Двотижневе змагання з написання коду на GitHub

Шоста частина літа пройшла, а коду написано мало. Прийшла думка зробити двотижневий challenge зі щоденного написання коду. Цікаво почеленджити самого себе, а окрім цього, як то кажуть: «гуртом і Батька легше бити», тому радий буду компанії. Раптом і вам цікаво кинути собі виклик і спробувати 14 днів без пропусків робити внески в open source.

Правила гри:

1. Починаємо в понеділок. Можна приєднатись і пізніше, хто перший почав, першим і закінчить.
  2. Реєстрація через логін на сайті з вашим Github аккаунтом, відповідно в челенджі приймає участь лише код, написаний на Github і в публічних репозиторіях.
  3. Кожного дня треба зробити хоча б один commit на Github, в будь-який публічний репозиторій будь-якою мовою і будь-яким чином.
  4. Результати першого липня. Всі хто протримається до кінця отримають щось, але це не точно.

Запилив сайт нашвидкоруч для реєстрації і мотивації — code2weeks.online

і щодня під цим постом я буду додавати звіт із деталями експерименту.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Результати другого дня: доєднався ще один учасник і 6 із 11 зробили коміт 18 червня.
Решта апдейтів будуть в чаті: t.me/coding2weeks

Скажи адрцсц, зашлю відволікаючий маневр в бусіку

Результати першого дня: 10 учасників доєдналось, із них 5 зробили коміт за перший день.

не можна робити коміти в чужі ріпи тільки пулреквести, які не факт, що приймуть. отже підуть липові ПР.
А якщо мова про свою ріпу то там липових комітів можна наробити сотнями.
Незрозумілий сенс змагання — наробити комітів для змагання.

Зробили б щось корисніше. наприклад список укаринських проектів щоб інші розробники могли пройтися зірочки поставити якщо вважають, що проект норм. таким чином підтримай би вітчизняне ПЗ.

А якщо мова про свою ріпу то там липових комітів можна наробити сотнями.

А навіщо? Це в першу чергу самому собі потрібно, щоб не відкладати який-небудь пет-проект. Коллективно, у вигляді челленджу — просто веселіше і трошки мотивує.

Дякую за ідею! Був поштвох пописати код самому, а робити це з народом завжди приємніше.
Наступного разу зроблю більше!

Сьогодні починаємо, в кінці дня перші результати!

Підписатись на коментарі