У Warp додали ШІ під назвою Agent Mode

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Привіт, з вами Артур!

Ви це бачили? Warp навалив фічей.

Що за Warp та чому він класний

По-перше, він красивий.

По-друге він швидкий (раст, як-ніяк).

І по-третє — вони впіндюрили в нього ШІ (куди ж без нього). Мені здається, я скоро браузер для того, аби погуглити, взагалі відкривати не буду — у кожній тулзі є вже свій ШІ.

Якщо коротко, що там казати — краще зацініть, як красиво працює.

Назвали вони це Агентом.

Режим агента може:

• розуміти англійську (а не лише команди);
  • виконувати команди та використовувати отримані результати, щоб керувати собою;
  • виправляти себе, коли він стикається з помилками.

Ви можете використовувати режим агента для взаємодії з GitHub (gh), AWS/GCP (aws/gcp), Kubernetes, Datadog (dog) та будь-яким іншим інструментом із CLI.

Ви можете використовувати curl для читання вебсторінок і взаємодії з API.

Він навіть може взаємодіяти з внутрішніми інструментами CLI. Якщо в інструменті є опція --help, ви можете попросити режим агента вивчити його, а потім одразу почати виконувати завдання з ним.

Ви також можете додати певний результат або помилки для посилання на ШІ.

Шо по безпеці

Оскільки Warp AI використовує OpenAI, сервери OpenAI отримуватимуть усі дані. OpenAI не навчає свої моделі на цих даних. Але якщо ваша організація потребує Zero Data Retention або можливість залучити власну LLM, ці функції доступні в тарифному плані Warp Enterprise.

Демка від Warp:

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
— у кожній тулзі є вже свій ШІ

кльово. а десять баксів на місяць per tool погоди не зроблять. Ну скільки тих тулзів може бути одночасно?

Данное программное обеспечение может быть полезно для тех, кто не очень хорошо знаком с терминалом, но интересно узнать мнение опытных пользователей о том, перешли ли они на Warp или нет.

В моем случае я попробовал Warp, но вернулся к стандартному терминалу macOS и использую оболочку Fish. Для меня важно иметь одинаковый опыт работы в разных программах, поскольку часто приходится выполнять команды из IntellijIdea или VSCode, и в каждом случае требуется разный подход.

Несмотря на то, что скорость работы приложения очень хорошая и я был приятно удивлён, полностью перейти на него не смог, хотя около месяца пытался. Кроме того, на рабочем устройстве, скорее всего, не получится его установить. Тестировал на личном.

Тут якось пробігали свідки секти «янінашолнічєвохарошєвавньом».

впевнений, що таких не просто «пробігало». Багато таких, хто використовує термінал для побутової щоденної роботи, а не для роботи з аманзон/гугл/ватевер консолями чи кубернетами.
А для таких звичайних задач передбачуваність, простота і акуратність можуть переважити плюшки варпу.

Тому люди «яобмазуюсьварпомівамнадаобізатільно» без уточненя специфіки його використання теж можуть бігти вслід за першими

А по середені «цепростогарнийсучаснийтермінал» ніяк не можна?

не тільки можна, а й треба. І пам’ятати, що гарність — річ суб’єткивна

Дуже крутий термінал, надіюсь на лінуксі придумають щось схоже
Гарна стаття🤘

Гарна стаття

так тут же нічого немає в «статті», тут же просто новина.

:D але її ж треба було комусь написати :D подякувала людина он шо написали))) добрішими бути треба)

Підписатись на коментарі