Ресурси для проходження мок-співбесід
Привіт,
З 2020 року я розпочав свій шлях бекенд-розробника. Мене, як і багатьох моїх колег, спіткало скорочення невдовзі після початку повномасштабного вторгнення. З того моменту я вирішив взяти невелику перерву, відпочити та обміркувати подальший шлях. Після кількох місяців відпочинку низка подій відклала пошук роботи до початку 2024 року. За час активного пошуку роботи у мене було всього кілька співбесід, де я отримував стандартний фідбек: «віддали перевагу іншому кандидату».
Поки пошуки не дають відчутних результатів, я подумав, що хотів би ефективно закрити прогалини в знаннях і підучити нове, щоб підвищити свої шанси на отримання оферу. Окрім цього, мені здається, було б чудово підтягнути навичку проходження самих співбесід, оскільки хвилювання і рідкість технічних співбесід ускладнюють для мене процес їх проходження.
Хотів би поцікавитися у спільноти, як ви ставитеся до використання ментора в таких цілях і проходження мок-співбесід для впевненості на справжніх співбесідах.
Можливо, є якісь популярні в Україні ресурси/додатки для таких цілей, які ви могли б порадити?
Буду радий конструктивним коментарям, дякую.
7 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів