Назвіть три останні донати, які ви зробили — і чому саме їх

Граємо в гру: розкажіть в коментарях про три останні донати, які ви зробили — кому пішов ваш донат і чому саме туди.

Запитуємо не просто так: по-перше, це можливість підсвітити різні важливі збори і аргументувати важливість донату.

По-друге, живемо у такий час, що зборів для ЗСУ все більше і більше. Якісь з них закриваються швидше, якісь повільніше — і нам цікаво зрозуміти, що сприяє швидшому закриттю збору (крім очевидних причин типу медійності організатора збору та його аудиторії та суми збору). Хочемо зрозуміти, що мотивує вас донатити; чи має значення наявність розіграшів; чи донатите ви відомим блогерам; чи реагуєте на відео, сторізи, дописи в соцмережах; чи донатите тільки знайомим тощо.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Зібрав і задонатив 3 fpv дрони, по кількості загиблих знайомих. І ще допоміг менш мотивованим знайомим зібрати ще 2. Всі передані в різні підрозділи, надіюсь що хоч один підсмажить москаля або двох.

Доначу постійно по приоритетах:
— в мій підрозділ
— в нашу волонтерську групу, ми там всі разом з 2014 року
— ГО «Справі Громад» — там постійно надважливі проекти, які треба оплатити вчора: spgr.org.ua/ua

ПЖ, тому що дуже подобається склад цього фонду. Таких людей як Тарас Чмут треба у владу

Постійно Юрію Чорноморцю на снайперів
Регулярно Демсокирі
Регулярно намагаюсь підтримувати всі збори які попадаються від знайомих та колег

1) Постійно доначу Сергію Стерненку на дрони — send.monobank.ua/jar/7ADqdKm2H3
2) Монобанку на Охматдит (там по ідеї вже закритий)
3) Також мій друг збирає на евакуаційне авто. Він медик на Авдіївському напрямку. Тому наразі це для мене основний збір — send.monobank.ua/...​em_TWsXqVAPpMQ7Aq-FXAbujw

1) Волонтерський рух Дійти (www.facebook.com/diytu.volunteer) — бо колеги і бачу цільове спрямування на конкретні потреби і підрозділи
2) Таблеточки — бо давно їх пітримую
3) на адресний збір — бо у подруги ДР і вона поставила банку

Мені всеодно хто на що збирає. Машини, ядерні марсоходи, цукерки бійцям ітд. Так я виключаю провали маленьких зборів і вирівнюю їх для себе з великими. Просто доначу по 200 на все що зустрічаю без розбору. Кожна згадка + донат від мене. Лачен в цьому плані інколи по пару тис за день викачує)) Почистив канали від підозрілих, забанив себе на фейсбуці (просто перестав користуватись). Лишив з десяток каналів в телеграмі плюс внутрішня соцмережа компанії і знайомі викачують добру частину ЗП, інколи до глибоких мінусів. Щомісяця підписка по 100єнотів на Повернись Живим. І додатково один менеджер благодійної організації для діточок, який пише щоразу як збирають на щось. Давно не писав, напевне мобілізували. До цього 3д друк і дрони і... Яка різниця кому донатити? Краще всім помалу ніж обирати кращих і все зливати туди. Так, є і шахраї, і вони винні в тому що маленькі персональні збори дуже тяжко зібрати. Але якщо обмежити коло тими кому хоч якось довіряєш чи хочеш повірити, то краще розподілити кошти ширше, ніж скинути один раз умовну тисячу франклінів і почуватися крутим. Бувало купляв амуніцію просто людям прохання від яких побачив десь в коментах. Набрав, поговорив, повірив і купив магазин одному, розгрузку іншому мобілізованому та і різні подібні штуки подешевше інколи купляю. Ну і персонально для знайомих вже скільки можу доначу і купляю що треба. А от що бісить, то це прохання від тих хто збирає проголосувати за них тут... Це сором! Але мій алгоритм це не відмінить Миколо)

1. ДійТи ( diytu.pulse.is ) / Mykola Pobyivovk ( t.me/pbvkm ) - довіряю, бо особисто знайомий. До речі, мають поточний збір на дві 3ті бригади
2. United24 разом з Олегом Гороховським ( t.me/OGoMono ) і окремо лікарні Охматдит — важко дивитись на вчорашні події..
3. Знайомому (збір на авто — вже завершився)

Також час від часу закидую DOU, ПЖ

Мої донати щомісячно планово йшли на Армію дронів а також на внутрішні збори нашому другові-колезі, який на передку у розвідці: перший збір зробили на авто, далі збирали і самостійно відправляли йому Мавіки. Вчора зібрали на ще один Мавік)
Ці точкові збори організовувала моя колега, донатити переважно всі співробітники
Тепер же я сам відкрив збір на РЕБ на прохання друга-військового.
www.linkedin.com/...​-7216187523633410048-DNEl
І я розраховував, що зможу залучити до збору не колег з нашої компанії, а закордонні контакти з LinkedIn. Нажаль, ця стратегія працює дуже слабо

Знайомим з ЗЗ. (www.facebook.com/DefendTheDefender )
Дрони (знайомі), РЕБ та корч (знайомі)

Для бійців з Часового Яру збираємо на 2 комплекти бронежилетів 🇺🇦
І шоломів
Посилання на мій збір
www.instagram.com/...​igsh=MWR4aGgzbGdseGVieQ==

🎯 Ціль: 70 000 ₴

🔗Посилання на банку
send.monobank.ua/jar/6ZvAuGzQ1s

💳Номер картки банки
5375 4112 1991 5290

.
П.с. що саме сумне, я запостила його в двох айті компаніях, одна з яких на 2 тисячі осіб, і так мало назбирала, раніше виходило закривати збори швидше 🥺 не знаю з чим така динаміка пов’язана
.
Дякую кожному за ваш внесок в перемогу 🙏💙💛

З законами. Зараз айтішники тринькають кошти на юристів щоб мати змогу донатити надалі. Бо навіть списані і інваліди стають суперсолдатами миттєво, якщо не захищатись від цього трешу) +

Наразі я збираю хлопцям у Часовому Ярі на шоломи та броніки, і збір просто став намертво, не дивлячись на те, що я запостила його в нашій айті компанії на дві тисячі осіб (( ось посилання на пост в інстаграм www.instagram.com/...​igsh=MWR4aGgzbGdseGVieQ==

🔗Посилання на банку
send.monobank.ua/jar/6ZvAuGzQ1s
💳Номер картки банки
5375 4112 1991 5290

Dou, Стерненко, фонд відновлення Охматдиту, JS-балачки

Стерненко, Стерненко, приятелю на всякі ніштяки
тому шо: русоріз, русоріз, тіпам тре допомогти виживати

Сьогодні три було: 1 на тачку для ГУР, 1 для котика, котрому зламали щелепу люди, і ще 1 приятелю на РЕБ
Не знаю яка точно мотивація, шкода людей і шкода котика.

а отаке питання
якщо я за свою зсушну зарплатню, купив собі ноут для діловодства і позашляховик для підрозділу, це можна вважати донатами, чи це входить в службові обов’язки)

три останні донати

2 глазуровані
І один з начинкою, Бостон крім

Сейчас помогаю только соседу — 112 бригада 126 батальйон рота ППО.

Помогал людям пострадавшим от войны — напрямую, фондам не доверяю слишком много там к рукам прилипает

Збори а чаті
Запити від моно банку
Щось,що є дуже медійне

1. Родичу-військовому.
2. Людині, для якої просив/запит якої репостнув Олександр Матяш у FB.
3. Ведучому YouTube-каналу Old School Combat.

1. На русоріз Стерненку — бо наша русофобія недостатня;
2. Безпосередньо знайомим військовим — треба було терміново;
3. Я сам офіційно зареєстрований волонтер і постійно збираю
Буду вдячним якщо приєднаєтесь до мого збору в 500тис і задонатите:
t.me/ZSUdonate/147 — тут відео від військового і офіц звернення від військової частини.
Усі звіти є. Дякую вам!

1. ПЖ — бо ефективні
2. Збір спільноти «Враження UA» в фейсбуці, бо люблю дрони і книжки, а вони це вдало поєднують
3. Збір сусідів по під’їзду, бо знайомі

Регулярно(мінімум декілька разів на тиждень) — Стерненкові
Меньш регулярно — ПЖ, Лемберг волонтери, БФ Бавовна
Намагаюсь брати участь у всіх зборах які роблять ті кого знаю особисто або знайомі знайомих.
Так сталось що маю купу друзів і колишніх колег які зараз в ЗСУ, ПС, Азові або ТРО, тому намагаюсь купляти і відправляти шось кожного місяця тим, кого знаю особисто. Серед того шо вже відправив — старлінк, bluetti і купу меньших павербанок, спальники, приклади, оптичні прилади, аналізатор спектру, різноманітне електричне обладнання і ще купу всього різного чого вже і не пригадаю.

Всі донати на збори знайомим і коли не маю часу сам щось купити і відправити персонально

1. Регулярно. «Степаненку» на русорізи ( все ще недостатньо нашої русофобії :(
2. Spectator На плати ініціації
3. Регулярно. ПЖ та фонд Притули

1. Антитепловізорні плащі для 79
2. Русодронорєз
3. 28 омбр
4. Ремонт авто
5. Справа Громад — два збори на центр координації РЕБ і Велика Червона Кнопка

Хочу задонатити на медикаменти, лікування та реабілітацію поранених, але не знаю куди

Фонд «Свої», керівник Леся Литвинова, постійно звітує на ФБ сторінці та пише про потреби.
Займаються:
— кісткові імпланти для військових, які отримали поранення кінцівок під час бойових дій
— допомога медикаментами та засобами медичного призначення лікарням та військовим частинам
— підтримка закладів охорони здоров’я державної та комунальної форми власності

svoyi.org.ua/...​oekty/dopomoha-poranenym
> збір триває до 31.12.2023 року.
Мабуть, вже зібрали

Якби ж то. На жаль, зборів так багато що сайт просто не встигають оновлювати.

Ось сторінка ФБ керівниці фонду, пост про актуальний збір — www.facebook.com/...​KJ2GwMNoShNuJ6zVeQE9n9CYl

поки зранку в банку накапало сім тисяч, в особисті звалився рахунок на чверть мільйона. Ні, таки в нас бувають не дуже часто. Більшість — до 20 000 грн. Бувають зовсім маленькі — біля 5к. Але оці великі б’ють під дих.

А тут трохи детальніше, аби було розуміння, на що постійно збирають — www.facebook.com/...​ZAF19Tzex2v1GWVNTTPgP8×5l

95% моїх донатів це збори колег в робочому чаті, якісь розіграші / аукціони, фонд Притули і збори блогерів, яких я дивлюсь.

1. Для103 тро
2. Русоріз стерненка
3. Такмед
4. 63 ОСБ
5. Розвідці НГУ Рубіж
6. ПЖ загін ІТ

Чому цей список? Бо зайшла твітор погортати.

1. Русоріз
2. Русоріз
3. Русоріз

Ні.
Чому таке припущення?

Ну про русорез обычно громче всех кричат где-то в варшаве, когда за тобой не охотится тцк.

Це назва зборів у Стерненка на дрони, що триває постійно.

Теж дивно як можна не знати про русорізи

1. на ремонт авто знайомому дроноводу/мінометнику, в них авто для добирання на позиції розбили
2. колега збирає на авто силам оборони
3. повернись живим

— на русоріз
— товаришу на ремонт авто
— на русоріз

1. На ОЧІ для ППО
2. На Захист.
3. Для 72-ї ОМБр.

Не пам’ятаю що там точно вже було, просто натрапив на збори в соц.мережах аккаунтів яким довіряю.

1. «На снайперів» Юрію Павловичу Чорноморцю
2. «На протреби 95 ОДШБр»
3. Колезі, який воює на ремонт авто мед.еваку

ПЖ, Справа Громад, банка у Владлена Мараєва

Стерненку(овi) на дрони, бо наша русофобiя все ще недостатня!

1. «Не знаю, на що саме, але Бобер фігні не робить» (це був мій комент, потім волонтер відповів — «для закупки палива і трішки на човни»);
2. На РЕБ для медеваку;
4. На електроди, зварювальні маски та розхідники рембату.

Чому саме туди? Бо безпосередні знайомі зі фронту зараз відкритих зборів не мають, а ці запити — від братів по залізу.

1 Перша приватна мемарня (ремонт автівок)
2 Новинач (там був великий список: реб, ремонт, генератор...)
3 на авто, але кому саме я вже не памятаю

1. Другу безпосередньо на рюкзак для старлінка і ноут
2. Збір 50 млн на ДОУ
3. Реактивна пошта на макети гаубиць — reactivepost.org/...​keti-primanki-m777-vkg4vg

це із наймашстабнішого, а там по сотні другій гривень на збори знайомих

1. ПЖ
2. Фонд Притули
3. Ще раз ПЖ

1. Роман Донiк. Наш волонтер з Харкова, давно та системно. Зараз ще й 151 навчальний центр за кращими стандартами НАТО створили.
2. Роман Донiк
3. ГО «Справа Громад» бо давно слiдкую в ФБ, бачу яки масштабнi та кориснi речи вони роблять спiльно з фондом Порошенко.

1. Задонатив на мегазбір, який організував з колегами і всіх вас прошу теж підтримати нашу збірку — Розігруємо авто BMW 530 за донат на ЗСУ! Ціль збору — 10 млн грн на FPV дрони для батальйону «РАРОГ» 24 ОМБР та 1-й ОШБ ім. Героя України Дмитра Коцюбайла «Да Вінчі» 67 ОМБр.🍩Монобанка: send.monobank.ua/jar/2B7NoUnUGG
2. Також донат «полетів» від мене для окремого бату ППО на ремонт станції Либідь для знайомого воїна.
3. І традиційно на поточний RUSORIZ Стерненку!

Знайомим волонтерам на бенз, збір на ремонт автівки підрозділу там де служить сусід, на літнє взуття місцевому інтернату для розумово відсталих.
У великі фонди не доначу бо не довіряю. Та і великі штуки типу морських дронів та розробки резерв+ (так то теж фінансувалось із фонду) повинна вже брати на себе держава

1. Брату одногрупниці на ремонт авта.
2. Знайомому волонтеру (вже мобілізованому) на дрони.
3. Проєкту «Історія без міфів» на обладнання для розвідників.

P.S. Грошики заходять, як водиться, 25-го, тому найбільше доначу в кінці місяця. Просто в мене все записано, кому, куди, на що.

Скинула три донати на збір Телебачення Торонто, бо Байдак сказав, що хто не задонатить — той лох.

1. На русоріз пану Стерненко
2. На русоріз пану Стерненко
3. На русоріз пану Стерненко

Чому? То що наша русофобія все ще недостатня...

СтерненкУ, в крайньому випадку поетично СтерненкОВІ (сорі, в самого подібне прізвище, то тригерить), а так респект, звісно ;-)

1. збір на авто для херсонського напрямку від AUTO.RIA
2. поповнення банки від колеги, який збирає для навчального центру нацгвардії
3. на тепловізор від знайомої

а 4-тим сьогодні буде Загін ІТ: Місія 50 мільйонів ) вже полетів донатик

1. На реб для 81 аеромоб.бр. (сбори від Пехньо)
2. ПЖ (сбори від DOU)
3. Допомога дітям

1. На авто для евакуації. Збирає близька подруга для батька.
2. На ПЖ кожен раз, коли згадую, які ж росіяни — довбограї 🤌🏻
3. Щоденні донати на збори знайомих, яких особисто знаю та довіряю.

Підписатись на коментарі