Так
OpenAI, каже що ні, але як ви це перевірите?